Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın benim de ne mide bulantım var ne kusmam sadece kasıklarımda ve alt karnımda ağrı var o kadar ona da doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin demişti (şükür çıkmadı da) yani hamile miyim değil miyim anlayamıyorum
Bakalım doğum tarihlerimiz de aynı olacak mı ultrasonla baktı göremedi vajinal muayene yaptı orda gördü haftaya mutlaka gel dedi progestan başladı bunun üzerine tedbir olarak düşüğü önlemek için dedi. Bir miktar moralim bozuldu açıkçası cumaya kadar nasıl sabredicem bilemiyorum
Görüştüm doktor ile bebeği gördüm kalbini duydum 164 atıyordu. Bu zamanda tam istediğimiz gibi dedi, haftası ile de uyumlu dedi 7+4 normalde 7+2 yaziyir demekki oda uyumlu oluyor.
Bakalım doğum tarihlerimiz de aynı olacak mı ultrasonla baktı göremedi vajinal muayene yaptı orda gördü haftaya mutlaka gel dedi progestan başladı bunun üzerine tedbir olarak düşüğü önlemek için dedi. Bir miktar moralim bozuldu açıkçası cumaya kadar nasıl sabredicem bilemiyorum
Senin ilk mi hiiç moralini bozma ilkte bende Progestan kullandım fitil yapıyordum kanamam vardı bak şimdi kızım 3.5 yaşında benim de randevum normalde p.tesi günüydü erteledim cumaya gitcem artık bende biraz sabırsızım sadece 1 defa kan verdim işte acilde 5 gün önce 244 çıkmış bi kere daha randevu öncesi kan vermeye gitsem mi acaba onda kararsızım bide daha folik asit başlamadım ya
Bugün 5+3 oldum daha keseyi bile görmedim 4+5 te gittiğimde karından kese görülmemişti çok erken demişti önümüzdeki çarşambaya gel dedi tam 6+0 haftalık oluyorum bende artık görsem de rahat bi nefes alsam