İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinÇook iyi kuzum taze transfer olmuş anlaşılanben 6 ayda zor bitirdim tedaviyi Hep virüs yüzünden İnşallah bundan sonraki sürecimiz güzel olur
Hepimizin inşallah kuzucumİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
Yarın gideceğim sorayim canım sağolCanım eczane fiyatı az diye sanırım direk onu veriyor anlamadım bende. Sende bi doktoruna sor derim ne olur ne olmaz
TeşekkürlerrÜslup bi harika
2020 yi 2021 olarak görmüşüm.
Gozuktu 4 hafta 5 gunlukken ama sıkısık gittim daha net gozukuyomus sizde o sekilde gidin doktor cok iyi yapmissin dediay 2-3 binle gözüküyor mu yaa karındaninşallah bende de gözükür yavrumun mekanı
aman kuzu dikkat et
Canım eczane fiyatı az diye sanırım direk onu veriyor anlamadım bende. Sende bi doktoruna sor derim ne olur ne olmaz
Ayy çoook teşekkür ederim yaa evet bana da idrara sıkışık gel dedi doktorGozuktu 4 hafta 5 gunlukken ama sıkısık gittim daha net gozukuyomus sizde o sekilde gidin doktor cok iyi yapmissin dedi
Yarın gideceğim sorayim canım sağol
Merhaba hayırlı olsun bebisin inşallahMerhaba kızlar bende geldim aranıza benimde 7 Mart gösteriyor, hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah sağlıklı, mutlu bir şekilde
Merhaba kızlar bende geldim aranıza benimde 7 Mart gösteriyor, hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah sağlıklı, mutlu bir şekilde
Bugün doktor iptal oldu canim ama yarin sağlık ocağına giderim oraya sorayim kafama takıldıCevabı bize de söyle canım
Bugün doktor iptal oldu canim ama yarin sağlık ocağına giderim oraya sorayim kafama takıldı
O zaman sen bana haber ver canımBenim de kafama takıldı canım kendi seçtiğim doktoruma daha gitmedim memleketteyiz diğer doktoru da zaten beğenmemiştim düzgünce açıklama yapmadı bile, bugün kendi doktorumu arıyacağım bakalım ne diyecek
Teşekkür ederim inşallahMerhaba hayırlı olsun bebisin inşallah
İnşallah canımHoşgeldinninşallah canım her şey güzel olsun hepimiz için
hoşgeldinizMerhaba kızlar bende geldim aranıza benimde 7 Mart gösteriyor, hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah sağlıklı, mutlu bir şekilde
Günaydın kurabiyecimGunaydin hanımlar