Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar,
Benimde bugün randevum vardı çok şükür her şey yolunda bebiş büyümüş tam olması gerektiği gibi dedi 3 hafta sonra gel dedi doktorum sonra sen 3 hafta bekleyemeyecek gibisin 2 hafta sonra gel dedi 😅😅
Maşallah gözünüz aydın😇, darısı bizlerin başına 🥰

Kizlar selam
Dün Dr a gittik boş keseydi geçen hafta biliyorsunuz ilaçtan dolayı bir bilinmezlik içindeydik geçen hafta boş olan köşede hem bebeğimizi gördük hem kalp atışını duyduk masaallah 6.6 hafta herşey yolunda tüm testler yapıldı bir sıkıntı yok çok şükür Multi vitamin verdi. Yemek yiyemedigim içinde mide rahatlatıcı birşey verdi. Bir ay sonra çağırdı cinsel ilişki yok dedi. Biran bebeğin yaninda birşey görüyorum dur kipirdama dedi bende gördüm 🙈 ikiz sandık tekrar kalp atışına baktı bu yolk kesesi kaybolmaya başlayan dedi bazen böyle çok parlak olabiliyor ikiz mi acaba dedim dedi bir tane dedi bakalım tekrar bir ay sonra çağırdı bir hafta geride keseden geç döllenme dedi
Maşallah, sizin adınıza çok sevindim, boşuna endişelenmişsiniz demek🥰

Merhaba anne adayları bende temmuz ayında 7. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu. 8. Haftada öğrendim cok üzülmüştüm cok zor bir süreçti . Sonrasında pıhtılaşma ve genetik test yaptırdık. Pıhtılaşma cıktı bende . Mthfr c677t homozigot iki değerimde heterozigot. Şuan tekrar 6+2 günlük hamileyim doktorum kan sulandırıcı başladı . Cok korkuyorum sürekli
Kafamda kuruyorum aynı şeyleri yaşarmıyım diye benim gibi aynı şeyleri yaşayanlar varsa dertleşebiliriz :)

Arkadaşlar merhaba benim sat 13 ekimdi bat 4 Kasım 6 kasımda kahve akıntı geldi devam etti 8 inde içime kurt düştü gece test yaptık silik çizgi sabah 2 tane daha yaptım hafif daha belli oldu geceye göre sonra kan testi verdim 106 çıktı çok şükür gözüküyor kahve lekelenme devam ediyor dün vardı şimdi sabah kalktım daha damla gibi şu an Dr a gidemedim hafta sonuna geldi benzer durum yaşayan var mı şu anda
Ben yaşamadım ama yaşayanlar cok fazla var öncelikle kan değeriniz 2 ye katlanıyormu ona bakın kan verin 2 günde bir doktora gidemeseniz bile eczaneden progestan fitil alın düşük önleyici diye geçiyor zaten doktorda hemen onu veriyor.

Merhaba kızlar bende inşallah nasipse temmuz da anne olacağım 🥰 bugün 5+4 pazartesi kese için gideceğim inşallah 🥰
İnşallah görürsünüz kesenin yanında belki kalp atışı bile gözükür benim 5+4 te gözüktü yarında kalp atışınu dinlicez inşallah sağlıkla devam eder hamileliğimiz

Benim ilk gebelikte geç döllenmeydi sanırım bunda da öyle oluyor ama adet tarihinden önce kan verdim o yüzden de 244 çıkmış olabilir kese görünmez diye randevumu ileri tarihe erteledim alttan muayne olmak istemiyorum 😁 bu arada kanlarım zayıf ne yazık ki bu gebelik öncesi 3 4 ay takviye kullandım da pek düzelme olmadı o yüzden eczaneden alsam mı diye düşünüyorum bakalım napcam 😅 Bu arada Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı aminn
Valla bana da sürpriz oldu vajinal muayene. Bugün keseyi görmem dedi konuşma arasında sonra ultrasonda bakıp göremeyince alttan bakıcam her şey hızlı gelişti yani 🫢 zaten şu an 5+1 oldu sizin isterseniz pazartesi asmde geniş bi tahlil yaptırın cuma da doktorunuz yorumlar orda kan alınıp sonucu beklememiş olursunuz 😊 kanınız düşükse ve ilaca başlanacaksa asmde doktor da söyler zaten. Teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🌸🧡

Herkese merhaba 💕 ilk bebeğimi 2021 aralıkta doğurdum şimdi de kısmetse 2025 temmuzda tekrar anne olacağım ❤️ bugün keseyi gördük 5+2yim 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışı için dedi 🙈 kahverengi lekelenmem olduğu için progestan kullanıyorum devam et dedi hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ❤️

Bende 6+2yim nerdeyse aynıyız 😊 çok fazla mi geldi miktar olarak birde kırmızı miydi rengi miktar azsa bu haftalarda normal olabilir yinede dra görün progestan kullaniyormusun korkma ve stres yapma bebek için önemli olan bu
Önce çok azdı sonra biraz artti gibi hafif bi agrim da var bilmiyorum hayırlısı artık. Bugünde yolacikiyoruz en erken 11 gibi acile giebilirim

Valla bana da sürpriz oldu vajinal muayene. Bugün keseyi görmem dedi konuşma arasında sonra ultrasonda bakıp göremeyince alttan bakıcam her şey hızlı gelişti yani 🫢 zaten şu an 5+1 oldu sizin isterseniz pazartesi asmde geniş bi tahlil yaptırın cuma da doktorunuz yorumlar orda kan alınıp sonucu beklememiş olursunuz 😊 kanınız düşükse ve ilaca başlanacaksa asmde doktor da söyler zaten. Teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🌸🧡
Bizim buranın sağlık ocağında sıkıntı yaşadım 2 defa gittim kan veremedim ne yazık ki .. sabırla cumayı bekleyeyim 😅 çok teşekkür ederim 🥰

Herkese merhaba 💕 ilk bebeğimi 2021 aralıkta doğurdum şimdi de kısmetse 2025 temmuzda tekrar anne olacağım ❤️ bugün keseyi gördük 5+2yim 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışı için dedi 🙈 kahverengi lekelenmem olduğu için progestan kullanıyorum devam et dedi hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ❤️
Hayırlı olsun benim de 5+2 aynıymışız 😅😅 ben de dün itibariyle progestan kullanmaya başladım her şey yolunda gider umarım 🙏🏼🙏🏼

Görüştüm doktor ile bebeği gördüm kalbini duydum 164 atıyordu.🧿 Bu zamanda tam istediğimiz gibi dedi, haftası ile de uyumlu dedi 🧿 7+4 normalde 7+2 yaziyir demekki oda uyumlu oluyor.
Ay çok şükür vallahi çok sevindim inşallah bende salı günü sağlıklı sıhhatli güzel haberler alırım çok sevindim senin adına 💜

Avakadoyu sormayi unuttum soracaktım. Ayva ye iyi gelir dedi mide bulantısına da. Nar yeme kanama ihtimali var dedi ve ananas yeme rahim yumusatiyormus.
Bebisin tutulmasını kolaylaştırıyor ve doğal yağ kaynağı vitamin deposu günde yarım avokado yemek bebis icin besleyici dediler. Yakın arkadaşım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı doktoru ilk aylarda avokado ye bol bol bebis tutunsun demisti bende o yüzden çok önceden başladım yemeye

X