• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benım de adet sancısı gıbı sancım var bugun, hafif hafif yokluyor, dedikleri gıbı adet zamanı o sancılar olurmus, 2. adet haftasındayım su an

Gaz olsa karın şiş durur ama benim demek istediğim vajinanın hemen üstü. yatınca değilde ayaktayken baya belli
Evet bende de belli sislik ve karnimda toplasma var sanki

Canım keseyi görmeye gittiğimde yaptı doktorum bı tsh için ilaç birde omega 3 ilacı verdi. O yüzden rahatım ilaçlarımı kullanıyorum çok şükür. Sadece kalp atislarina gitmedim ona da cuma günü gidecem .
Arkadaşlar bugün 8+2 oldum çok şükür ama çok fazla sırt ağrım ve günde 3-4 kezde çok fazla bel ağrım oluyor bu sorunu yaşayan var mı benim gibi bu arada bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim doktorum 3 hafta sonra gel dedi bir sorun varsa diye çok endişeleniyorum
Canım bende 8+2 günlük oldum aynı şeyleri bende yaşıyorum özellikle dün akşam ve bugün bel ağrısı yaşıyorum bol bol yatıp dinleniyorum o zaman iyi geliyor kalkıp uzun süre ayakta durunca tekrar başlıyor

Canım bende 8+2 günlük oldum aynı şeyleri bende yaşıyorum özellikle dün akşam ve bugün bel ağrısı yaşıyorum bol bol yatıp dinleniyorum o zaman iyi geliyor kalkıp uzun süre ayakta durunca tekrar başlıyor
Demekki bu haftalarda oluyor ben de sürekli dinleniyorum günlük yarım saat yürüyorum acaba çok dinlenmekten mi ağrıyor diye düşünüyorum Bende senin doktor kontrolün ne zaman canım

Hastaneye gittim geçenki alttan muayene de çok acı çekmiştim bu muayeneyi kabul edemedim vajinismusum yeniden mi oluyor diye çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu hiç iyi değilim 😭😭 normal ultrason baktı kalp atışı vardı ama hiç bişey anlaşılmıyormuş canım çok sıkkın ya anlamadım vajinismustum yeni yendim Diyorum zorla bacaklarımdan tutup koymaya çalıştılar sonra öteki geldi bağırdı kalk başka hastaneye git o zaman dedi sana terapi mi verelim dedi iyice ruhsal çöktüm ben haklılar işleri zorlaşıyor ama üstüne basa basa 22 eylülde yendim daha bu hastalığı dememe rağmen kötü davrandılar özele gidecem yarın
Hiç kafana takma biraz büyüdükçe karindan daha net belli olur

Hastaneye gittim geçenki alttan muayene de çok acı çekmiştim bu muayeneyi kabul edemedim vajinismusum yeniden mi oluyor diye çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu hiç iyi değilim 😭😭 normal ultrason baktı kalp atışı vardı ama hiç bişey anlaşılmıyormuş canım çok sıkkın ya anlamadım vajinismustum yeni yendim Diyorum zorla bacaklarımdan tutup koymaya çalıştılar sonra öteki geldi bağırdı kalk başka hastaneye git o zaman dedi sana terapi mi verelim dedi iyice ruhsal çöktüm ben haklılar işleri zorlaşıyor ama üstüne basa basa 22 eylülde yendim daha bu hastalığı dememe rağmen kötü davrandılar özele gidecem yarın
Vicdansizlar ya. Onlar kim oluyor da sana bağırma hakkını kendilerinde görüyor. Benim ilk alttan muayenemde bildiğin travmaydi hiç unutmicam.Allaha havale et özele git canım.

Vicdansizlar ya. Onlar kim oluyor da sana bağırma hakkını kendilerinde görüyor. Benim ilk alttan muayenemde bildiğin travmaydi hiç unutmicam.Allaha havale et özele git canım.
Bilmiyorum ama dediğin gibi Allah'a havale ettim ve Rabbimin merhametine rahmetine sığındım artık Rabbim dedim evladımı bağışla bize ..
Ancak beni işte siz anlarsınız ne kadar ağrılı olduğunu😔 o kadar kötü oldum ki bildiğin kaçtım ordan tahlilleri bile beklemedim

Bilmiyorum ama dediğin gibi Allah'a havale ettim ve Rabbimin merhametine rahmetine sığındım artık Rabbim dedim evladımı bağışla bize ..
Ancak beni işte siz anlarsınız ne kadar ağrılı olduğunu😔 o kadar kötü oldum ki bildiğin kaçtım ordan tahlilleri bile beklemedim
Canım moralini bozma daha fazla düşünüp kendini üzme bol bol dinlen.. bebeğin büyümüş artık anlayışlı bir doktor bul karından gözükür artık öbür türlüye gerek kalmaz inş.. çok erken hamile kalmışsın biraz zaman geçseymiş daha iyi olurmuş ama demekki hayırlısı böyleymiş 😊😊

Hayır alttan muayeneye korktum izin veremedim yarın özelee gitcem devlette vajinismus vakalarıyla çok baş edemiyorlar normalde yendim ama bilmiyom muayene çok korkuttu
Bende korkuyorum alttan muayeneye ama yaptırdım mecbur o zaman başladı lekelenme ama geçti seninde geçer canım inşallah

Canım moralini bozma daha fazla düşünüp kendini üzme bol bol dinlen.. bebeğin büyümüş artık anlayışlı bir doktor bul karından gözükür artık öbür türlüye gerek kalmaz inş.. çok erken hamile kalmışsın biraz zaman geçseymiş daha iyi olurmuş ama demekki hayırlısı böyleymiş 😊😊
Ultrasonları eskiydi sanırım 😑
Evet baya erken oldu hamilelik bilemedim böyle olacağını ilk aydan kaldım subhanAllah 😔 zaten istiyorduk korunmadık ama beklemiyordum polikistik var diye

Canım uzun zamandır seni takip ettim İnan o kadar üzüldüm ki ilk yazdıklarına buraya kendimle alakalı hiçbir şey yazmak istemedim ama bu habere çok sevindim inşallah her şey güzel ilerler bende ankaradayım ve sağlıkçıyım tavsiyem bir iki doktora bağlı kalmaman
Cok tesekkur ederım canm benım 3 4 farklı doktor İle gorustum bırısı ile telefondan görüştüm bilgilerimi gonderdım, yorumladı, ve İnan o telefondan görüştüğüm doktorun dedıgıne geldi benım doktor, eger saglıklı Bı sekılde devam edersek, Baska Bı doktorla devam etmeyı dusunuyorum.. Bu 10 gunluk surec benı mahvetti, psıkolojık olarak cok yoruldum..

Canım haklısın öyle yani onlar bana da acilde aynısı oldu hiç ciddiye alma Allah’a havale et bende cıktım gittim üstelik ben doktorum diyor ne dersem olcak diye benim çaliştiğim hastanede. İstemedigin sürece sana kimse bisey yapamaz onların vicdansızlıgı için kendini suçlu hissetme.

Cok tesekkur ederım canm benım 3 4 farklı doktor İle gorustum bırısı ile telefondan görüştüm bilgilerimi gonderdım, yorumladı, ve İnan o telefondan görüştüğüm doktorun dedıgıne geldi benım doktor, eger saglıklı Bı sekılde devam edersek, Baska Bı doktorla devam etmeyı dusunuyorum.. Bu 10 gunluk surec benı mahvetti, psıkolojık olarak cok yoruldum..
Haklısın ya bi geç döllenme olabileceğine inanmadı

Canım medicanada sevtap hamdemir kılıç var çok deneyimli ve kesinlikle çok anlayışlı bir doktor aklinda bulunsun birde mobil uygulaması var femience siye ücretsiz indirip durumunu anlatıp bilgi alabiliyorsun haberin olsun

Back