- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.092
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.241
Aynen çok şükür hiç yalnız değilim alıştıkta güzel komşularım memnunum her gün birimizdeyiz nerdeyseİyi olmana sevindim canım, ne güzel komşular varmış sıkılmazsın.
Gurbette yalnız hissetmek de kötü oluyor.
Diğer konuya da teşekkür ederim cevabın için
Ya kızlar böyle herkes bembeyaz takımlar falan giyiyor hastanede paylaştıkları fotoğraflarda görüyorum.Ben de öyle düşünüyorum. Hastane için nasıl bir şey almak gerekiyor sen tecrübelisin
Daha çay varAkşam yemeğimi de yedim ve bugünü kapatıyorum inşallah
Emzirme için önünün düğmeli olması iyi olur canım. Alt taraf da çok sıkmasın belki sezaryen olursa yara olacak orada. Kısacası bol kesim bir şey iş görür pijama olursa.Ben de öyle düşünüyorum. Hastane için nasıl bir şey almak gerekiyor sen tecrübelisin
Kan bulaşabiliyor malesef canım yaYa kızlar böyle herkes bembeyaz takımlar falan giyiyor hastanede paylaştıkları fotoğraflarda görüyorum.
Benim aklım çıkar ya kanamam falan olursa napıcam
Bende vallaBende de yok böyle bir şey. Okudukça korktum ama
Ben de gecelik istiyorum bakalım teşekkürlerEmzirme için önünün düğmeli olması iyi olur canım. Alt taraf da çok sıkmasın belki sezaryen olursa yara olacak orada. Kısacası bol kesim bir şey iş görür pijama olursa.
Gecelik de seviyorum ben bakalım bulabilecek miyiz?
Çaydan bi şey olmaz yavDaha çay var
Tüylenme bende de oldu en kötüsü bu olsa gerekGöğüslerim büyüdü ucu koyulaştı, basenim büyüdü, göbek çizgisi çıktı esmerim, göbeğimde tüylenme olduLiteratürde ne varsa bende olmuş galiba
Ben doğum sırasında canımın derdine düşerim süslenip takım giyecek saç baş yapacak dermanım olmaz. En iyisi rahat bi şeyler alıyım.Kan bulaşabiliyor malesef canım yao yüzden 3 takımla gitmek iyi olur.
Ya oyshodan bir servet verip alacağım takıma da kan bulaşırsa fena olurKan bulaşabiliyor malesef canım yao yüzden 3 takımla gitmek iyi olur.
Maşallah çok guzellerBunları alabildim ben de zar zor
20 de açılırSite çökmüş mü
Aha aha aynen canım. Nasıl besleniyorlar ne yapıyorlar anlamıyorumKaçış yok illaki alıcaz diyosun
Ünlüler almıyor ama keşke bizde 7-8 kilo alarak hamileliği tamamlasak
Nasıldı hamburger? 1,5 yediğine göre beğenmişsin diye düşünüyorum1.5 hamburger yiyerek ben de bu geceyi kapatıyorum sanırım çünkü nefes alacak yerim bile kalmadı. Bu gece yedikçe savurduğu tekmelerin hatrına bile başka bir şey yiyemeyeceğim
Cevabı zaten vermişsinNasıldı hamburger? 1,5 yediğine göre beğenmişsin diye düşünüyorum