2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de balık mevzusuyla ilgili Bişi yazcam .Doktor bana haftanın bir iki günü mutlaka balık yemelisin dedi ben de haftada bir yiyorum somon . Bizim akrabalar arasında bi inanış var eğer gebeliğinde balık yersen bebek düşer diyolar Allah korusun . Hatta işte bir kaç kişi yemiş cidden bende öyle oldu dedi . Ya balık ne kadar faydalı bana kesinlikle yeme diyolar . Balık yediğim zamanlar içimi huzursuzluk kaplıyor ya Bişi olduysa diye . Of saçma biliyorum ama bi de yaşayanlar bak ben yedim de oldu deyince zaten havadan nem kapıyorum. Ben hap yutamıyorum Onun için kapsüllerini de içemem . Kafamı çok karıştırıp beni çok huzursuz ettiler yaaaaa

Ha bu arada bu balık mevzusu bizim sülale için geçerliymiş Öyle herkesle alakalı değilmiş . genlerden gelen Bişi mi varmış neymiş işte böyle bi durum ama insan her şeyden korkuyor zaten gebelikte . Of yaw

Canım belki öle Bi inançları vardır. Mesela bizim sülalede de sünnet düğününde davul vurdurulmazmış. Uğursuzluk getirirmiş. Ama sadece bizim sülalaye has bu.böyle bşy varsa sen de yeme istersen. Ben İlk gebeliğim de balıktan tiksindim şimdi hiç aklıma bile gelmez balık. Kokusu bile midemi bulandırıyor. Dün pazardan eşim aldı bakalım bu akşam nasıl yicem

Günaydın balık ben cok severim mevsimi geldi diye de cupra yemistik haftada 1 defa korktum simdi carsamba dokturuma soracam

Her yorenin herkesin inanisi farkli:) resmen kulturler soleni burasi hergun yeni bisi duyuyorum ve sasiriyorum:) ben vitamin kullaniyorum ama doktorum haftada minimum 1 balik tuketeceksin dedi valla ben de yiyorum:)

Ama balık da beyin gelişimi açısından çok önemli . Hafi balık yemesem de balık yağı hapı içsem bi derece ama o da yok . Dün yedim gece bi sürü saçma rüya gördüm

Her yorenin herkesin inanisi farkli:) resmen kulturler soleni burasi hergun yeni bisi duyuyorum ve sasiriyorum:) ben vitamin kullaniyorum ama doktorum haftada minimum 1 balik tuketeceksin dedi valla ben de yiyorum:)
Ya ben çok inanmam normalde böyle şeylere ama öyle bir anlatıyorlar ki korkmamak mümkün değil

Günaydın
Balık mevzusu bnde de sıkıntı, adını duymaya tahammülüm yok. Midem bulanıyor.
Hamileliğimi öğrendiğim ilk haftalarda eşim tutturdu haftada 2 kere somon yemelisin diye. O haftanın 2.somonu son baliğim oldu. Tiksindim ve ağzımda hep bozuk balık tadı oldu. Hala balık yemeği denemeye cesaretim yok.
Hamilelik öncesi çok severdim av sezonu açılınca her hafta yemeye çalışırdım bu arada.

aynı durum bnde de var. Ama dün eşim aldı bakalım bugün nasıl yicem. BUARADA NETTE BALIĞI KIZARTARAK TÜKETTİĞİMİZDE VİTAMİNİ KALMIYOR MUŞ. buğulama fırınlama vs tüketmek daha faydalı diye okudum.

Daha şimdiden ne derdine düşmüşte, gitmiş yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Bunu sadece çok hevesli heyecanlı olan bir babaanne yapar.o da arayıp anneannesi alacakmış demez. ben bakmaya gittiğini bile zannetmiyorum. şimdiden benden birşey beklemeyin demeye getirmiş sanırım. ben de daha 2 aylıkken eşimin babası herkes çocuğuna baksın demişti. ben de maalesef sadece içimden diyebildim ''sizin gibi cahillere ben çocuk emanet etmem zaten, çocuğumu ateşe atmam '' diye. ama birgün yüzüne de söyleyeceğim.ağzının üstüne de şaplağı şöyle bi geçirebilsem keşke

Inşallah sorunsuz yersin cnm. En güzeli fırında bence ben hep firinda pişirirdim. Ben de takviye omega 3 alayım en iyisi. Bu gidişle balık yemem zor görünüyor.

Omega 3 kullanıyor musunuz???
Kullananlar hangi markayı kullanıyor bir de doktorunuz mu tavsiye etti??
Kullanmaya başlasam iyi olacak.

Omega 3 kullanıyor musunuz???
Kullananlar hangi markayı kullanıyor bir de doktorunuz mu tavsiye etti??
Kullanmaya başlasam iyi olacak.

Bana doktorum Venatura Omega 3 yazdı canım. En masumu bu dedi piyasada. Çünkü ağır metal içermemesi çok önemliymiş. Kullandığın balık yağı takviyesinin İFOS onayı olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…