2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, kalp atışı kaçıncı haftada belli olur bilginiz var mı? 5+5de doktor kontrolüm var

Amiiin canım benim inşallah 😍 bende memorial ve bahçeci arasında kalıp sonra bahceciyi seçmiştim. Eğer ki sonucum negatif bile olsaydı orada devam edecektim emindim ellerinden geleni yaptıklarına. Sağolsunlar💚 hatta aynı şehirde olsam Cem hocama gebelik takibi yaptırmak isterdim fakat hem bütçe çok tutar siye düşünüyorum hemde uzak 2 saat yol gidiyorum kocaelinde yaşıyorum normalde 🤗
Ben de kocaeli :) dr kime gideceksin

Canim kani saglik ocaginda verdiysen e nabiza yarin düser ama mesela kangi ildeysen örnegin edirnehalk sagligi merkezi diye arat ordan lab.sonucu secip bilgilerini girince (sadece t.c ve dogum tarihi soruyor) ayni gün 16 den sonra cikiyor sonuc. bende 17 .00gibi görmüstüm
şimdi baktım o siteye barkod numarası istiyo bide. bende öyle bir kod yok ki

Kızlar ben ilk 39 la öğrendim daha reglim geçmemişti. 2 gün sonra 140 a cıktı. Bu aksam tekrar baktırsam mı diyorum yoksa muayeneye gitmeyi mi beklesem

şimdi baktım o siteye barkod numarası istiyo bide. bende öyle bir kod yok ki

Benden sadece Screenshot_2020-07-02-15-49-40.png tc ve dogum tarihi istemisti. Barkot nosunu gittigin saglik ocagindan telefonla öğrenebilirsin

Kahvesiz yapamam ben nolcak ki
İçerim günde bir iki fincan cok takılmayın bunlara kızlar 😊

Benim kahveyle de çayla da çok aram olmadığı için sorun olmuyo 😊 çayı günde bir bardak içiyorum zaten normal zamanda da ekstra bir yerlere gitmediysek, arada da keyif kahvesi o kadar 💁🏻‍♀️

Ben de kocaeli :) dr kime gideceksin
Kafam çok karışık gölcükte oturuyorum aslında ümit hanıma gitmeyi çok istiyorum kendisini tanıyorum çünkü çok tatlı bir doktor. Ama o medicalde, tüp bebek maddi olarak hırpaladı orası zorlar mı diye düşünüyorum. Onun dışında bir arkadaşım medar hastanesinde mustafa göktan beyi önerdi başka da aklımda isim yok önerilere açığım ☹

X