- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.841
Cinsiyeti kız mıBu arada Öykü Karayel de 5 aylık hamileymiş. Bebeklerinin adını roman koyacaklarmış
Valla onu yazmamışlarCinsiyeti kız mı
Ay asıl Sinem Kobal’ı gördünüz mü ya? Sanki başkası doğurmuş onun yerine. Kadın dal gibiBu arada Öykü Karayel de 5 aylık hamileymiş. Bebeklerinin adını roman koyacaklarmış
Muhtemelen çok kilo almadı ve normal doğum yaptığı için çabuk verdi kilolarınıAy asıl Sinem Kobal’ı gördünüz mü ya? Sanki başkası doğurmuş onun yerine. Kadın dal gibi
Ya ne olursa olsun, kaç ay oldu ki daha doğum yapalı. Bana çok ütopik geliyor ama oluyor tabi. Genetiği güzel demek ki. Maşallah.Muhtemelen çok kilo almadı ve normal doğum yaptığı için çabuk verdi kilolarını
Bildiğim kadarıyla emzirdiği için özel bir diyet ve sporla verdi kilolarını ama genetik de çok önemli tabi kiYa ne olursa olsun, kaç ay oldu ki daha doğum yapalı. Bana çok ütopik geliyor ama oluyor tabi. Genetiği güzel demek ki. Maşallah.
Ben de görünce çok şaşırdım hiç yeni doğum yapmış gibi değil. Nasıl oluyor öyle onu da anlamış değilimAy asıl Sinem Kobal’ı gördünüz mü ya? Sanki başkası doğurmuş onun yerine. Kadın dal gibi
21.haftadayım ama kendimi 39 gibi görüyorum
Dimi yani onu diyorum ben de. Tabi ki zayıflanır bir şekilde, hep öyle kalacak değil de çok kısa süre oldu daha. Kadın hiç doğurmamış gibi. İmrendim valla.Ben de görünce çok şaşırdım hiç yeni doğum yapmış gibi değil. Nasıl oluyor öyle onu da anlamış değilimhiç kilo almasa bile o göbek nasıl bu kadar sürede dümdüz olur
Bir aydır tartılmadım en son 5 kg almıştımDaha 21.haftada 8 kilo alan bensizde durumlar nasıl
Evet ben şokAy asıl Sinem Kobal’ı gördünüz mü ya? Sanki başkası doğurmuş onun yerine. Kadın dal gibi
Ben de 21+2 yim +6 kg ile yola devamDaha 21.haftada 8 kilo alan bensizde durumlar nasıl
Bugün aynada kendime bir baktım da neyse devamını getirmeyeyim
Kötü bir isim benceEvet ben şokbenim hamile kalmadan önceki halimden daha zayıf onun kızının ismi de lalin
HahahKötü bir isim benceben yakıştıramadım. Selena beklerdim