2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar hastaneye geldim heyet rsporu degisikligi icin doktor recete yazmadan olmuyormus onun icinde odeme yapmak zorunda kaldim giris için bende doktora madem giris yapıcaz gelmisken bebegide gorelim dedim sıradayım bakalim
Aynen cnm iyi yapmışsın. Ay belki cinsiyette de kesin olarak söyler hadi güzel haberler al😊

Kizlar recete ve heyeti hallettim hastane de odeme yapmak zorunda kalimca bebiside gormus oldum . Hastanede eltim ve kaynimla karsilastik eltimle girdik iceri o da fotograf cekti .
Bebis ters dönmüştü kafasi asagidaydi vucut yukarda amuda kalkmisti 🤣 20200921_114838.jpg
17 de cagirmisti ama bu sefer 16 da gel dedi 1.5 saat sira bekledim ya

Bisi sorucam probiyotik yogurt (activa) ile ilgili olumlu/olumsuz bisi okuyan duyan bilen var mi?

Kızlar benim tarama testlerim herşey şükür temiz çıktı ultrasonda da herşey iyi ama yinede Perinatolojiye yönlendirildim herhangi bir risk yokken gönderiyor mu her doktor anlayamadım

Kızlar benim tarama testlerim herşey şükür temiz çıktı ultrasonda da herşey iyi ama yinede Perinatolojiye yönlendirildim herhangi bir risk yokken gönderiyor mu her doktor anlayamadım
Gönderiyorlar canım. Kan testlerinin sapma ihtimali yüksek olduğu için emin olmak adına gönderiyorum demişti benim doktorum

Valla dedin 🤣ins saglikla kucaklarim o kadar kotu seyler okudum dun kadinin biri ogne kullandigi halde 21.haftada sezaryenle bebegini aldirmak zorunds.kalms benim.gibi mutasyonlarinda sorun varmis 5 gebelik sonlanmis cok uzuldm . Rabbim ins bebegimi saglikla kucaklamama izin verir . Kordon akisi ins engellenmez besleneblr rahatca bu benim hastalikts kordon akışı yavaslayabiliyomus bebk geriliyomus o zaman . Ins saglikla alirim oglumu kucagima .. çağatay oglumm 🙂🙂🙂

Kızlar ben de balık mevzusuyla ilgili Bişi yazcam .Doktor bana haftanın bir iki günü mutlaka balık yemelisin dedi ben de haftada bir yiyorum somon . Bizim akrabalar arasında bi inanış var eğer gebeliğinde balık yersen bebek düşer diyolar Allah korusun . Hatta işte bir kaç kişi yemiş cidden bende öyle oldu dedi . Ya balık ne kadar faydalı bana kesinlikle yeme diyolar . Balık yediğim zamanlar içimi huzursuzluk kaplıyor ya Bişi olduysa diye . Of saçma biliyorum ama bi de yaşayanlar bak ben yedim de oldu deyince zaten havadan nem kapıyorum. Ben hap yutamıyorum Onun için kapsüllerini de içemem . Kafamı çok karıştırıp beni çok huzursuz ettiler yaaaaa
Hayır hiç huzursuz olmayın hamilelerin düzenli olarak balık tavuk et tüketmesi gerekir civa oranı düşük balıklar tercih edin yeterli.

Kizlar recete ve heyeti hallettim hastane de odeme yapmak zorunda kalimca bebiside gormus oldum . Hastanede eltim ve kaynimla karsilastik eltimle girdik iceri o da fotograf cekti .
Bebis ters dönmüştü kafasi asagidaydi vucut yukarda amuda kalkmisti 🤣Eki Görüntüle 2694029
17 de cagirmisti ama bu sefer 16 da gel dedi 1.5 saat sira bekledim ya
Canım çok şükür bak cinsiyette netleşti çok sevindim adına sağlıkla al yavrunu kucağına eminim eş değeri bilen bilinçli bir erkek yetiştirecek sin 💞😍

Gönderiyorlar canım. Kan testlerinin sapma ihtimali yüksek olduğu için emin olmak adına gönderiyorum demişti benim doktorum
Canım bu yurt dışına giden tarama testi varya %98 doğru sonuç veren onu yaptırdım şükürler olsun doktor bir sorun yok dedi Perinatolojiye gönderince riskli bir durum var mı dedim korkma çıkmaz ense kalınlığınada bakılsın diye gönderiyorum dedi içime şüphe düştü benimde 😞

X