- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Ay ay ismide belli sen 14 hafta oldun dimi canım sen cidden kendim gibi sevindim su tehlikende ortadan kalksin insALLAH tez vakitteValla dedinins saglikla kucaklarim o kadar kotu seyler okudum dun kadinin biri ogne kullandigi halde 21.haftada sezaryenle bebegini aldirmak zorunds.kalms benim.gibi mutasyonlarinda sorun varmis 5 gebelik sonlanmis cok uzuldm . Rabbim ins bebegimi saglikla kucaklamama izin verir . Kordon akisi ins engellenmez besleneblr rahatca bu benim hastalikts kordon akışı yavaslayabiliyomus bebk geriliyomus o zaman . Ins saglikla alirim oglumu kucagima .. çağatay oglumm
İnşallah kuzum kötü şeyler düşünme öyle şeyler okuma. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn. Adı da belli demekValla dedinins saglikla kucaklarim o kadar kotu seyler okudum dun kadinin biri ogne kullandigi halde 21.haftada sezaryenle bebegini aldirmak zorunds.kalms benim.gibi mutasyonlarinda sorun varmis 5 gebelik sonlanmis cok uzuldm . Rabbim ins bebegimi saglikla kucaklamama izin verir . Kordon akisi ins engellenmez besleneblr rahatca bu benim hastalikts kordon akışı yavaslayabiliyomus bebk geriliyomus o zaman . Ins saglikla alirim oglumu kucagima .. çağatay oglumm
Allah Allah. Ee dna yı yaptırmışınız ense kalınlığına niye kendi bakmadı doktorunCanım bu yurt dışına giden tarama testi varya %98 doğru sonuç veren onu yaptırdım şükürler olsun doktor bir sorun yok dedi Perinatolojiye gönderince riskli bir durum var mı dedim korkma çıkmaz ense kalınlığınada bakılsın diye gönderiyorum dedi içime şüphe düştü benimde
Artık bir kurban kes kuzu sonunda öğrendinEvet bu sefer ben sormadsn erkek dedi
Saglikla gelsin insallah oglunuzValla dedinins saglikla kucaklarim o kadar kotu seyler okudum dun kadinin biri ogne kullandigi halde 21.haftada sezaryenle bebegini aldirmak zorunds.kalms benim.gibi mutasyonlarinda sorun varmis 5 gebelik sonlanmis cok uzuldm . Rabbim ins bebegimi saglikla kucaklamama izin verir . Kordon akisi ins engellenmez besleneblr rahatca bu benim hastalikts kordon akışı yavaslayabiliyomus bebk geriliyomus o zaman . Ins saglikla alirim oglumu kucagima .. çağatay oglumm
Hemde en ayrıntılısına kadar yapıldı canım ense kalınlığına bakacakken şuan anlayamıyorum bebek oturduğu için dedi aslında normal bir ölçüm aldı herşeyin iyi olduğunu söyledi ama perinatolojiye gönderdi üzerine basarak sordum herşey iyi dedi bir sorun çıkmaz orda da ölçümü yapsınlar bir ultrason muayenesi ile dedi kadın doğum bakamıyormu ki bunaAllah Allah. Ee dna yı yaptırmışınız ense kalınlığına niye kendi bakmadı doktorun
Bildigim kadariyla detayliyi perinatologlar yapiyo, beni de yonlendirecegini soylemisti.Kızlar benim tarama testlerim herşey şükür temiz çıktı ultrasonda da herşey iyi ama yinede Perinatolojiye yönlendirildim herhangi bir risk yokken gönderiyor mu her doktor anlayamadım
Anladım canım çok sağol güzel haberler alalım inşallahBildigim kadariyla detayliyi perinatologlar yapiyo, beni de yonlendirecegini soylemisti.
Hiç okuma canım onları çok etkiler seniValla dedinins saglikla kucaklarim o kadar kotu seyler okudum dun kadinin biri ogne kullandigi halde 21.haftada sezaryenle bebegini aldirmak zorunds.kalms benim.gibi mutasyonlarinda sorun varmis 5 gebelik sonlanmis cok uzuldm . Rabbim ins bebegimi saglikla kucaklamama izin verir . Kordon akisi ins engellenmez besleneblr rahatca bu benim hastalikts kordon akışı yavaslayabiliyomus bebk geriliyomus o zaman . Ins saglikla alirim oglumu kucagima .. çağatay oglumm
Valla şuan bende anlamadım. Dna yapılmasa tamam ama doktor keyfi mi gönderiyor yani. O zaman dna neden yapıldıHemde en ayrıntılısına kadar yapıldı canım ense kalınlığına bakacakken şuan anlayamıyorum bebek oturduğu için dedi aslında normal bir ölçüm aldı herşeyin iyi olduğunu söyledi ama perinatolojiye gönderdi üzerine basarak sordum herşey iyi dedi bir sorun çıkmaz orda da ölçümü yapsınlar bir ultrason muayenesi ile dedi kadın doğum bakamıyormu ki buna
Bana biraz keyfi geldi ya aradım yönlendirdiği yer 650 TL ücret talep ediyorValla şuan bende anlamadım. Dna yapılmasa tamam ama doktor keyfi mi gönderiyor yani. O zaman dna neden yapıldı
Büyük şehirdeysen ve yaptırmak istiyorsan doktorun yönlendirdiği yerde değilde başka yerde yaptır onzaman canım. Para için gibi ya çok saçmaBana biraz keyfi geldi ya aradım yönlendirdiği yer 650 TL ücret talep ediyor
Hadi Gözün aydın. Bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenmeyen yada hiç tahmin edilmeyen. Saglıcakla gelsin kuzucuklarEvet bu sefer ben sormadsn erkek dedi
Darısı sana Insallh kontrol ne zmndi seninHadi Gözün aydın. Bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenmeyen yada hiç tahmin edilmeyen. Saglıcakla gelsin kuzucuklar
Farklı hastaneye perinatolojiye sordum 200 TL denildi sizin zaten test ve muayeneleriniz yapılmış 20 dk lık bir ultrason muayenesi ile bakmamız yeterli olur doktorumuz doç. dr zaten dedi. Böyle bir yerde yaptıracağım sanırım canımBüyük şehirdeysen ve yaptırmak istiyorsan doktorun yönlendirdiği yerde değilde başka yerde yaptır onzaman canım. Para için gibi ya çok saçma
Zaten dna yı yaptırmışım canım parasını düşünecek değilsin sen ama tuhafmış.Farklı hastaneye perinatolojiye sordum 200 TL denildi sizin zaten test ve muayeneleriniz yapılmış 20 dk lık bir ultrason muayenesi ile bakmamız yeterli olur doktorumuz doç. dr zaten dedi. Böyle bir yerde yaptıracağım sanırım canım
Bebegin 5 gun geriden gelmesi kafama takildi gerçi 3 hafta oncede 5 gun geriden geliyordu ya gelisim geriliği olursa diye kokrtum 20.hfta çok onemli ayrintili ultrasonHiç okuma canım onları çok etkiler seni
Bu arada ben de dna testi yaptirdim ama enseye kendi doktorum bakti. 20. Haftada yonlendirecegim seni dedi bana. Suanda mi yonlendirdi seni? Allah korusun bisi olsa dna testinde cikardi ve sana soylemesi lazim. Allah korusun sen icini ferah tut belki gorememistir, makinesi falan iyi degildir.. guzel haberer alalim amin canimAnladım canım çok sağol güzel haberler alalım inşallah
Muayene de uzunca kontrol etti herşeye baktı iyi dedi ben daha 13+2 haftadayım canımBu arada ben de dna testi yaptirdim ama enseye kendi doktorum bakti. 20. Haftada yonlendirecegim seni dedi bana. Suanda mi yonlendirdi seni? Allah korusun bisi olsa dna testinde cikardi ve sana soylemesi lazim. Allah korusun sen icini ferah tut belki gorememistir, makinesi falan iyi degildir.. guzel haberer alalim amin canim
Bende sizlere danışmak istedim çok bilgim olmadığı için umarım güzel haberle geleceğimZaten dna yı yaptırmışım canım parasını düşünecek değilsin sen ama tuhafmış.