Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de yok hamile değilim sanki hatta bügün gebelere uygun bir diyete başladım o kadar rütin hayattayım siz düşünün 😂😂😂😂
Kaçıncı haftadasınız acaba ? Önceden var mıydı bulamtınız. Ben 10. Haftadauım hala istikrarlı şekilde berbat bir bulamtı yaşıyorum🙁 keşke geçse benimde

Kaçıncı haftadasınız acaba ? Önceden var mıydı bulamtınız. Ben 10. Haftadauım hala istikrarlı şekilde berbat bir bulamtı yaşıyorum🙁 keşke geçse benimde
7 haftadayım hiç olmadı olmaz herhalde bu saatten sonra sizin ne zaman başlamıştı tam olarak

Amin Allah razı olsun canım 🤲 kese de düzgün değil pek dediler o iyice ümidimi kırdı. Randevu bulmam da zor ve iyi Dr bulmak lazım bilmiyorum Dr da. Bi yandan nobetlerim var çalışacak psikolojide değilim ama rapor da verilmiyor ki Dr dr arayayım gezeyim. Bugün 2. Bi Dr a anca gidebildim. Bi aradığım cumadan önce yok. Üniversite hastanesinde normal randevu var onu alayım dedim o da en erken perşembe var o gün de nobetciyim. Ayarlayabilirsem Bi de oraya gideyim asistan sorun olunca hocaları çağırır illa diye düşünüyorum
Canım nasılsın nasıl oldun ❣️

X