Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
Merhaba herkese eğer herşey yolunda giderse allahım nasip ederse ben de temmuz annesi olacağım. Ancak durum şu
5 hafta 1 günlük hamileyim yumurtlamam erken oldu. Kese boyutum 6+1 ile uyumlu ancak bebek boyu yani CRL haftası ile uyumlu gibi yani 5 hafta gibi. Çok endişeliyim yani yumurtlamam erken olduğu için kese boyum da önden giderken bebeğin küçük olması normal midir daha önceki iki gebeliğimden ilkini 17. Haftada farklı bir sebepten kaybettim sonraki ikinciyi de gelişimi durması nedeniyle 8. Haftada. O yüzden korkuyorum aynı durumu yaşayan birileri var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler

Kızlar 6+1 ilk muayenem olacak cumaya. Acaba geç mi olur herhangi bir risk varsa müdahale etmek adına

İg uygulamasını sildim uzun zaman önce. İnsanın çok zamanını çalıyor gerçekten.

Ben de örgü örüyorum. :KK69:
En güzel terapi. Kışın hele ☺️
klasik anlamda örgü bilmiyorum ama atkı bere öremem. Hasır çanta ve amigurumi oyuncak örüyorum. ☺️

Bir de hatim başlayacağım. ☺️
Ya bende kuran okumak istiyorum ama yarım biliyorum Türkçesini okusam kabul olur mu bazıları olur bazıları olama diyor

herkese merhaba :) 12 kasımda beta 134 le hamile olduğumu öğrendim sat 13 ekim. 15 kasımda tekrar beta verdim 454 çıktı. İki gün de bir beta vermeli miyim? İlk gebeliğim :) Allah izin verirse ben de temmuz annesi olcağım :)
Maşallah rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin benimde ilk hamileliğim çokta tecrübeli değilim ama bence kan vermek yerine bı kaç gün sonra ultrasona git 😊

Merhaba anne adayları bende temmuz ayında 7. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu. 8. Haftada öğrendim cok üzülmüştüm cok zor bir süreçti . Sonrasında pıhtılaşma ve genetik test yaptırdık. Pıhtılaşma cıktı bende . Mthfr c677t homozigot iki değerimde heterozigot. Şuan tekrar 6+2 günlük hamileyim doktorum kan sulandırıcı başladı . Cok korkuyorum sürekli
Kafamda kuruyorum aynı şeyleri yaşarmıyım diye benim gibi aynı şeyleri yaşayanlar varsa dertleşebiliriz :)
Kuzucum 2 kaybımda benim var ikisininde kalbi durdu benimde 4 tane gende heterozigot çıktı iğne kullanıyorum yarın doktor randevum var ama çok aşırı tedirginimm

Kızlar 6+1 ilk muayenem olacak cumaya. Acaba geç mi olur herhangi bir risk varsa müdahale etmek adına
Yok cnm ben saha keseyi bile görmedim tam altı hastalıkken çağırdı demekki beta artış iyiyse bir sıkıntı olmadığını düşünüyorlar zaten sıkıntı olsa artış iyi olmuyo veya kanama falan oluyor

Benim de sat 10 ekim bugün doktora gittim 5+1 dedi hatta doğum tarihi bile verdi 17 temmuz 😇 gebeliği hesaplamak için son adet tarihi başlangıcını istiyorlar gebeliğin 1.günü olarak hesaplanıyor
Merhabalar ben de 5+1’dim dün :) doktora gittiğinizde bebeği gördünüz mü acaba crl ölçümü yapıldı mı? Bu haftalarda genelde görünmüyor diyorlar ama. Ben de cuma günü doktora gittim kese haftasına göre ilerideydi ama bebek sanki çok küçük geldi o nedenle çok korkuyorum size danışmak istedim 😔🙏🏼

herkese merhaba :) 12 kasımda beta 134 le hamile olduğumu öğrendim sat 13 ekim. 15 kasımda tekrar beta verdim 454 çıktı. İki gün de bir beta vermeli miyim? İlk gebeliğim :) Allah izin verirse ben de temmuz annesi olcağım :)
Değer artışınız çok güzel duruyor . Sağlıkla büyüsün gelişsinn inşallahhh🙏🏻

Yarın da benim kese randevum . 9:30’da görmeye gideceğiz . Sata göre 5+3 oluyorum yarın . İçimde korku umut endişe . Karmakarışığım . 2 pgt li embriyo transfer olmuştum .

X