- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.861
Erkek evet ama ben hiç beğenmedim ismini. Aklıma Roman vatandaşları geliyor başka bişi çağrıştırmadı bana.Valla onu yazmamışlar erkek ismi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek evet ama ben hiç beğenmedim ismini. Aklıma Roman vatandaşları geliyor başka bişi çağrıştırmadı bana.Valla onu yazmamışlar erkek ismi sanırım
Benim de aklıma o geldi direktHahah Farklı olsun diye koyuyorlar bence dalin der gibi
Bana da bir garip geldi ilk kez öyle bir isim duydum hatta sosyal medyada da Roman deyince aklıma gelen yazmışlar bunu paylaşmışlarErkek evet ama ben hiç beğenmedim ismini. Aklıma Roman vatandaşları geliyor başka bişi çağrıştırmadı bana.
Kesin Roman Polanski en sevdikleri yönetmendir falan. Çok marjinallerErkek evet ama ben hiç beğenmedim ismini. Aklıma Roman vatandaşları geliyor başka bişi çağrıştırmadı bana.
Selena daha güzel benceKötü bir isim bence ben yakıştıramadım. Selena beklerdim
Hiç o açıdan düşünmemiştimBir yandan da Öykü diye isim oluyorsa Roman neden olmasın diye düşünmeden edemiyorum
Bakma bakmaBugün aynada kendime bir baktım da neyse devamını getirmeyeyim
Burda kimse marjinallikten falan anlamaz. Bu çocuk toplum içine girecek, okula başlayacak onuda düşünmek lazım.Kesin Roman Polanski en sevdikleri yönetmendir falan. Çok marjinaller
Keşke sadece beyaz olsa benim şu an saçım 3-4 renk dip boya ayrı beyaz saç ayrı kendi saç rengim ve boyadığım saç rengi ayrıArkadaşlar birşey danisicam şimdi benim saçlarda bayağı bı beyaz saç var şuan da da çok rahatsız ediyo ama doğuma böyle gitmekte istemiyorum ama boya da sakınca deniliyo sizler ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili
Ya biz haftada bir gidiyoruz şimdi. Diğer 4 gün idari izin sayılıyor ve o günler evde çalışıyoruz iş gelince. Geçen amirimle görüştüm de bu gitmediğimiz 4 gün nasıl çalışılıyorsa 24 ten sonraki idari izinde de öyle dedi. Beni mi yedi aceba Ama hiç beni yemiş gibi değil gayet ciddiydiİdari izindeyken çalışmana gerek yok canım doğum iznine ayrılmışsın gibi düşün bunu
Peki nolucak böyle mi kalcaz boyada önerilmiyorKeşke sadece beyaz olsa benim şu an saçım 3-4 renk dip boya ayrı beyaz saç ayrı kendi saç rengim ve boyadığım saç rengi ayrı
Can Bonomo yahudi sanırım emin olmamakla birlikte. Roman ismini de onlar kullanıyor genelde. Kendi inancına göre isim vermesi normal geldi banaBurda kimse marjinallikten falan anlamaz. Bu çocuk toplum içine girecek, okula başlayacak onuda düşünmek lazım.
Roman diye mi okunuyor acabaCan Bonomo yahudi sanırım emin olmamakla birlikte. Roman ismini de onlar kullanıyor genelde. Kendi inancına göre isim vermesi normal geldi bana
16 haftadan sonra boyatabiliyoruz diye biliyorum ama yine de boyatmasan daha iyi olur demişti doktorum. Ben zaten boyatmadığım için sorun olmadı ama organik amonyaksız boyalardan bakabilirsin sanırım.Arkadaşlar birşey danisicam şimdi benim saçlarda bayağı bı beyaz saç var şuan da da çok rahatsız ediyo ama doğuma böyle gitmekte istemiyorum ama boya da sakınca deniliyo sizler ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili
Onu bilemiyorum da Türkiye’de her halükarda roman diye okunacakRoman diye mi okunuyor acaba
Ben boyatmaya cesaret edemiyorumPeki nolucak böyle mi kalcaz boyada önerilmiyor
Boyatan arkadaşlar vardı. Organik boya olursa bi sıkıntı olmuyor sanırım. Allahtan saçım ombreli ve boyaya ihtiyaç duymuyorArkadaşlar birşey danisicam şimdi benim saçlarda bayağı bı beyaz saç var şuan da da çok rahatsız ediyo ama doğuma böyle gitmekte istemiyorum ama boya da sakınca deniliyo sizler ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili