- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Tamam bebekimSerocum doğum tarihi 9 mart inşallah
merhaba kızlar, kalp atışı kaçıncı haftada belli olur bilginiz var mı? 5+5de doktor kontrolüm var
Ben de kocaeli :) dr kime gideceksinAmiiin canım benim inşallahbende memorial ve bahçeci arasında kalıp sonra bahceciyi seçmiştim. Eğer ki sonucum negatif bile olsaydı orada devam edecektim emindim ellerinden geleni yaptıklarına. Sağolsunlar hatta aynı şehirde olsam Cem hocama gebelik takibi yaptırmak isterdim fakat hem bütçe çok tutar siye düşünüyorum hemde uzak 2 saat yol gidiyorum kocaelinde yaşıyorum normalde
şimdi baktım o siteye barkod numarası istiyo bide. bende öyle bir kod yok kiCanim kani saglik ocaginda verdiysen e nabiza yarin düser ama mesela kangi ildeysen örnegin edirnehalk sagligi merkezi diye arat ordan lab.sonucu secip bilgilerini girince (sadece t.c ve dogum tarihi soruyor) ayni gün 16 den sonra cikiyor sonuc. bende 17 .00gibi görmüstüm
Kahvesiz yapamam ben nolcak kiMümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum canım günlük belki bir bardak çay o da açık
Bende de oluyo hatta dün adet olcam sandim belime bile vurdu. Normal diyolarKızlar ya benim alt karın bölgem de adet ağrısı gibi sancı oluştu bi anda. Sizce bu bi problemmi
Evet canım doktor %66 üzeri artışı kabul ediyoruz dedi cuma günüde ver garanti olsun dedi benim ki %93 artışDoktor yorum yaptı mo canım. 2 katından fazla artmamışta
Evet canım teşekkürlerBence artista güzel canim tam iki kat dusunmemek lazim 48 saatten az suredede tahlil verebiliyoruz ornegin p.tesi 14:00de vermissek cars. 10:00 da vermissek tam iki kat oran olmayabilir icini ferah tut
Kahvesiz yapamam ben nolcak ki
İçerim günde bir iki fincan cok takılmayın bunlara kızlar
bende de böyle.Benden sadece Eki Görüntüle 2657084 tc ve dogum tarihi istemisti. Barkot nosunu gittigin saglik ocagindan telefonla öğrenebilirsin
ay iyi bariBende de oluyo hatta dün adet olcam sandim belime bile vurdu. Normal diyolar
O zaman sorun yoktur tatlımEvet canım doktor %66 üzeri artışı kabul ediyoruz dedi cuma günüde ver garanti olsun dedi benim ki %93 artış
bende de böyle.
T.C. Kimlik Numarası:
Barkod:
Size ait bir barkod bilgisi giriniz
Eki Görüntüle 2657092
Kafam çok karışık gölcükte oturuyorum aslında ümit hanıma gitmeyi çok istiyorum kendisini tanıyorum çünkü çok tatlı bir doktor. Ama o medicalde, tüp bebek maddi olarak hırpaladı orası zorlar mı diye düşünüyorum. Onun dışında bir arkadaşım medar hastanesinde mustafa göktan beyi önerdi başka da aklımda isim yok önerilere açığım ☹Ben de kocaeli :) dr kime gideceksin
aradım ulaşamadım valla. sabırsızım ama mecbur bekliycemSaglik ocagindan barkod nosunu ögrenebilirsin. Sabredebilirsen bekle. Ben olsam bekleyemezdim.
aradım ulaşamadım valla. sabırsızım ama mecbur bekliycem
Pandemi servisinde çalışıyormuşun gebelik düşünüyorum korumadım servisim de pandemi oldu bakalim alacaklar mi beniNe güzel siz evdesiniz ben hemsireyim hastanede çalışıyoruminşallah şu Corona biter bir an önce