- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Gözün aydın canımGünaydın kızlar. Bu sabah evde test yaptım adete üç gün var be pozitif. Bi kızım var beş yaşında ikinci Bebişim olacak inşallah.
Tebrikler canımGünaydın kızlar. Bu sabah evde test yaptım adete üç gün var be pozitif. Bi kızım var beş yaşında ikinci Bebişim olacak inşallah.
Sen keseyi görmüş müydün tatlımgünaydınyeni gelen arkadaşlar hepinizinki de hayırlı olsun rabbim gönlümüze göre versin inşallah. hastaneye giden arkadaşlar da inşallah hayırlı haberlerle dönerler.
benim randevuma daha 9 gün var zaman geçmiyorrr
Günaydın kızlar. Bu sabah evde test yaptım adete üç gün var be pozitif. Bi kızım var beş yaşında ikinci Bebişim olacak inşallah.
Kızlar cay kahve iciyormusunuz. Internette cay kahve icmeyin diyor. Kahve zaten sevmem ama kahvaltida icmek istiyorum.
Çay içiyorum, kahveyi bugun dr sordum icebilirsin dedi bana ama yinede bilemedimKızlar cay kahve iciyormusunuz. Internette cay kahve icmeyin diyor. Kahve zaten sevmem ama kahvaltida icmek istiyorum.
yon canım ben daha hastaneye hiç gitmedim.Sen keseyi görmüş müydün tatlım
sadece kahvaltı da 1 bardak çay içiyorum ben.Kızlar cay kahve iciyormusunuz. Internette cay kahve icmeyin diyor. Kahve zaten sevmem ama kahvaltida icmek istiyorum.
hayırlı olsun bebeişiinn. sağlıkla kucağına alırsın inşallahhMerhaba kızlar bende geldim aranıza benimde 7 Mart gösteriyor, hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah sağlıklı, mutlu bir şekilde
bende bu sabah tekrar kan testi verdim inşallah değerim yükselmiştirrr. eğer gebelikte kesinse cumarteside ultrason için doktora gidicem bakalım neler görücez...
öğrenir öğrenmez size koşuyorummmHayirli haberlerle gel insallah
Dünki bhcg sonucum 1961 çıkmış. Normal ultrason ile bugun goremedi dr. Haftaya çağırdı
ben çok çay içiyoeum valla ama açıkKızlar cay kahve iciyormusunuz. Internette cay kahve icmeyin diyor. Kahve zaten sevmem ama kahvaltida icmek istiyorum.
demekki bildikleri varKızlar aradım doktoru bazı durumlarda folbiol öneriyoruz bazı vitamin takviyelerine de ihtyaç duyuyoruz şu an değerleri görmeden birşey diyemeyiz dediler. Diğer doktor regnesis kullan demişti bugün onu alıcaz
bu değerle gözükmemesi normal kuzumDünki bhcg sonucum 1961 çıkmış. Normal ultrason ile bugun goremedi dr. Haftaya çağırdı
tamam cankmyon canım ben daha hastaneye hiç gitmedim.
ay bende hiç bşey hissetmiyorum bu duygu güze değlGünaydıın anne adaylarıııı
Günler geçiyor ama hiç hamile gibi değilim sizde de aynı duygu var mıı keşkee ultrasonlar evde olsa her dakika bakar bakar dururuz cumartesi günü doktor kontrolüm var bakalım fasulyemi görebilecek miyim :) Bazen kendi kendime umarım içerde herşey yolundadır diyorum
İki gün ara ile mi verdiniz kanıKızlar benim ilk kan testim 134 çıktı, ikinciyi de dün yaptırdım 258 çıktı sizce nasıl sizin ilkler nasıldı