2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç bulamadım samsunu yok mu acaba 🤔

Samsun halk sagligi merkezi diye cikmasi lazim aslinda
Screenshot_2020-07-02-17-51-38.png

Samsun halk sagligi merkezi diye cikmasi lazim aslinda
Eki Görüntüle 2657140
Bi gariplik var ama demekki hata falan var ben daha önce sağlık ocağına tahlil verdiğimde e nabıza düşmemişti yarın yine vereceğim e nabıza düşmez diye buradan bakmak istemiştim ama bekleyecem pazartesiye kadar olmaz sa çok teşekkür ederim 😊

Pandemi servisinde çalışıyormuşun gebelik düşünüyorum korumadım servisim de pandemi oldu bakalim alacaklar mi beni
Bizim hastane küçük olduğu için virüs ki hasta yatmiyir. Nöbet tutmak istemedim mesai geçtim sft ye verdiler 😭 yani alabilirsen bnce bir kaç ay rapor al en azından gebeliğin riski Kalkan'a kdr

Merhaba kizlar bende daha taze snne adayiyim🙈 valla sorularim olucak. Son adet tarihim 27.05 ve ben su an 5.haftamdayim. tabi son adetin ilk gününden hesaplarsak. Yonsa normalinde 6.ayin ortalarinda döllenme gerceklesti ve ben su an 2.5haftalik hamile oluyorum. Dün doktora gittim. Rahim kendisini hatirliyormus hamilelige. Haftaya cuma gidicem orda belki keseyi görücekler. 3.5 haftayken gidip baktiran varmi veya siz ne zaman ultrasyonda keseyi gördünüz ?

Merhaba kizlar bende daha taze snne adayiyim🙈 valla sorularim olucak. Son adet tarihim 27.05 ve ben su an 5.haftamdayim. tabi son adetin ilk gününden hesaplarsak. Yonsa normalinde 6.ayin ortalarinda döllenme gerceklesti ve ben su an 2.5haftalik hamile oluyorum. Dün doktora gittim. Rahim kendisini hatirliyormus hamilelige. Haftaya cuma gidicem orda belki keseyi görücekler. 3.5 haftayken gidip baktiran varmi veya siz ne zaman ultrasyonda keseyi gördünüz ?

Hayirli olsun canim . Beta hcg yapildimi. Sen ne olursa olsun 27 mayistan hesaplaman gerekiyor.

Hayirli olsun canim . Beta hcg yapildimi. Sen ne olursa olsun 27 mayistan hesaplaman gerekiyor.
Benim bide 28 günde bie adet görenler icin yunurtlama 11 haziranda olmaliydi. Ve benim mayista adetim 7 gün degilde 9 gündü. Fakat benim yumurtlamam 15 haziranda oldu.

Sanırım ilk ben olucam 😍 kızlar hamileyimmm :anneadayı: cmt adet günümdü hala olmadım idrar testinde de ikinci çizgi artık bariz görünüyo :KK49: doktorumuza perşembeye randevu bulabildik o zaman gidicez inşallah tahmini doğum tarihi de 1-2 mart çıkıyo hesaplamalarda
Bende cumartesi 27.haziranda hamile oldugumu ögrwndimm🙊🙈 doktora gittiginde söylermisin ne oldu ultrasyona baktilarmi valla cok sevinieim paylasiyrsan

5+2 de keseyi gordum cok sukur

X