Son adet tarihin ne zamandi canim5+2 de keseyi gordum cok sukur
24 mayıs canımSon adet tarihin ne zamandi canim
Amin hepimize inşallahAnmadim insallah hayirlisiyla görürsün☺rabbim güzel hamilelik dönemi nasip etsin insallah
Anladim canim☺ benimde 27 mayisti24 mayıs canım
O degilde sol kasigim su an agriyor ve yaniyor. Belim ageiyor. sanki adet olucam gibiAnladim canim☺ benimde 27 mayistihayirlisi bakalim. 4 gün gec döllenme oldu belki ondan daha erken
Evet döllenmeyledeAnladim canim☺ benimde 27 mayistihayirlisi bakalim. 4 gün gec döllenme oldu belki ondan daha erken
Benim bide 28 günde bie adet görenler icin yunurtlama 11 haziranda olmaliydi. Ve benim mayista adetim 7 gün degilde 9 gündü. Fakat benim yumurtlamam 15 haziranda oldu.
Ben 4+6 daym 16 temmuz da gideceğim kalp için
Evet döllenmeylede
Ilgisi oluyor rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin kese boş olduğu icin henüz sevinemedim bile 3 ay once boş gebelikten kürtaj oldum korkuyorum Cok
Hoşgeldinhoop kızlar artık bende aranızdayım marta kadar beraberiz inşallah
Bende cumartesi 27.haziranda hamile oldugumu ögrwndimmdoktora gittiginde söylermisin ne oldu ultrasyona baktilarmi valla cok sevinieim paylasiyrsan
ben daha hamile değilim regli zamanımı bekliyorum kesin hamil e olmadigim için servisimi değiştirmediler çok korkuyorum suabBizim hastane küçük olduğu için virüs ki hasta yatmiyir. Nöbet tutmak istemedim mesai geçtim sft ye verdileryani alabilirsen bnce bir kaç ay rapor al en azından gebeliğin riski Kalkan'a kdr
Son bir haftadir takipteyim kızlar siziriskli gebelikle aranızdayım haftaya randevu aldım kesemizi gördük
Kesenizin boş olduğunu nasıl anladınız? İnşallah bu gebeliğiniz sorunsuz olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağ salimEvet döllenmeylede
Ilgisi oluyor rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin kese boş olduğu icin henüz sevinemedim bile 3 ay once boş gebelikten kürtaj oldum korkuyorum Cok
Valla midem bulanmazsa filtre de içerim ben de her sabah içerim cünkü. Millet neler neler iciyor canım yaaDiyetisyen bana günde 1 fincan türk kahvesini geçme dedi canım filtre falan olmazmış bende filtre kahveyi çok severim ama türk kahvesi içiyorum artık böyle olunca
Kızlar 3 gün önce 140tı bugun 750 olmuş betamKesin hamilelik var diyorum artık ya kesin dimi
Haziran transfer topiğinden buralarda çok arkadaşla karşılaşacağıızzKızlar 3 gün önce 140tı bugun 750 olmuş betamKesin hamilelik var diyorum artık ya kesin dimi