2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dip boyadan kurtulmak çok zor cidden iyi kurtulmuşsun 😄 benim dip doğal saç rengim olunca iyi oldu ama tam 1 sene olmuş ombre yaptıralı sarılar baya aşağıda kaldı normalde saçımı kestirmek istiyordum ama boyatmadan kestirince hoş durmaz diye kestirmiyorum 😅

Bende temmuzda yaptirmistim ama baya indi asagiya cok hizli uzuyorlar😁 ben sacimi da kestirmicem ya annemle ugrasamam simdi anlarsa kizar, hamilelikte sac kestirilmez diye bir hurafe varya 😁

Ben geçen hafta boyadım saçlarımı. Çok iyi direndim bence aşırı beyazım vardı beyazdan ziyade bakıra dönmüştü akan boyalar saçma sapan karmakarışık bir renk olmuştu.
Yeni yıla güzel girmek istedim. Aldığım boyadan memnun kaldım gebelikten sonra da onu kullanmayı düşünüyorum.
Kötünün iyisi en azından bu boyalar.
Aşağıdaki markanın çikolata kahvesini kullandım.

Eklentiler

• B1F216AA-C2A3-4EB0-A891-0B0168C01115.png
    B1F216AA-C2A3-4EB0-A891-0B0168C01115.png
    275,5 KB · Görüntüleme: 24
Ilk aylar olsa mide bulantisi filan kilo verseler anlicam ama suan da nasil veriyorlar gercekten hayret 😁 biz dogumdan sonra oyle bir zayiflicaz ki bu yaza Sinem Kobal gibi giris yapicaz inaniyorum😁
İşte o zaman vermişlerdir zaten şu anda başladıkları kiloya +1 olarak devam ediyorlardır. Şu an bana yakın haftada hamile olan arkadaşım var 59 kiloyla başladı 55 e düştü şimdi 60 oldu aslında 5 kilo aldı ama başlangıç kilosuna göre 1 oluyor. Ama ben 5 diyorum 😂

Onlar bence kilo verdikleri için öyle oluyor. Biz hiç almamış olsak bile bebekle alakalı şeylerden dediğin gibi artık en az 3 kg ediyor. Yani mümkün değil 😄
Ben normalde çok hızlı kilo alırım metabolizmam da çok yavaş çalışır. Hamile olsam balon gibi şişerim diyodum çok ilginç bir şekilde öyle olmadı.
Bebek metabolizmayı çalıştırıyor olabilir mi? Benim yediğimi o yakıyor sanırım😂

Benimde bakınca bozuluyor ama ilk hamileliğimiz 30 küsür kilo alarak tamamladığı için bunda dikkat ediyorum, ama azcık kaçırdım direk kilo oluyo😀 bünyenden sanırım ama bide o 1 kilo alanlar cidden yemiyor ya bence 😆

Bencede yemiyorlar ya da biz su icsek yariyor 😁 30 kg alirken son aylar mi almistiniz daha cok

Ben geçen hafta boyadım saçlarımı. Çok iyi direndim bence aşırı beyazım vardı beyazdan ziyade bakıra dönmüştü akan boyalar saçma sapan karmakarışık bir renk olmuştu.
Yeni yıla güzel girmek istedim. Aldığım boyadan memnun kaldım gebelikten sonra da onu kullanmayı düşünüyorum.
Kötünün iyisi en azından bu boyalar.
Aşağıdaki markanın çikolata kahvesini kullandım.
Ben de bu boyayla boyadım diğerlerine göre daha temiz içerik olmasına rağmen hiç akmadı hatta ben de doğumdan sonra da bunu kullanırım diyorum.

İşte o zaman vermişlerdir zaten şu anda başladıkları kiloya +1 olarak devam ediyorlardır. Şu an bana yakın haftada hamile olan arkadaşım var 59 kiloyla başladı 55 e düştü şimdi 60 oldu aslında 5 kilo aldı ama başlangıç kilosuna göre 1 oluyor. Ama ben 5 diyorum 😂

Keske bizim de biraz midemiz bulansaymis 😁 fena degiliz ya bence insallah 15 kg dan fazla almayiz tabii toplamda sadece ondan cok korkuyorum

Bende temmuzda yaptirmistim ama baya indi asagiya cok hizli uzuyorlar😁 ben sacimi da kestirmicem ya annemle ugrasamam simdi anlarsa kizar, hamilelikte sac kestirilmez diye bir hurafe varya 😁
Ya ne güzel hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmışsın resmen baya baya idare eder seni 😅 benim doğurunca ilk işim saçımı kestirip ombre yaptırmak olacak 😂

Bencede yemiyorlar ya da biz su icsek yariyor 😁 30 kg alirken son aylar mi almistiniz daha cok
Ayyy evet ama o zaman zayıftım 5 aydan sonra biranda almaya başlamıştım ama 5 aya kadarda fotolardan bakıyorum baya almışım en az 12 sini bence 😆 çok yiyordum bunda yememeye çalıştığım halde hızla artıyor

Ben normalde çok hızlı kilo alırım metabolizmam da çok yavaş çalışır. Hamile olsam balon gibi şişerim diyodum çok ilginç bir şekilde öyle olmadı.
Bebek metabolizmayı çalıştırıyor olabilir mi? Benim yediğimi o yakıyor sanırım😂
Benim de tam tersi dünyaları yiyip kilo alamazdım ama şimdi değişti ilk zamanlar yine alamıyordum ama şu an her yediğim yarıyor. Acaba Doğumdan sonra eskisi gibi olur mu ki🤭 çünkü yiyip kilo almamanın rahatlığına öyle alışmıştım ki gece yer yatardım o derece. Umarım yine öyle olur 🙏🏼

Ayyy evet ama o zaman zayıftım 5 aydan sonra biranda almaya başlamıştım ama 5 aya kadarda fotolardan bakıyorum baya almışım en az 12 sini bence 😆 çok yiyordum bunda yememeye çalıştığım halde hızla artıyor

Cok zayif olunca daha hizli aliniyor gercekten, ben cok zayif da degilim gerci 😁 bundan sonra biraz da olsa kendimizi tutalim insallah cok almayiz 🙏

X