Banadaİşte bana da böyle doktor lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banadaİşte bana da böyle doktor lazım![]()
Hayırlı olsun:)) doktora gitmeniz için birkaç hafta sonrayı tercih etmeniz daha doğru olurSelam bende sanırım hamileyim 2.gebelik 11 yasında oğlum var rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin daha önce 1 düşük ve 3 kimyasal gebelik geçirdim o yüzden endişeliyim sat 13 ekim bat 12 kasım benim ama 1 kasım 5 kasım arası çamur gibi lekelenmeler geldi yerlesme kanamasi sanıp test yaptım adete 6 gün kala sonuç resimlerdeki gibi dr a ne zaman gitmeliyim kanda batırmadım daha
Teşekkürler...32 yaşındayım ben.yarin sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorumHayırlı olsun:)) doktora gitmeniz için birkaç hafta sonrayı tercih etmeniz daha doğru olurkesinleştirince yaşı da yazın listeye eklerim tebrik ederim tekrardan
![]()
Tamam çok iyi olur:)) yarın listeye eklerim o zamanTeşekkürler...32 yaşındayım ben.yarin sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum
Bende uyuyamiyorum yarın kan vericem acaba yine kimyasal gebelikmi diye kafayı yemek uzereyimKızlar bu arada hiçbir şekilde uyuyamıyorum 7 de kalkmam lazım çok stresli bir gün olacak ama yok uyuyamıyorum çıldıracağım yani.. dünde hiç uyuyamadım zaten abuk subuk bir sürü rüya gördüm, eskiden olsa uyuyamadigim zamanlar üç bardak kahve içerek kendime gelirdim ama hamile olunca o da olmuyor yarın çok berbat bir gün![]()
Siz neden uyuyamiyorsunuz foruma yeni katıldım takip edemedim kusuruma bakmayınBende uyuyamiyorum yarın kan vericem acaba yine kimyasal gebelikmi diye kafayı yemek uzereyim
Cnm bende adetime 6 gun vardi senin gibi öğrendiğimde once gittim kan verdim sonra sonuçları aldim bir hafta sonra gittim dr için rahat etmesini istiyorsan git dr lekeler me bendede oldu iki gün sürdü ve bitti hayırlı olsun bu arada ins sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve hiç bulantısız olur insSelam bende sanırım hamileyim 2.gebelik 11 yasında oğlum var rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin daha önce 1 düşük ve 3 kimyasal gebelik geçirdim o yüzden endişeliyim sat 13 ekim bat 12 kasım benim ama 1 kasım 5 kasım arası çamur gibi lekelenmeler geldi yerlesme kanamasi sanıp test yaptım adete 6 gün kala sonuç resimlerdeki gibi dr a ne zaman gitmeliyim kanda batırmadım daha
Ay inşallah içim nasıl rahatladı hayattaki en büyük yanlışım aceleci davranmam ya bekle diyorum kendime yok illa o testi yaptım bak şimdi halime uykusuz geziyorum sizinde hayırlı olsun inşallahCnm bende adetime 6 gun vardi senin gibi öğrendiğimde once gittim kan verdim sonra sonuçları aldim bir hafta sonra gittim dr için rahat etmesini istiyorsan git dr lekeler me bendede oldu iki gün sürdü ve bitti hayırlı olsun bu arada ins sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve hiç bulantısız olur ins
Tsk ederim bir iki hafta sabır edin ins guzel sonuclar alırsınız ama kan verin ki değerinizi takip edin benim ilk 78 çıkmıştı 4 gun son 479 du bir daha da yaptırmadı artışı guzel dieAy inşallah içim nasıl rahatladı hayattaki en büyük yanlışım aceleci davranmam ya bekle diyorum kendime yok illa o testi yaptım bak şimdi halime uykusuz geziyorum sizinde hayırlı olsun inşallah
Hayırlısı inşallah bende görürüm o artışıTsk ederim bir iki hafta sabır edin ins guzel sonuclar alırsınız ama kan verin ki değerinizi takip edin benim ilk 78 çıkmıştı 4 gun son 479 du bir daha da yaptırmadı artışı guzel die
Benim doktorun ıkıncı ismi bulent, ilk ismi kullanıyor hep amaYa demi aynen valla öyle çok var![]()
İnşallah değildir canımBende uyuyamiyorum yarın kan vericem acaba yine kimyasal gebelikmi diye kafayı yemek uzereyim
Yok aslında özel bir sebebi yok daha önceleri vardı da şu an öyle stres falanSiz neden uyuyamiyorsunuz foruma yeni katıldım takip edemedim kusuruma bakmayın
Allahım sen hep iyilerle karşılaştırBanada![]()
Ben kalp atisini 6+6 duymustumKizlar bebegnizin ilk kac hafta kac gunlukken duydunuz bn carsamba gitcem dr 6+2olcak ind duyarim o zmn bu konuda cok endiseliyim
Geçmiş olsun canım bakalım doktor ne diyecekYarın doktora gideceğim soracağım benim uzanma şansım da pek yok çalışıyorum![]()
Ben 6+6da duydum canım normalde 7+6 diye gittim ama doktor 6+6 dediKizlar bebegnizin ilk kac hafta kac gunlukken duydunuz bn carsamba gitcem dr 6+2olcak ind duyarim o zmn bu konuda cok endiseliyim