- 16 Ekim 2016
- 1.745
- 919
- Konu Sahibi mutlutablo
- #3.521
Amin teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım Rabbim sabrını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım Rabbim sabrını versin
Herşey gönlünce tez vakitte olsun inşallah canım hiç stres yapma inan güzellikler beklemediğin anda öyle bı geliyor ki benim buna ihtiyacım varmış dedirtiyor rabbim en güzel şekilde kendini hazır hissettiğin zamanda kolaylıkla gönlünce nasip etsin inşallahAmin Allah razı olsun canım sana da kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz geçir bu süreci inşallah Dr ilk adetten sonra deneyebilirsiniz beklemeniz gerekmiyor dedi ama kontrollerimde soyleyeceklerine göre ve kendimi de hazır hissedince tekrar deneyeceğiz pes etmeyeceğim. ama bu süreç sağlıkla geçecek mi tıbbi olarak da sorun yok diyecek mi onu merak ediyorum. Bir önceki özel hastanedeki Dr bu gebelik tuttugu için şanslısın demişti o yüzden biraz stresliyim tekrar olmazsa ya çok uzarsa bu süreç diye bakalım Rabbim e sığındım bekliyorum elimden başka birsey gelmiyor zaten
Aynıyız desenize hayırlısı olsun inşallah diğer çocuklarınızın cinsiyeti nedir bu sefer ne hissediyorsunuz ben ilk çocuğum gibi heyecanlıyım cinsiyetini çok merak ediyorumMerhaba ben de 3.cocugumu bekliyorum. Benim suan tarihler degisti sat 12 Eylul ama duzensiz adet oldugum icin bebegim 7 haftalik gorunuyor Cuma gunu netlesicek insaallah. Onceki gebeliklerimde bulanti ve kusma cok olurdu suanda sadece bulanti var cikarmiyorum. Rabbim hepimize kolayliklar versin.Guzel bir gebelik gecirip saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insaallah
Maşallah canım 3 çoçuk anneleri görmek beni mutlu etti tek sandım kendimi bir an bulantı konusu bünyeden bünyeye değişiyor demek ben ilk çocuğunda çok yoğun yaşadım ikinci ve şimdiki hamileliğim de yaşamadım şükürBenim de 3. bebeğim inşaallah. İlk 2de hiç bulantı olmamıştı, bunda ilaç kullanıyorum ama ilaç etkisini kaybedince yoğun bulantı hissediyorum.
Ben. Midem o kadar kotu degil tiksinmem falan da yok pek ama yataktan cikamiyorum, hala cok usuyorum, bi de calismiyorum evdeyim, calissam is yerinde ne yaparmisim acaba, koltuga da uzanmak yetmiyo istiyorum ki yataga gireyim yorgan altina kafami gomeyim kimse bana dokunmasin kalkip mutfagi falan topluyorum asli gorevlerimi yerine getiriyorum sonra uyuyorum, oglen uyuyorum, aksam ustu yine uyuyorum, gece de bi guzel uyuyorum masallah.Kızlar benim kadar uyuyan var mı acaba bişe yediğim anda uykum geliyor ve uyuyorum midem ağrıyor bu yüzden kahvaltı sonrası akşam yemeği sonrası birer ikişer saat uyuyorum sarhoş gibi oldum. Eşime beni uyutma diyorum ama Onuda dinlemiyorum uyuyorum
Aynı durumdayım aynı bulantı olmadığı için normal yemek yiyorum ama sindiremeden uyuduğum için galiba midem ağrıyor. Bütün gün yataktayım mesajı yazdıktan sonra uyumuşum şuan uyandım bu hafta tatildi yarın iş başlıyor napıcam çok alıştım uyumayaBen. Midem o kadar kotu degil tiksinmem falan da yok pek ama yataktan cikamiyorum, hala cok usuyorum, bi de calismiyorum evdeyim, calissam is yerinde ne yaparmisim acaba, koltuga da uzanmak yetmiyo istiyorum ki yataga gireyim yorgan altina kafami gomeyim kimse bana dokunmasin kalkip mutfagi falan topluyorum asli gorevlerimi yerine getiriyorum sonra uyuyorum, oglen uyuyorum, aksam ustu yine uyuyorum, gece de bi guzel uyuyorum masallah.
Allah kolayliklar versin vucut yogun bir mesai harciyor kolay degil birde anneyi dinlendirmeye hazirliyormus bu sekilde. Uzun bir surec oldugu icin anne hamile oldugunu unutup kendini cok yormasin diye uykumuz geliyormus halsizlik oluyormus. Bugun you tube da Kagan Kocatepenin videolarini izledim bu konulardan bahsediyorduAynı durumdayım aynı bulantı olmadığı için normal yemek yiyorum ama sindiremeden uyuduğum için galiba midem ağrıyor. Bütün gün yataktayım mesajı yazdıktan sonra uyumuşum şuan uyandım bu hafta tatildi yarın iş başlıyor napıcam çok alıştım uyumaya
Tesekkur ederim.Bir oglum bir kizim var yine de cok heyecanliyim.Iki gebeligimde de bulanti ve kusma cok olmustu bunda sadece bulanti var o yuzden bilemiyorum saglikla sihhatle gelsinler hakkimizda hayirlisi olsun insaallah.Aynıyız desenize hayırlısı olsun inşallah diğer çocuklarınızın cinsiyeti nedir bu sefer ne hissediyorsunuz ben ilk çocuğum gibi heyecanlıyım cinsiyetini çok merak ediyorum
Amin Allah razi olsun.Cok guzel dusunmussunuz evet en guzeli tum kontrolleri yaptirmak, dinlenmek. Allah yardimciniz olsun, gonlunuze gore versin.Sureciniz en kolay sekilde gecsin insaallahAmin çok teşekkür ederim size de saglikla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorunsuz Bi süreç olsun inşallah ben Dr ne zaman kontrollerde artık tıbbi olarak Bi problem yok deneyebilirsiniz derse o zaman başlayacağım. Tabi psikolojik olarak da hazirsak. Tekrar aynı şeyleri ya da başka sorunlar yaşamak istemiyorum. Gebelik haftası küçük olduğu için Dr ilk adetten sonra uygun olur beklemeyin dedi daha simdiden ama ultrasonda da sorun olmadığını duymak istiyorum hormon testleri vs herseyime yeniden baktiracagim ilerde sağlıklı bi süreç olması için elimden geleni yapacağım. Tavsiyeleriniz icin de çok teşekkür ederim
Suan cay icerken cevap veriyorumKızlarrr günde kaç bardak çayiçiyorsunuz? Normalde çay sevmezdim ama şimdi tatlı gelmiş bana sürekli canım istiyor
bende normalde zorla çay içen biriydim ama şuan o kadar tatlı geliyor ki. Sanırım bulantılardan dolayı canım sadece böyle şeyler istiyor ne kadar zararlı şey varsa csnım istiyor normalde kola çikolata vs de ağzıma sürmezdim ama hepsini istiyor canım yemek dışında her şeyySuan cay icerken cevap veriyorum
Asla cay sevmeyen kahve delisi biriyim
Gunde sabah 2 fincan aksam cok canim isterse 1 fincan olarak iciyorum
İsi koruyucu bardaklar varya cam onunla iciyorum fincan dedigim o
Fazlasi zarar ama doktorum bana gunde toplam 4 bardak icebilirsin kahveden daha zararsiz cay demisti
Ben limonla iciyorum zaten ama bi tatli geliyor ki
Ay cok iyi anlıyorumbende normalde zorla çay içen biriydim ama şuan o kadar tatlı geliyor ki. Sanırım bulantılardan dolayı canım sadece böyle şeyler istiyor ne kadar zararlı şey varsa csnım istiyor normalde kola çikolata vs de ağzıma sürmezdim ama hepsini istiyor canım yemek dışında her şeyy
Evet ya . Sanırım genel önemli genel olarak dikkat ediliyorda arada kayorabiliriz. Geçen bir arkafsşımın 9 ay sigara içmeue devam ettiğini öğrendim. O şoktan sonra bana her şey masum geliyorAy cok iyi anlıyorum
Doktorum canin bisey cekerse sakatat turu disinda abartmadan nefsin icin ye ic tuket dedi zarari yok ama abartma dedi
O yuzden icin fetah olsun canim ben bazen kola iciyorum ama mesela en son 1 ay oldu iceli o da 1 bardak
Bizde insaniz ay ne yapalim
Bu söylediğin doğru sanırım bazen hamile olduğumu unutuyorum bahsettiğin videolara bakayım bendeAllah kolayliklar versin vucut yogun bir mesai harciyor kolay degil birde anneyi dinlendirmeye hazirliyormus bu sekilde. Uzun bir surec oldugu icin anne hamile oldugunu unutup kendini cok yormasin diye uykumuz geliyormus halsizlik oluyormus. Bugun you tube da Kagan Kocatepenin videolarini izledim bu konulardan bahsediyordu
Evet hormonlar her hamilelikte farklı etki ediyor demek ki, ben öncekilerde olmayınca bunda da hiç bulantı yaşamayacağımı düşünüyordum, şaşırdım açıkçası ama kısa süreli olur inşaallah. Bazen 9 ay bulananlar oluyor Allah korusun öyle olmayız hiçbirimiz inşaallah. Evet ben de 3. çocuk bekleyeni çok gördüm grubumuzda. Hatta 4. bebeğini bekleyen de vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama şimdi ismini hatırlayamadım.Maşallah canım 3 çoçuk anneleri görmek beni mutlu etti tek sandım kendimi bir an bulantı konusu bünyeden bünyeye değişiyor demek ben ilk çocuğunda çok yoğun yaşadım ikinci ve şimdiki hamileliğim de yaşamadım şükür
Yapma canimKızlarrrr evde nasıl yemek yapıyorsunuz ya? Bi tek ben mi tiksindim böyle her şeyden. Biraz canım sıkılmaya başladı artık bu duruma . Kaç gündür yemek yapamıyorum. Ya eşim yapıyor ya dışardan yiyoruz. Bugün artık düzeniöe dömeyiö hafif yemeklerde olsa yapayım dedim ama o kadar zoe geliyor ki çok tiksiniyorum ((
Merhaba ben bugün haftalar sonra ilk kez yaptım. Ama sanırım yiyemeyecem çıkardım. Yoğurt çorbası yaptım birde fırına karnıbahar patates. Soğan falan kavurmadığım için yapabildim bunları ama başka bir şey yapamam.Kızlarrrr evde nasıl yemek yapıyorsunuz ya? Bi tek ben mi tiksindim böyle her şeyden. Biraz canım sıkılmaya başladı artık bu duruma . Kaç gündür yemek yapamıyorum. Ya eşim yapıyor ya dışardan yiyoruz. Bugün artık düzeniöe dömeyiö hafif yemeklerde olsa yapayım dedim ama o kadar zoe geliyor ki çok tiksiniyorum ((