2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim☺ benimde 27 mayisti hayirlisi bakalim. 4 gün gec döllenme oldu belki ondan daha erken
Evet döllenmeylede
Ilgisi oluyor rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin kese boş olduğu icin henüz sevinemedim bile 3 ay once boş gebelikten kürtaj oldum korkuyorum Cok

Benim bide 28 günde bie adet görenler icin yunurtlama 11 haziranda olmaliydi. Ve benim mayista adetim 7 gün degilde 9 gündü. Fakat benim yumurtlamam 15 haziranda oldu.

Canim benimde reglim 34 gunde bir oluyor ve en az 1 hafta gec yumurtluyorum ama doktor yinede 18 mayistan hesapladi. ama larla cok kafani yorma

Evet döllenmeylede
Ilgisi oluyor rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin kese boş olduğu icin henüz sevinemedim bile 3 ay once boş gebelikten kürtaj oldum korkuyorum Cok

Benimde 4 kimyasalim var keseyi gördüm ama yinede huzursuzum .kan pırtılasmasi sorunum var kese gelisemicek diye riskim var

Bende cumartesi 27.haziranda hamile oldugumu ögrwndimm doktora gittiginde söylermisin ne oldu ultrasyona baktilarmi valla cok sevinieim paylasiyrsan

Çok sevindim canım senin adına Benim 20haziran cmt adet tarihimdi 25haziranda doktora gittik tahlil yaptı 1200 çıkmıştı değerim. Bu hafta için gün verdi ama ben gitmedim çünkü kese göründü mü görünmedi mi stres oluyo insan haftaya çarşamba için randevu aldık asıl doktoruma bakalım o zaman keseyi de kalp atışını da görürüz inşallah

Bizim hastane küçük olduğu için virüs ki hasta yatmiyir. Nöbet tutmak istemedim mesai geçtim sft ye verdiler yani alabilirsen bnce bir kaç ay rapor al en azından gebeliğin riski Kalkan'a kdr
ben daha hamile değilim regli zamanımı bekliyorum kesin hamil e olmadigim için servisimi değiştirmediler çok korkuyorum suab

Evet döllenmeylede
Kesenizin boş olduğunu nasıl anladınız? İnşallah bu gebeliğiniz sorunsuz olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağ salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…