- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Rahim büyüyüp genislediği için oluyo ağrılarKızlar merhaba benimde sol kasığımda agrım var . Kanamam falan yok. Bu ağrıların sebebi nedir. Ve nasıl geçer . Korkudan sürekli uzanıyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim büyüyüp genislediği için oluyo ağrılarKızlar merhaba benimde sol kasığımda agrım var . Kanamam falan yok. Bu ağrıların sebebi nedir. Ve nasıl geçer . Korkudan sürekli uzanıyorum .
Başka önemli bieşy yoktur degilmi. İLK bebegim o yüzden cok tedirgin oluyorum. Peki agrıları hafifletme çözüm yolu varmıRahim büyüyüp genislediği için oluyo ağrılar
Uzan dinlen elinden geldiği kadar sancı şeklindeyse geçmezse doktora gidersinBaşka önemli bieşy yoktur degilmi. İLK bebegim o yüzden cok tedirgin oluyorum. Peki agrıları hafifletme çözüm yolu varmı
Teşekkür ederimUzan dinlen elinden geldiği kadar sancı şeklindeyse geçmezse doktora gidersin
18 kasımda kontrolum daha var inşallah o zamana kadar bi sıkıntı olmazda erken gitmek zorunda kalmam senin ne zamanDemekki bu haftalarda oluyor ben de sürekli dinleniyorum günlük yarım saat yürüyorum acaba çok dinlenmekten mi ağrıyor diye düşünüyorum Bende senin doktor kontrolün ne zaman canım
Kadın dogumcuların adı da hep BülentYok canım Bülent yirci
Inşallah güzel geçer canım haftan uyumlu çıkmazsa korkup stres olma yada kesede bebek gözükmezse falan kendini strese sokma bazen gec gözüküp hafta uyumu olmaya biliyorHayırlı akşamlar arkadaşlar yarın ilk defa randevum var Allahim yâr ve yardımcım olsun dualarınıza unutmayın
6+1 inşallah
Nasip kuzum, artık rabbime bıraktım, nasibimde varsa yasayıp görürüzBen o kadar bilmiyorum günleri ama anında olması gerekn bisey degıl Allah ıstedıkten sonra her şey olur![]()
Benimde 18 kasım ama günler geçmiyor of of18 kasımda kontrolum daha var inşallah o zamana kadar bi sıkıntı olmazda erken gitmek zorunda kalmam senin ne zaman![]()
Inşallah çok güzel şeyler yaşayıp görürsün canım çarşamba günü cok güzel haberlerle gel inşallahNasip kuzum, artık rabbime bıraktım, nasibimde varsa yasayıp görürüz![]()
Amiinn kuzumInşallah çok güzel şeyler yaşayıp görürsün canım çarşamba günü cok güzel haberlerle gel inşallah![]()
Eşim hala hamile olduğuma inanmıyor. Karnım şişse de İnansa artık. Naz niyaz yapamıyorum normal halimmiş gibi davranıyor. Ahh ahhh.Ay evet onlara kalsa abartıyoruz birşey yok biz büyütüyoruz falan filan
Doktoruna muhakkak sor. Benim doktor 3 aydan once hayir. 3 ay olmasini bekliyorum baslamak icinKızlar internetten araştırma yapmıştım geçenlerde pilates topuna oturup açma germe hareketleri yapılırsa doğumda kolaylık oluyormuş sanırım doktora sormadım daha ama bugün markette gördüm bi tane pilates topu aldım kendimearanızda bu konuda bilgisi olan var mı ilk bi kaç ay düşük tehlikesinden dolayı herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum açıkçası ama sonrasında yaparım diyodum
İnşallah dediğin gibi bişey olmaz bebegimi ve keseyi görürüm biraz endişeli bir anneyin 3 Kasım 1777 çıktı 5 Kasım 3314 çıktı diye kaç gündür aklımda düşünInşallah güzel geçer canım haftan uyumlu çıkmazsa korkup stres olma yada kesede bebek gözükmezse falan kendini strese sokma bazen gec gözüküp hafta uyumu olmaya biliyor
Bende normalde daha nazliydim ama şimdi hiç yapmıyorum kaynanam hep senin hamileligin çekilmez diyordu şimdi yemeğimi bile kendi nedense önüme getiriyor ev tarhanasiyla besliyor her sabah yumurta hasliyor naz yapmadığım haldeEşim hala hamile olduğuma inanmıyor. Karnım şişse de İnansa artık. Naz niyaz yapamıyorum normal halimmiş gibi davranıyor. Ahh ahhh.![]()
Artışın çok normal ben ilk 51 2 gün sonra 108 2 gün sonra 241 cıktı hep eşime soruyordum 2 kat artmış mı diye ama sonra dr tekrar hiç yaptırmadı keseyide 6 hafta diye gittim 5+6 cıktı ici su dolu dedi 1 hafta sonra gel dedi 7 hafta diye gittim bebek 6+4 günlük gözüktü şükür yani sapmalar olabiliyor bence senin değerin çok normalİnşallah dediğin gibi bişey olmaz bebegimi ve keseyi görürüm biraz endişeli bir anneyin 3 Kasım 1777 çıktı 5 Kasım 3314 çıktı diye kaç gündür aklımda düşün
Benimde 140 altı olunca birde hiç belirtim falan olmayınca erkek diye düşündüm ama kısmet sağlıklı olsunda cinsiyeti kız erkek fark etmiyorKızlaar kalp atısını duyduk cok şükür bebeğimizin, ilk kalp atışını duyduğunuzda cinsiyet tahmininiz olmuş muydu, çok narin geldi bana kız mı olacak acaba:)
Benim 163Benimde 140 altı olunca birde hiç belirtim falan olmayınca erkek diye düşündüm ama kısmet sağlıklı olsunda cinsiyeti kız erkek fark etmiyor![]()