- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Aşılama olan basla arkadslarla görüştüm çatlama olmadıysa ortalama 1 haftayı buluyormus, spermın yasama suresını goz onune de alarak.. Bana cok mantıklı geldiHaklısın ya bi geç döllenme olabileceğine inanmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama olan basla arkadslarla görüştüm çatlama olmadıysa ortalama 1 haftayı buluyormus, spermın yasama suresını goz onune de alarak.. Bana cok mantıklı geldiHaklısın ya bi geç döllenme olabileceğine inanmadı
Muhakkak bakıcam, cok tesekkür ederimCanım medicanada sevtap hamdemir kılıç var çok deneyimli ve kesinlikle çok anlayışlı bir doktor aklinda bulunsun birde mobil uygulaması var femience siye ücretsiz indirip durumunu anlatıp bilgi alabiliyorsun haberin olsun
12. Haftada yaptırcam ama doğruluk payı %100 değilmiş o yüzden kararsızımBen ay sonunda yaptiricam nasip olursa
Sperm 2-3 güne kadar yasıyo diye biliyorum Aynen yumurta geç catladı belkıAşılama olan basla arkadslarla görüştüm çatlama olmadıysa ortalama 1 haftayı buluyormus, spermın yasama suresını goz onune de alarak.. Bana cok mantıklı geldi
Saglıklı sperm ise maksimum 5 gun yasıyormus, ortalama 3 gun amaSperm 2-3 güne kadar yasıyo diye biliyorum Aynen yumurta geç catladı belkı
Ben Keçiören medical parkta Bülent hocaya gidiyorum canım yakın olduğu için benim doktorumda çok iyi riskli gebelik takibinde çok başarılı Bülent hocayıda öneririm kesinlikle ama sevtap hocayla daha önce aynı hastanede çalışma fırsatım olmuştu senin bu döneminde kesinlikle ailenden biri gibi yaklaşır sana ve hep pozitif düşünür dediğim gibi ayrıca mobil uygulamasından ona ücretsiz istediğini sorabilirsin durumunu detaylıca anlatırsan seni bilgilendirir çok anlayışılıdır . İnşallah bebeğinin kalbinide dinlersin canım benim her şey bundan sonra çok güzel olurMuhakkak bakıcam, cok tesekkür ederimsen ona mı gidiyorsun
Bulent ruso mu?? Bi bakayım cnm, cok tesekkur ederımBen Keçiören medical parkta Bülent hocaya gidiyorum canım yakın olduğu için benim doktorumda çok iyi riskli gebelik takibinde çok başarılı Bülent hocayıda öneririm kesinlikle ama sevtap hocayla daha önce aynı hastanede çalışma fırsatım olmuştu senin bu döneminde kesinlikle ailenden biri gibi yaklaşır sana ve hep pozitif düşünür dediğim gibi ayrıca mobil uygulamasından ona ücretsiz istediğini sorabilirsin durumunu detaylıca anlatırsan seni bilgilendirir çok anlayışılıdır . İnşallah bebeğinin kalbinide dinlersin canım benim her şey bundan sonra çok güzel olur
Doğruluk payı diye bişey yok zaten. Tarama testi o. Size sadece oran veriyor.12. Haftada yaptırcam ama doğruluk payı %100 değilmiş o yüzden kararsızım
Rabbim hepimize hayırlı gebelik nasip etsinGeçer canım ama 9 ay boyunca hep korkularımız olacak zaten artik korkuya alışacağız
Gerçekten vicdan merhamet kalmamışCanım haklısın öyle yani onlar bana da acilde aynısı oldu hiç ciddiye alma Allah’a havale et bende cıktım gittim üstelik ben doktorum diyor ne dersem olcak diye benim çaliştiğim hastanede. İstemedigin sürece sana kimse bisey yapamaz onların vicdansızlıgı için kendini suçlu hissetme.
Analık nasıl birşey hepimiz böyle düşünüyoruz. Ah bu hormonlar. Kadınlar böyle hep. Babalar hiç oralı değil valla.O bel ağrısı bendede bazen hafifliyor bazen artıyor herhalde kilomdan da kaynaklı artık alıscaz bebek büyüdükçe bel agrisida çoğalır aman büyüsün sağlıklı olsunda varsın belim ağrısı![]()
Aman riskli gebeliklerde sakın deneme. Doktora sor ondan sonraKızlar internetten araştırma yapmıştım geçenlerde pilates topuna oturup açma germe hareketleri yapılırsa doğumda kolaylık oluyormuş sanırım doktora sormadım daha ama bugün markette gördüm bi tane pilates topu aldım kendimearanızda bu konuda bilgisi olan var mı ilk bi kaç ay düşük tehlikesinden dolayı herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum açıkçası ama sonrasında yaparım diyodum
Benden tavsiye hic evhamlanma canim. Ben buraya yazmistim teee onceleri 6 haftalikken. Ne mide bulantim var ne aserme ne baska bi belirti. Doktora gidip keseyi gormesem hamile olduguma inanmayacagm o derece. Hala ayniyim,hicbir belirtim yokKızlar günaydın bu gün biraz evhamlı uyandım sanki hamilelik belirtilerim kayboluyor gibi geliyor.belirti kaybı dediğim de zaten belirtim yoktu göğüs hassasiyeti vardı o da azalmaya başladı. Birde çok okuyorum forumları vs bu haftalarda belirti kaybı olup bebeğin anne karnında ölmesinden falan bahsedilmiş. Randevuma 4 gün var; inşallah bir sorun yaşamam .
Bir de bana sor8+1 im benimde 7 haftata başladı o belirginlik eşim görümcelerim hepsi diyor gobegin belirginleşti diye ama ben gazdan falandır diyorum biraz çabuk şişti sanki![]()
Yok canım Bülent yirciBulent ruso mu?? Bi bakayım cnm, cok tesekkur ederım![]()
Yüzde 97 diye okudum ben. Benimde ayin 24ünde randevum var 12+2 olucam allahin izniyle o zaman yaptiricam. Hayirlisi olsun12. Haftada yaptırcam ama doğruluk payı %100 değilmiş o yüzden kararsızım
Olsun en azından için rahatlar biraz ben öyle düşünüyorum %100 olmasa bile %85 kesinliği varmış12. Haftada yaptırcam ama doğruluk payı %100 değilmiş o yüzden kararsızım
Ay evet onlara kalsa abartıyoruz birşey yok biz büyütüyoruz falan filanAnalık nasıl birşey hepimiz böyle düşünüyoruz. Ah bu hormonlar. Kadınlar böyle hep. Babalar hiç oralı değil valla.
Ben o kadar bilmiyorum günleri ama anında olması gerekn bisey degıl Allah ıstedıkten sonra her şey olurSaglıklı sperm ise maksimum 5 gun yasıyormus, ortalama 3 gun ama
Kızlar merhaba benimde sol kasığımda agrım var . Kanamam falan yok. Bu ağrıların sebebi nedir. Ve nasıl geçer . Korkudan sürekli uzanıyorum .Günaydın hanımlar ara ara kasık ağrısı olan var mı ne zaman geçecek bu![]()