Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok kullanmıyorum doktora gitmemstm. Karın agrim artti kanama devam ediyor az pembe 1 saat sonra uçakla eve gecicem anca o zaman dr a gidebilcem artik. Hayırlısı
Merhaba herkese eğer herşey yolunda giderse allahım nasip ederse ben de temmuz annesi olacağım. Ancak durum şu 5 hafta 1 günlük hamileyim yumurtlamam erken oldu. Kese boyutum 6+1 ile uyumlu ancak bebek boyu yani CRL haftası ile uyumlu gibi yani 5 hafta gibi. Çok endişeliyim yani yumurtlamam erken olduğu için kese boyum da önden giderken bebeğin küçük olması normal midir daha önceki iki gebeliğimden ilkini 17. Haftada farklı bir sebepten kaybettim sonraki ikinciyi de gelişimi durması nedeniyle 8. Haftada. O yüzden korkuyorum aynı durumu yaşayan birileri var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler
Yok kullanmıyorum doktora gitmemstm. Karın agrim artti kanama devam ediyor az pembe 1 saat sonra uçakla eve gecicem anca o zaman dr a gidebilcem artik. Hayırlısı