2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aradım doktoru bazı durumlarda folbiol öneriyoruz bazı vitamin takviyelerine de ihtyaç duyuyoruz şu an değerleri görmeden birşey diyemeyiz dediler. Diğer doktor regnesis kullan demişti bugün onu alıcaz
Kullanmak sakıncalı değil yani takviye isteyebiliyor demi canım

Kızlar benim ilk kan testim 134 çıktı, ikinciyi de dün yaptırdım 258 çıktı sizce nasıl sizin ilkler nasıldı
Bence artista güzel canim tam iki kat dusunmemek lazim 48 saatten az suredede tahlil verebiliyoruz ornegin p.tesi 14:00de vermissek cars. 10:00 da vermissek tam iki kat oran olmayabilir icini ferah tut

Kızlar ya benim alt karın bölgem de adet ağrısı gibi sancı oluştu bi anda. Sizce bu bi problemmi

bende bu sabah tekrar kan testi verdim inşallah değerim yükselmiştirrr. eğer gebelikte kesinse cumarteside ultrason için doktora gidicem bakalım neler görücez...

Canim kani saglik ocaginda verdiysen e nabiza yarin düser ama mesela kangi ildeysen örnegin edirnehalk sagligi merkezi diye arat ordan lab.sonucu secip bilgilerini girince (sadece t.c ve dogum tarihi soruyor) ayni gün 16 den sonra cikiyor sonuc. bende 17 .00gibi görmüstüm

Kızlar ya benim alt karın bölgem de adet ağrısı gibi sancı oluştu bi anda. Sizce bu bi problemmi
Benim 2 haftadır oluyor hep adet olacakmışım gibi ağrı karnim bacaklarim belim her yerim ağrıyo ama araştırdığımda gire sorun değil canım. Dün çok ayakta kalmış ya da yorulmuş olabilir misin

Benim 2 haftadır oluyor hep adet olacakmışım gibi ağrı karnim bacaklarim belim her yerim ağrıyo ama araştırdığımda gire sorun değil canım. Dün çok ayakta kalmış ya da yorulmuş olabilir misin
Evwt dün ayakta kaldım ama biraz önce boş bulunup bişey kaldırdım ondan sonra ağrıdı ya

Yarın sağlık ocağına kan versem cumartesi günü mı düşer e nabıza

Yarın sağlık ocağına kan versem cumartesi günü mı düşer e nabıza

E nabiza benim ertesi gün düştü ama dedigim gibi bulundugunuz ilin halk sagligi merkexinin internet sitesinden ayni gün öğreniliyor

evet daha öncesinde sonuçlar çıkmasa da hemen tahlil yaptığım görünmüştü bu sefer oda çıkmadı. bakalım inşallah yarın öğlen çıkar. hmm onu hiç bilmiyorum ama denerim bakalım. çıkarsa süper olur yaa

Koku hassasiyeti başladı bugün benim ,zor yiyorum yemek siz de var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…