- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.901
Dip boyadan kurtulmak çok zor cidden iyi kurtulmuşsunbenim dip doğal saç rengim olunca iyi oldu ama tam 1 sene olmuş ombre yaptıralı sarılar baya aşağıda kaldı normalde saçımı kestirmek istiyordum ama boyatmadan kestirince hoş durmaz diye kestirmiyorum
Kız doğurduk 40'ı çıktı zaten yazIlk aylar olsa mide bulantisi filan kilo verseler anlicam ama suan da nasil veriyorlar gercekten hayretbiz dogumdan sonra oyle bir zayiflicaz ki bu yaza Sinem Kobal gibi giris yapicaz inaniyorum
İşte o zaman vermişlerdir zaten şu anda başladıkları kiloya +1 olarak devam ediyorlardır. Şu an bana yakın haftada hamile olan arkadaşım var 59 kiloyla başladı 55 e düştü şimdi 60 oldu aslında 5 kilo aldı ama başlangıç kilosuna göre 1 oluyor. Ama ben 5 diyorumIlk aylar olsa mide bulantisi filan kilo verseler anlicam ama suan da nasil veriyorlar gercekten hayretbiz dogumdan sonra oyle bir zayiflicaz ki bu yaza Sinem Kobal gibi giris yapicaz inaniyorum
Ben normalde çok hızlı kilo alırım metabolizmam da çok yavaş çalışır. Hamile olsam balon gibi şişerim diyodum çok ilginç bir şekilde öyle olmadı.Onlar bence kilo verdikleri için öyle oluyor. Biz hiç almamış olsak bile bebekle alakalı şeylerden dediğin gibi artık en az 3 kg ediyor. Yani mümkün değil
Benimde bakınca bozuluyor ama ilk hamileliğimiz 30 küsür kilo alarak tamamladığı için bunda dikkat ediyorum, ama azcık kaçırdım direk kilo oluyobünyenden sanırım ama bide o 1 kilo alanlar cidden yemiyor ya bence
Ben de bu boyayla boyadım diğerlerine göre daha temiz içerik olmasına rağmen hiç akmadı hatta ben de doğumdan sonra da bunu kullanırım diyorum.Ben geçen hafta boyadım saçlarımı. Çok iyi direndim bence aşırı beyazım vardı beyazdan ziyade bakıra dönmüştü akan boyalar saçma sapan karmakarışık bir renk olmuştu.
Yeni yıla güzel girmek istedim. Aldığım boyadan memnun kaldım gebelikten sonra da onu kullanmayı düşünüyorum.
Kötünün iyisi en azından bu boyalar.
Aşağıdaki markanın çikolata kahvesini kullandım.
İşte o zaman vermişlerdir zaten şu anda başladıkları kiloya +1 olarak devam ediyorlardır. Şu an bana yakın haftada hamile olan arkadaşım var 59 kiloyla başladı 55 e düştü şimdi 60 oldu aslında 5 kilo aldı ama başlangıç kilosuna göre 1 oluyor. Ama ben 5 diyorum
Ya ne güzel hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmışsın resmen baya baya idare eder seniBende temmuzda yaptirmistim ama baya indi asagiya cok hizli uzuyorlarben sacimi da kestirmicem ya annemle ugrasamam simdi anlarsa kizar, hamilelikte sac kestirilmez diye bir hurafe varya
Ayyy evet ama o zaman zayıftım 5 aydan sonra biranda almaya başlamıştım ama 5 aya kadarda fotolardan bakıyorum baya almışım en az 12 sini benceBencede yemiyorlar ya da biz su icsek yariyor30 kg alirken son aylar mi almistiniz daha cok
Bende hemen akar diye düşündüm ama diğer boyalardan bir fark yok şimdilik.Ben de bu boyayla boyadım diğerlerine göre daha temiz içerik olmasına rağmen hiç akmadı hatta ben de doğumdan sonra da bunu kullanırım diyorum.
Benim de tam tersi dünyaları yiyip kilo alamazdım ama şimdi değişti ilk zamanlar yine alamıyordum ama şu an her yediğim yarıyor. Acaba Doğumdan sonra eskisi gibi olur mu kiBen normalde çok hızlı kilo alırım metabolizmam da çok yavaş çalışır. Hamile olsam balon gibi şişerim diyodum çok ilginç bir şekilde öyle olmadı.
Bebek metabolizmayı çalıştırıyor olabilir mi? Benim yediğimi o yakıyor sanırım
Kız doğurduk 40'ı çıktı zaten yaz. Tatil yapabilecek miyiz aceba .
Benim bulandı da ne oldu canımKeske bizim de biraz midemiz bulansaymisfena degiliz ya bence insallah 15 kg dan fazla almayiz tabii toplamda sadece ondan cok korkuyorum
Ayyy evet ama o zaman zayıftım 5 aydan sonra biranda almaya başlamıştım ama 5 aya kadarda fotolardan bakıyorum baya almışım en az 12 sini benceçok yiyordum bunda yememeye çalıştığım halde hızla artıyor
Kilo gitmese de balina gibi atlarım suya vallaBen daha fazla dayanamicam bu yaz ruyalarimda deniz goruyorum su bebegi kucagima saglikla aliyim sonra tutmayin beni15 kg alsak 10 u dogumda gitse 5 i de 40 gunde emzirirken gidebilir bence ya
Ya ne güzel hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmışsın resmen baya baya idare eder senibenim doğurunca ilk işim saçımı kestirip ombre yaptırmak olacak
Bende demire başladığımdan beri su içsem yarıyor. Tespit doğru olabilir.demir ilacı kilo aldırıyor bnce. geçen hafta demir ilacına başladım 1 haftada şak diye 2 kilo aldım.
Kilo gitmese de balina gibi atlarım suya valla