Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin Allah razı olsun canım🤲 sana da kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz geçir bu süreci inşallah 🤲 Dr ilk adetten sonra deneyebilirsiniz beklemeniz gerekmiyor dedi ama kontrollerimde soyleyeceklerine göre ve kendimi de hazır hissedince tekrar deneyeceğiz pes etmeyeceğim. ama bu süreç sağlıkla geçecek mi tıbbi olarak da sorun yok diyecek mi onu merak ediyorum. Bir önceki özel hastanedeki Dr bu gebelik tuttugu için şanslısın demişti o yüzden biraz stresliyim tekrar olmazsa ya çok uzarsa bu süreç diye 😪 bakalım Rabbim e sığındım bekliyorum elimden başka birsey gelmiyor zaten
Herşey gönlünce tez vakitte olsun inşallah canım hiç stres yapma inan güzellikler beklemediğin anda öyle bı geliyor ki benim buna ihtiyacım varmış dedirtiyor rabbim en güzel şekilde kendini hazır hissettiğin zamanda kolaylıkla gönlünce nasip etsin inşallah 🤲🏻 🤲🏻

Merhaba ben de 3.cocugumu bekliyorum. Benim suan tarihler degisti sat 12 Eylul ama duzensiz adet oldugum icin bebegim 7 haftalik gorunuyor Cuma gunu netlesicek insaallah. Onceki gebeliklerimde bulanti ve kusma cok olurdu suanda sadece bulanti var cikarmiyorum. Rabbim hepimize kolayliklar versin.Guzel bir gebelik gecirip saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insaallah🌸
Aynıyız desenize hayırlısı olsun inşallah diğer çocuklarınızın cinsiyeti nedir bu sefer ne hissediyorsunuz ben ilk çocuğum gibi heyecanlıyım cinsiyetini çok merak ediyorum

Benim de 3. bebeğim inşaallah. İlk 2de hiç bulantı olmamıştı, bunda ilaç kullanıyorum ama ilaç etkisini kaybedince yoğun bulantı hissediyorum.
Maşallah canım 3 çoçuk anneleri görmek beni mutlu etti tek sandım kendimi bir an bulantı konusu bünyeden bünyeye değişiyor demek ben ilk çocuğunda çok yoğun yaşadım ikinci ve şimdiki hamileliğim de yaşamadım şükür

Kızlar benim kadar uyuyan var mı acaba bişe yediğim anda uykum geliyor ve uyuyorum midem ağrıyor bu yüzden 😔😔 kahvaltı sonrası akşam yemeği sonrası birer ikişer saat uyuyorum sarhoş gibi oldum. Eşime beni uyutma diyorum ama Onuda dinlemiyorum uyuyorum 😭😭
Ben. Midem o kadar kotu degil tiksinmem falan da yok pek ama yataktan cikamiyorum, hala cok usuyorum, bi de calismiyorum evdeyim, calissam is yerinde ne yaparmisim acaba, koltuga da uzanmak yetmiyo istiyorum ki yataga gireyim yorgan altina kafami gomeyim kimse bana dokunmasin 😊 kalkip mutfagi falan topluyorum asli gorevlerimi yerine getiriyorum sonra uyuyorum, oglen uyuyorum, aksam ustu yine uyuyorum, gece de bi guzel uyuyorum masallah.

X