Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    52
Amin Allah razı olsun canım 🤲 kese de düzgün değil pek dediler o iyice ümidimi kırdı. Randevu bulmam da zor ve iyi Dr bulmak lazım bilmiyorum Dr da. Bi yandan nobetlerim var çalışacak psikolojide değilim ama rapor da verilmiyor ki Dr dr arayayım gezeyim. Bugün 2. Bi Dr a anca gidebildim. Bi aradığım cumadan önce yok. Üniversite hastanesinde normal randevu var onu alayım dedim o da en erken perşembe var o gün de nobetciyim. Ayarlayabilirsem Bi de oraya gideyim asistan sorun olunca hocaları çağırır illa diye düşünüyorum
Canım nasılsın nasıl oldun ❣️

Günaydın kızlar tahmini doğumum temmuza denk gelecek sanırım ama bir ihtimal haziran sonu da olabilir o yüzden burayada yazmak istedim Allah nasip ederse 3 çocuğumu kucağıma alıcam 3 çocuğa hamile anneler var mı bu grupta bide kızlar mide bulantınız ne durumda bende tık yok
Benim de 3. bebeğim inşaallah. İlk 2de hiç bulantı olmamıştı, bunda ilaç kullanıyorum ama ilaç etkisini kaybedince yoğun bulantı hissediyorum.

10 hafta midesi bulanmayip yeni baslayan da bir ben varım sanırım bakalım ne kadar sürecek haftaya okul da baslayacak nasıl olcak bilmiyorum evde bi sekilde idare ettim de

Bebeğim gelişmedi kalbi yavasti kese bozulmaya baslamisti. sonra da durdu. 8+0 olmuştum ama bebek 1 hafta boyunca 6+1 kaldı. 3 farklı Dr a muayene oldum ama sonuç değişmedi. Dün kürtaj oldum canım maalesef
Çok geçmiş olsun canım rabbim kalbine ferahlık versin inan seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak ne kadar üzülüp yıkılırsan asla pes etme olur mu inanıyorum en yakın zamanda sağlıkla miniğin gelecek sana sen kendine çok iyi bak hazır hissettiğin an yeniden dene hep dualarimda olacaksın rabbim sağlıkla hayırla en kısa zamanda sağlığına ve meleğine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 🤲🏻 🌸

Bebeğim gelişmedi kalbi yavasti kese bozulmaya baslamisti. sonra da durdu. 8+0 olmuştum ama bebek 1 hafta boyunca 6+1 kaldı. 3 farklı Dr a muayene oldum ama sonuç değişmedi. Dün kürtaj oldum canım maalesef
Basiniz sagolsun. Rabbim gonlunuze ferahlik versin. Yalniz degilsiniz burda bir cok kadin var bu durumu yasayan.Ben de gecen sene Ekim ayinda bir kayip yasadim ne desek etkisi olmuyor biliyorum en guzeli dua etmek ve kendine iyi bakmak lutfen acele etmeyin tamamen iyilesmek icin rahmin toparlanmasi icin kendinize zaman verin ben cok acele ettim baska sorunlar yasadim. Ne zamanki akisina biraktim o zaman guzel haberi aldik cok sukur.Rabbim en uygun zamanda saglikli,sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin. Kalbinize ve bedeninize sifalar diliyorum💐

Kızlar benim kadar uyuyan var mı acaba bişe yediğim anda uykum geliyor ve uyuyorum midem ağrıyor bu yüzden 😔😔 kahvaltı sonrası akşam yemeği sonrası birer ikişer saat uyuyorum sarhoş gibi oldum. Eşime beni uyutma diyorum ama Onuda dinlemiyorum uyuyorum 😭😭

Günaydın kızlar tahmini doğumum temmuza denk gelecek sanırım ama bir ihtimal haziran sonu da olabilir o yüzden burayada yazmak istedim Allah nasip ederse 3 çocuğumu kucağıma alıcam 3 çocuğa hamile anneler var mı bu grupta bide kızlar mide bulantınız ne durumda bende tık yok
Merhaba ben de 3.cocugumu bekliyorum. Benim suan tarihler degisti sat 12 Eylul ama duzensiz adet oldugum icin bebegim 7 haftalik gorunuyor Cuma gunu netlesicek insaallah. Onceki gebeliklerimde bulanti ve kusma cok olurdu suanda sadece bulanti var cikarmiyorum. Rabbim hepimize kolayliklar versin.Guzel bir gebelik gecirip saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insaallah🌸

Çok geçmiş olsun canım rabbim kalbine ferahlık versin inan seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak ne kadar üzülüp yıkılırsan asla pes etme olur mu inanıyorum en yakın zamanda sağlıkla miniğin gelecek sana sen kendine çok iyi bak hazır hissettiğin an yeniden dene hep dualarimda olacaksın rabbim sağlıkla hayırla en kısa zamanda sağlığına ve meleğine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 🤲🏻 🌸
Amin Allah razı olsun canım🤲 sana da kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz geçir bu süreci inşallah 🤲 Dr ilk adetten sonra deneyebilirsiniz beklemeniz gerekmiyor dedi ama kontrollerimde soyleyeceklerine göre ve kendimi de hazır hissedince tekrar deneyeceğiz pes etmeyeceğim. ama bu süreç sağlıkla geçecek mi tıbbi olarak da sorun yok diyecek mi onu merak ediyorum. Bir önceki özel hastanedeki Dr bu gebelik tuttugu için şanslısın demişti o yüzden biraz stresliyim tekrar olmazsa ya çok uzarsa bu süreç diye 😪 bakalım Rabbim e sığındım bekliyorum elimden başka birsey gelmiyor zaten

Basiniz sagolsun. Rabbim gonlunuze ferahlik versin. Yalniz degilsiniz burda bir cok kadin var bu durumu yasayan.Ben de gecen sene Ekim ayinda bir kayip yasadim ne desek etkisi olmuyor biliyorum en guzeli dua etmek ve kendine iyi bakmak lutfen acele etmeyin tamamen iyilesmek icin rahmin toparlanmasi icin kendinize zaman verin ben cok acele ettim baska sorunlar yasadim. Ne zamanki akisina biraktim o zaman guzel haberi aldik cok sukur.Rabbim en uygun zamanda saglikli,sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin. Kalbinize ve bedeninize sifalar diliyorum💐
Amin çok teşekkür ederim 🤲 size de saglikla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorunsuz Bi süreç olsun inşallah 🤲 ben Dr ne zaman kontrollerde artık tıbbi olarak Bi problem yok deneyebilirsiniz derse o zaman başlayacağım. Tabi psikolojik olarak da hazirsak. Tekrar aynı şeyleri ya da başka sorunlar yaşamak istemiyorum. Gebelik haftası küçük olduğu için Dr ilk adetten sonra uygun olur beklemeyin dedi daha simdiden ama ultrasonda da sorun olmadığını duymak istiyorum hormon testleri vs herseyime yeniden baktiracagim ilerde sağlıklı bi süreç olması için elimden geleni yapacağım. Tavsiyeleriniz icin de çok teşekkür ederim 🤲

Kaçıncı haftadasınız acaba ? Önceden var mıydı bulamtınız. Ben 10. Haftadauım hala istikrarlı şekilde berbat bir bulamtı yaşıyorum🙁 keşke geçse benimde
Bende 10.haftadayım bulantılarım oluyor her gün kusma öğürme yok ama bulatı yemekten zevk almama halsizlik has safhada akşamları limonlu su içiyorum biraz keser diye ama yok uyumak yek çare gibi

X