Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde hiç bir zaman tam 2 kat şeklinde artmadı, iki günde bir bazen 3 bazen 3 kattan fazla artmıştı bu bir sorun teşkil etmiyor minimum %60 demişti doktorum öyle hatırlıyorum. 6.hafta yani muhtemelen 5+ günlerdesin, geç döllenme veya cihaza bağlı bazen bu günlerde göremiyorlar sanırım, haftaya daha iyi belli olur 🙏 Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah 🙏
Tesekkur ederim canım, senin iki günde üç kat arttiysa bence güzel bir artış. Allah hepimize omrumuzce sağlıkli haberlerini almayi nasip etsin 🤲🏼

Arkadaşlar merhaba, benim betam 11 Kasım'da 7590di. 15 Kasımda 20.990 olmuş iki günde bir ikiye katlamamiş, gebeliğin ilk zamanlarinda da 261den ertesi gün 340a çıkmıştı, böyle düzensiz artışları var. Kavite içinde bir kese var 18mm, kesinin içinde yolk da varmış ancak bebek yok. Progestan da kullanıyorum. Boş gebelikse eger progestan kullanmama rağmen kendi kendine düşer mi acaba? 6. Haftadayim.
Canım kendi tecrübemden söylüyorum 6. Hafta erken telaş yapma bence oluşur.

Sanırım bir test yapıp anlıyorlar onu sızıntı var mı yok mu diye. İnşallah atlatırsın canım. Sen dinlen güzelce inşallah sorunsuz geçer bundan sonrası. Herkes için dua ediyorum hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah. Hepsi bir sınav bizim için annelik gerçekten kolay değilmiş ben şu kısacık 4 ayda bile anlamaya başladım. Bu günlerde geçecek
Aynen canım ultrason da suyu ölçer gerekirse test yapar bakalım aynen anneliğin her dönemi çok zor şimdi oğlum yatma kalk diye yalvarıyor o da küçük ilgi istiyor

Hanımlar bende 13 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininde bulunabilecek var mı acaba 😊

Eklentiler

• F44BA7E1-1567-49A7-9856-8D5402C12134.jpeg
    F44BA7E1-1567-49A7-9856-8D5402C12134.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5195.jpeg
    IMG_5195.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 23
Doktordan geldim, kiz oldugu kesinlesti. Fetal dna testinde negatif cikti sonuclar (olumlu) :) :emir_bebek:
Mervenur277 Mervenur277 , tabloda benim icin de cinsiyet bilgisini kiz olarak guncelleyebilir misin? Beklenen dogum tarihi de 9 Mayis 2025. Tesekkur ederim :)
Erkek grubu olacak derken kız grubuna dönüyoruz galiba :KK70: hayırlı olsun kızçen canım

Oy maşallah kıyamam ya. Senin işin de zor Allah kolaylık versin
Aynen canım kardeşi karnımdan alıp dışarı atıyor ben annemi çok sevdim deyip sarılıyor kaç gündür kendini ilk defa bırakıp gittim ya hastaneye ondan böyle yapıyor galiba

Kızlar bişey soracağım 3. Hamileliğim ama hiç suyum gelmedi benim nasıl bişey olduğunu bilmiyorum lavaboya gidiyorum ya temizlenene kadar fitil kalıntısı galiba beyaz çünkü damla damla geliyor su mu acaba diye korkuyorum öyle bişey de olsa normal zamanda da gelir diyorum fitil kullan lar sizde de o damlamalar oluyor mu
Ben progestan fitil olarak kullanıyorum beyaz kalıntı geliyo normalmiş zaten.
Doktordan geldim, kiz oldugu kesinlesti. Fetal dna testinde negatif cikti sonuclar (olumlu) :) :emir_bebek:
Mervenur277 Mervenur277 , tabloda benim icin de cinsiyet bilgisini kiz olarak guncelleyebilir misin? Beklenen dogum tarihi de 9 Mayis 2025. Tesekkur ederim :)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Kızlar kesinleşti bi kız da benden geliyor 💕🤟🏼
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏 kızlar git gide çoğalıyor 😍

X