• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim 163 ❤️ Kızımda tutmadı bi kese teorisi tutmustu kese solda bebek sağda gibi biseydi sanırım
Benim bebek ortada kese de ortada sanırım çünkü ultrasonda saga sola cihazı tutmuyor dr direk ortada buluyor 😅 bana herkes erkek diyor çok rahat olduğum için bel ağrım çok olduğu için bile güya erkekte lekelenme oluyormus artık kısmet canım ama çok merak ediyorum 🤗

Benim bebek ortada kese de ortada sanırım çünkü ultrasonda saga sola cihazı tutmuyor dr direk ortada buluyor 😅 bana herkes erkek diyor çok rahat olduğum için bel ağrım çok olduğu için bile güya erkekte lekelenme oluyormus artık kısmet canım ama çok merak ediyorum 🤗
Hayırlısı sağlıklı olsunlarda öncelikle ben de bi ara merak ediyorum sonra geçiyor ilkinde ki gibi bi merak yok tek dileğim sağlıklı olması ama iki üç
hafta sonda dra bağlı öğrenebilirsiniz canım 😊

Hayırlısı sağlıklı olsunlarda öncelikle ben de bi ara merak ediyorum sonra geçiyor ilkinde ki gibi bi merak yok tek dileğim sağlıklı olması ama iki üç
hafta sonda dra bağlı öğrenebilirsiniz canım 😊
Aynen canim önceliğimiz sağlık zaten ilk bebişim sağlıcakla kucağıma alayımda ister kız ister erkek olsun kısmet hersey🤗🤲🏻

Hayır alttan muayeneye korktum izin veremedim yarın özelee gitcem devlette vajinismus vakalarıyla çok baş edemiyorlar normalde yendim ama bilmiyom muayene çok korkuttu
Canım daha önce aynı şeyleri bende yaşadım imkanın varsa özele git ben devlette 3 hastaneye gittim baktıramadım düşük oldu .kötü bişeyin olmadığı sürece özelden şaşma derim . Allah hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak gerçekten çok zor 😔😔

Canım daha önce aynı şeyleri bende yaşadım imkanın varsa özele git ben devlette 3 hastaneye gittim baktıramadım düşük oldu .kötü bişeyin olmadığı sürece özelden şaşma derim . Allah hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak gerçekten çok zor 😔😔
Aminn🤲🏻 senin adına çok üzüldüm bende düşükten çok korkuyorum 😔 gerçekten artık sürekli özele gitmeyi düşünüyorum heleki bugünkü şeyden sonra sanki travma yaşadım hala etkisindeyim ..

Benimde 140 altı olunca birde hiç belirtim falan olmayınca erkek diye düşündüm ama kısmet sağlıklı olsunda cinsiyeti kız erkek fark etmiyor 🤗🤲🏻
Ben sormadım bir sey de söylemedi doktorum kac attıgıyla ilgili, 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ilk 3 ayı ins sağlıkla atlatırız. Hep uyuyorum ya siz de nasıl belirtiler

Aminn🤲🏻 senin adına çok üzüldüm bende düşükten çok korkuyorum 😔 gerçekten artık sürekli özele gitmeyi düşünüyorum heleki bugünkü şeyden sonra sanki travma yaşadım hala etkisindeyim ..
Bencede özele git canım ben dr alttan baktirdim leke geldi deyince hiç altan bakalım diye teklif bile etmedi en güzeli bekleyelim karından bakalım sende tedirgin olup korkma dedi

Ben sormadım bir sey de söylemedi doktorum kac attıgıyla ilgili, 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ilk 3 ayı ins sağlıkla atlatırız. Hep uyuyorum ya siz de nasıl belirtiler
Inşallah canım bende sabahları oluyor uyanmak istemiyorum ama geç yattığım için birde uykum çok bölünüyor ondan genel olarak belirtim yok denecek kadar az 🤗

Kızlar bende cumartesi gittim kalp atışı 178 di doktor oyle bir sey yok dedi belki kızdır dedim ama dr oyle söyleyince pek umudum kalmadi tabiki önceliği sağlıklı olması ama kizim olsun cok isterdim 🙈

Benimde oglumda cok aşırı bel agrim vardi bu gebeligimde yok gönlünde ne varsa rabbim onu versin ve en önemlisi sağlıklı olsun ins

Kizlar bebegnizin ilk kac hafta kac gunlukken duydunuz bn carsamba gitcem dr 6+2olcak ind duyarim o zmn bu konuda cok endiseliyim
Cnm ben oglumu 6+3 te duymuştum bu bebegimj 7+3 duydum gec gittim ama bu gebeligimde ins duyarsin cnm

Cnm ben oglumu 6+3 te duymuştum bu bebegimj 7+3 duydum gec gittim ama bu gebeligimde ins duyarsin cnm
Ins cnm 5+4de gttim dr umutsuz bi sekildr denedi kalp atsi yok ama dha cok erkn dedi bn sadece denemek istdm dedi 15 gun sonra gel dedi bnm 2 dr var ozeldekine carsamba gtcem bklm oda 15 gun once gttgmde 15 gn snra gel kese var yolk keseside belirgn yolk kesesi varsa bebekte vardir demisti cuma da devketteki dr a gttm hersey yolunda sorun yok dedi ama gunler gecmiyo

Selam bende sanırım hamileyim 2.gebelik 11 yasında oğlum var rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin daha önce 1 düşük ve 3 kimyasal gebelik geçirdim o yüzden endişeliyim sat 13 ekim bat 12 kasım benim ama 1 kasım 5 kasım arası çamur gibi lekelenmeler geldi yerlesme kanamasi sanıp test yaptım adete 6 gün kala sonuç resimlerdeki gibi dr a ne zaman gitmeliyim kanda batırmadım daha

Eklentiler

• 20201108_160403.webp
    20201108_160403.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 37
Back