2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktor buldum dokuz eylul üniveriste hastanesi ozel doktorlarda sadece bir doktor perinotolog mus docent. 1 ekime randevu aldim muayene ucretide baya uygun 160 tl.
Insallh guzel cikar

Çok randevuya gittim bu sefer ya adami batirdim vall her hafta baska doktora bi ton para bi doktorumu ayarlasam iiyi olacak . 15+5 de gtcem simdi yine farkli doktora evime baya uzak bu seferki hastane 1.5 saat kadar 3 vesait gitmem gerekecek bugun 14+2 olduk .
Annemin evine yakin hastane annemle gidicem haftaya isini ayarlayabilirse

İnşAllah iyi çıkar hep onunla devam edersin canım inşallah
Ya kararsiz kaldim o doktordanda . Diger riskli gebelik doktorlsrininda hep muayaneneleri var ve ücretler 600 700 muayeneleri cok pahali. Napcam.sasirdim simdi kontrole yeni doktora gidp ondn memnun kalmazsam kendi hastanemede dönersem olmaz bdaha npcam sasirdim doktordan rmin olamadim riskli gebelikmis ama

Ya kararsiz kaldim o doktordanda . Diger riskli gebelik doktorlsrininda hep muayaneneleri var ve ücretler 600 700 muayeneleri cok pahali. Napcam.sasirdim simdi kontrole yeni doktora gidp ondn memnun kalmazsam kendi hastanemede dönersem olmaz bdaha npcam sasirdim doktordan rmin olamadim riskli gebelikmis ama
Gidenler vs yok mu çevrede kuzu yorumlar nasıl

Hayır hiç huzursuz olmayın hamilelerin düzenli olarak balık tavuk et tüketmesi gerekir civa oranı düşük balıklar tercih edin yeterli.
Ya evet zaten ona dikkat ediyorum . Ama işte sağdan soldan bişiler duyup bi de yaşayan kişiler evet evet sakın yeme ben de öncekinde yemiştim iyi olmamıştı sonu diye anlatınca korkuttular beni

Arkadaşlar merhaba benim bugün fetal dna test sonucum çıktı ayrıca doktora rica ederek cinsiyeti de öğrendim. Öncelikle şükür testimiz temiz ve bebeğimizin cinsiyeti de erkekmiş ☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah bu arada nub teorisi tahminleri hep kızdı yani tutmadı 😇 sonuç bekleyen tüm arkadaşlara güzel sonuçlar diliyorum

X