2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ay ismide belli sen 14 hafta oldun dimi canım sen cidden kendim gibi sevindim su tehlikende ortadan kalksin insALLAH tez vakitte

İnşallah kuzum kötü şeyler düşünme öyle şeyler okuma. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn. Adı da belli demek

Allah Allah. Ee dna yı yaptırmışınız ense kalınlığına niye kendi bakmadı doktorun

Saglikla gelsin insallah oglunuz kotu dusunmeyin guzel dusunun iyi dusunun iyi olsun negatif dusuncelerle kendinize cekmeyin Allah sag saglim kucaginiza almayi nasp eylesin

Allah Allah. Ee dna yı yaptırmışınız ense kalınlığına niye kendi bakmadı doktorun
Hemde en ayrıntılısına kadar yapıldı canım ense kalınlığına bakacakken şuan anlayamıyorum bebek oturduğu için dedi aslında normal bir ölçüm aldı herşeyin iyi olduğunu söyledi ama perinatolojiye gönderdi üzerine basarak sordum herşey iyi dedi bir sorun çıkmaz orda da ölçümü yapsınlar bir ultrason muayenesi ile dedi kadın doğum bakamıyormu ki buna

Kızlar benim tarama testlerim herşey şükür temiz çıktı ultrasonda da herşey iyi ama yinede Perinatolojiye yönlendirildim herhangi bir risk yokken gönderiyor mu her doktor anlayamadım
Bildigim kadariyla detayliyi perinatologlar yapiyo, beni de yonlendirecegini soylemisti.

Hiç okuma canım onları çok etkiler seni

Valla şuan bende anlamadım. Dna yapılmasa tamam ama doktor keyfi mi gönderiyor yani. O zaman dna neden yapıldı

Bana biraz keyfi geldi ya aradım yönlendirdiği yer 650 TL ücret talep ediyor
Büyük şehirdeysen ve yaptırmak istiyorsan doktorun yönlendirdiği yerde değilde başka yerde yaptır onzaman canım. Para için gibi ya çok saçma

Büyük şehirdeysen ve yaptırmak istiyorsan doktorun yönlendirdiği yerde değilde başka yerde yaptır onzaman canım. Para için gibi ya çok saçma
Farklı hastaneye perinatolojiye sordum 200 TL denildi sizin zaten test ve muayeneleriniz yapılmış 20 dk lık bir ultrason muayenesi ile bakmamız yeterli olur doktorumuz doç. dr zaten dedi. Böyle bir yerde yaptıracağım sanırım canım

Zaten dna yı yaptırmışım canım parasını düşünecek değilsin sen ama tuhafmış.

Anladım canım çok sağol güzel haberler alalım inşallah
Bu arada ben de dna testi yaptirdim ama enseye kendi doktorum bakti. 20. Haftada yonlendirecegim seni dedi bana. Suanda mi yonlendirdi seni? Allah korusun bisi olsa dna testinde cikardi ve sana soylemesi lazim. Allah korusun sen icini ferah tut belki gorememistir, makinesi falan iyi degildir.. guzel haberer alalim amin canim

Muayene de uzunca kontrol etti herşeye baktı iyi dedi ben daha 13+2 haftadayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…