2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Sprey boya zararli mi olur cok rahatsiz ediyorsa arada onu kullanabilirsiniz belki benim ceneme kadar kendi sac rengim inmis durumda cok sukur iki uc tel disinda beyazimda yok, uclarinda sarilar kaldi sadece. Dogumdan sonra artik kuafore gidip balyaj attirmak istiyorum bende sari saclarimi ozledim

Boyatan arkadaşlar vardı. Organik boya olursa bi sıkıntı olmuyor sanırım. Allahtan saçım ombreli ve boyaya ihtiyaç duymuyor

Ben bir de dip yaptirirdim ombreye, cok sukur dip derdinden kurtuldum kurtulana kadar baya kotu hissettirmisti ama dipten koyu cikiyor ya simdi hos oldu ama sarilar bitiyor

Şimdilik evdeyim ama doğuma giderken diye düşünüyorum bilmemki giderken siprey nasıl olurki

Haklarını güzel araştır canım öyle bir hakları yok benim bildiğim kadarıyla ben sağlıkçıyım mesela beni uzaktan çalıştırmayacaklar bu mümkünde değil zaten sen niye çalışasın

16 haftadan sonra boyatabiliyoruz diye biliyorum ama yine de boyatmasan daha iyi olur demişti doktorum. Ben zaten boyatmadığım için sorun olmadı ama organik amonyaksız boyalardan bakabilirsin sanırım.
Bende şimdi diilde doğuma yakın düşünüyordum ama bu araştırayım artık

Daha 21.haftada 8 kilo alan ben sizde durumlar nasıl

Bende 6 kg az once hapyy mom in formuna baktim bizim haftadakiler 1 kg filan almis moralim bozuldu. Nasil boyle bir sey olabiliyor ki yani bebek bile 425 gramdi suyu muyu var 1 kg o zaten en az 2 kilo da memeler almis olsa 3 kg oldu zaten

Ben boyadım doğuma yakın bi kez daha boyamayı düşünüyorum. Doktora sormuştum izin verdi

Bende 6 kg az once hapyy mom in formuna baktim bizim haftadakiler 1 kg filan almis moralim bozuldu. Nasil boyle bir sey olabiliyor ki yani bebek bile 425 gramdi suyu muyu var 1 kg o zaten en az 2 kilo da memeler almis olsa 3 kg oldu zaten
Zayıflıyorlar demek ki. Bebeğin ağırlığıyla sabit kalıyor kiloları. Başka nasıl oluyor ben de bilmiyorum. Keşke ben de zayıflasam

Can Bonomo yahudi sanırım emin olmamakla birlikte. Roman ismini de onlar kullanıyor genelde. Kendi inancına göre isim vermesi normal geldi bana
Bende herkesin dinine, inancına saygılıyım. Söylediğiniz gibi o sebepten koymuş olabilir. Yahudi olduğunu bilmiyordum ben.

Peki nolucak böyle mi kalcaz boyada önerilmiyor
Benim de saçım rengarenk şu an. Ay bir de patavatsız insanlar 'saconda bu kodar beyaz vor mouydu seniğn' gibi densiszlikler yapmasa güzel olacak ama sen kendi saçına bak bee diye savuşturmaya başladım.
Son ay doğuma yakın boyatacağım ben . Bir de elimde görmüş olduğunuz sprey boya var, patavatsızsavar . Muadillerine şans vermeyin her yerine bulaşıyor insanın.

Şimdilik evdeyim ama doğuma giderken diye düşünüyorum bilmemki giderken siprey nasıl olurki

Terleyince akabilir belki sprey ya, bence sac bandi filan da takabilirsiniz doguma giderken ya da kalin bir tac o zaman hic belli olmaz. Riske atmayin evdeyiz zaten, fotograf cekimi de olmayacak gibi sartlardan. Eve gecince en kotu anneniz filan sacinizi boyar evde fotograf cekimi yaparsiniz

Onlar bence kilo verdikleri için öyle oluyor. Biz hiç almamış olsak bile bebekle alakalı şeylerden dediğin gibi artık en az 3 kg ediyor. Yani mümkün değil

Buna kesinlikle bakacağım bı zararı varmı peki sormusmuydunuz doktorunuza falan.

Zayıflıyorlar demek ki. Bebeğin ağırlığıyla sabit kalıyor kiloları. Başka nasıl oluyor ben de bilmiyorum. Keşke ben de zayıflasam
Zayıf olanların vücudu daha fazla yağ üretiyor sanırım bu dönemde.
Kilosu normal yada normal üstü olanlar daha az kilo alıyormuş.
Benim kilom aynı ama bakınca bi yerden vermişim gibi durmuyor göbeğimde çıktı.

Ben bir de dip yaptirirdim ombreye, cok sukur dip derdinden kurtuldum kurtulana kadar baya kotu hissettirmisti ama dipten koyu cikiyor ya simdi hos oldu ama sarilar bitiyor
Dip boyadan kurtulmak çok zor cidden iyi kurtulmuşsun benim dip doğal saç rengim olunca iyi oldu ama tam 1 sene olmuş ombre yaptıralı sarılar baya aşağıda kaldı normalde saçımı kestirmek istiyordum ama boyatmadan kestirince hoş durmaz diye kestirmiyorum

Onlar bence kilo verdikleri için öyle oluyor. Biz hiç almamış olsak bile bebekle alakalı şeylerden dediğin gibi artık en az 3 kg ediyor. Yani mümkün değil

Ilk aylar olsa mide bulantisi filan kilo verseler anlicam ama suan da nasil veriyorlar gercekten hayret biz dogumdan sonra oyle bir zayiflicaz ki bu yaza Sinem Kobal gibi giris yapicaz inaniyorum

Buna kesinlikle bakacağım bı zararı varmı peki sormusmuydunuz doktorunuza falan.
Yok sormadım. Önceden de kullandığım bir üründü. Öyle sokağa fln da çok nadir çıktığım için 5 ayda 2 kere kullandım, üstten deriye temas ettirmden kullandım ve gün sonunda yıkadım.

Benimde bakınca bozuluyor ama ilk hamileliğimiz 30 küsür kilo alarak tamamladığı için bunda dikkat ediyorum, ama azcık kaçırdım direk kilo oluyo bünyenden sanırım ama bide o 1 kilo alanlar cidden yemiyor ya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…