- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Yok o hiç takılmasın canım 2 haftaya kadar normal geriden gelmesiBebegin 5 gun geriden gelmesi kafama takildi gerçi 3 hafta oncede 5 gun geriden geliyordu ya gelisim geriliği olursa diye kokrtum 20.hfta çok onemli ayrintili ultrason
İnşallah canımBende sizlere danışmak istedim çok bilgim olmadığı için umarım güzel haberle geleceğim
Hadi gözün aydın sağ salim kucağını alırsın inşallahEvet bu sefer ben sormadsn erkek dedi
Iyi yapmissin insan gormeden edemiyor cidden . Kesin soyler bence cinsiyet ileri haftadasın bayaHadi gözün aydın sağ salim kucağını alırsın inşallahBenimde 3 hafta daha var ama carşambaya özelden randevu aldım hem genel durumunu hemde cinsiyetini öğrenmek icin.
Anldim cnm doktor buldum 1 ekime aldim perinotolog mus ins iiyi cikar bu seferYok o hiç takılmasın canım 2 haftaya kadar normal geriden gelmesi
Sağol canım. Özeldeki ve devletteki Dr lar 17.haftada dedi ama geçen cuma 2li için kan verdim onu alırsam daha erken giderim heralde 1 Ekim gibi. Ozamn tam 15 hafta olacak Allahın izniyle inşallah.Darısı sana Insallh kontrol ne zmndi senin
İnşAllah iyi çıkar hep onunla devam edersin canım inşallahAnldim cnm doktor buldum 1 ekime aldim perinotolog mus ins iiyi cikar bu sefer
Ya kararsiz kaldim o doktordanda . Diger riskli gebelik doktorlsrininda hep muayaneneleri var ve ücretler 600 700 muayeneleri cok pahali. Napcam.sasirdim simdi kontrole yeni doktora gidp ondn memnun kalmazsam kendi hastanemede dönersem olmaz bdaha npcam sasirdim doktordan rmin olamadim riskli gebelikmis amaİnşAllah iyi çıkar hep onunla devam edersin canım inşallah
Senin suan 13 + . Hafta galiba o zmn dimi tam kac gunluk bebisSağol canım. Özeldeki ve devletteki Dr lar 17.haftada dedi ama geçen cuma 2li için kan verdim onu alırsam daha erken giderim heralde 1 Ekim gibi. Ozamn tam 15 hafta olacak Allahın izniyle inşallah.
Gidenler vs yok mu çevrede kuzu yorumlar nasılYa kararsiz kaldim o doktordanda . Diger riskli gebelik doktorlsrininda hep muayaneneleri var ve ücretler 600 700 muayeneleri cok pahali. Napcam.sasirdim simdi kontrole yeni doktora gidp ondn memnun kalmazsam kendi hastanemede dönersem olmaz bdaha npcam sasirdim doktordan rmin olamadim riskli gebelikmis ama
Internette 4 yorum var biri kötü 3 u iyi bilemedim o yuzdenGidenler vs yok mu çevrede kuzu yorumlar nasıl
Bugün 13+4Senin suan 13 + . Hafta galiba o zmn dimi tam kac gunluk bebis
Ya evet zaten ona dikkat ediyorum . Ama işte sağdan soldan bişiler duyup bi de yaşayan kişiler evet evet sakın yeme ben de öncekinde yemiştim iyi olmamıştı sonu diye anlatınca korkuttular beniHayır hiç huzursuz olmayın hamilelerin düzenli olarak balık tavuk et tüketmesi gerekir civa oranı düşük balıklar tercih edin yeterli.
Tam cinsiyet ogrendigim gun 14.haftada soyluyolar ya genelde doktorun soyler bence gicik değilseBugün 13+4