- 24 Ekim 2020
- 280
- 336
- 53
- 34
İnşAllah duyarım Allah razı olsunBazen geçip gelebilir ağırlar her zaman olması daha sıkıntı zaten inş duyarsın kalbini rahatlarsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah duyarım Allah razı olsunBazen geçip gelebilir ağırlar her zaman olması daha sıkıntı zaten inş duyarsın kalbini rahatlarsın
Benimde aynı nasıl gittiniz mi doktaraSizinle
Sizinle son adet tarihimiz aynı benim de 27 eylül![]()
Canım hangi omega 3 ü verdi doktorun?Canım keseyi görmeye gittiğimde yaptı doktorum bı tsh için ilaç birde omega 3 ilacı verdi. O yüzden rahatım ilaçlarımı kullanıyorum çok şükür. Sadece kalp atislarina gitmedim ona da cuma günü gidecem .
O sesı bi duysam unuturum herşeyi carcabucakHadi inşallah yaa ne stres yaşadin ama değecek![]()
Merhaba canım bak kaderde aynı yerde tekrar konuşmak varmışCanım hangi omega 3 ü verdi doktorun?
Aynen kuzucum çok şükür bu günleride gördükMerhaba canım bak kaderde aynı yerde tekrar konuşmak varmış
Ben gebeligimi 3 haftalik öğrendim verdiği vitamin regenasis diye bı hap baya memnunum hatta eşime de aldım oda kullanıyor![]()
İnşallah canım yeter ki ki iyi olsunlarO sesı bi duysam unuturum herşeyi carcabucak![]()
Aman maşallah. İlla belirti olmasına gerek yok arkadaşlar. Bende bulantı halsizlik sürekli uyku hali bel ağrısı doldu da doldu birçok belirti. Evde mal gibi dolanıyorumArada gidiyor canım belirtiler bi ara benimde göğüs ağrım geçmişti sonra aniden fena başladı şuan gene azaldı bendede hiç belirti yok
Benimde 5 haftalarda 10 gün falan sürdü leke progestan kullandigim halde bile geldi çok şükür şimdi geçti dr kan görmemişti ama lekelenme gözüküyor demişti inşallah seninde geçer sürekli dinlenProgestan verdi vajinadan uyguluyorum
subhanAllah günlerdir ağrım geçmiyor bi dün iyiydim
O bel ağrısı bendede bazen hafifliyor bazen artıyor herhalde kilomdan da kaynaklı artık alıscaz bebek büyüdükçe bel agrisida çoğalır aman büyüsün sağlıklı olsunda varsın belim ağrısıAman maşallah. İlla belirti olmasına gerek yok arkadaşlar. Bende bulantı halsizlik sürekli uyku hali bel ağrısı doldu da doldu birçok belirti. Evde mal gibi dolanıyorum
8+1 im benimde 7 haftata başladı o belirginlik eşim görümcelerim hepsi diyor gobegin belirginleşti diye ama ben gazdan falandır diyorum biraz çabuk şişti sankiKızlar 7+4 teyim alt karnımda belirgin bir şişlik var sizde de öyle mi
8+1 im benimde 7 haftata başladı o belirginlik eşim görümcelerim hepsi diyor gobegin belirginleşti diye ama ben gazdan falandır diyorum biraz çabuk şişti sanki
[/QUOTE
Ben 9+2 yim ama kiloluyum o yüzden ekstra bi şişlik farkedemedim, yine de alt karnım sertlesti biraz sanki adet olacakmışım gibiKızlar 7+4 teyim alt karnımda belirgin bir şişlik var sizde de öyle mi
Hastaneye gittim geçenki alttan muayene de çok acı çekmiştim bu muayeneyi kabul edemedim vajinismusum yeniden mi oluyor diye çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu hiç iyi değilimAyaklarını uzat dinlen inşallah geçecek burada bu sıkıntıyı yaşayıp atlatan cok arkadaş oldu
İnşaAllahh geçerBenimde 5 haftalarda 10 gün falan sürdü leke progestan kullandigim halde bile geldi çok şükür şimdi geçti dr kan görmemişti ama lekelenme gözüküyor demişti inşallah seninde geçer sürekli dinlen
Canım uzun zamandır seni takip ettim İnan o kadar üzüldüm ki ilk yazdıklarına buraya kendimle alakalı hiçbir şey yazmak istemedim ama bu habere çok sevindim inşallah her şey güzel ilerler bende ankaradayım ve sağlıkçıyım tavsiyem bir iki doktora bağlı kalmamanO sesı bi duysam unuturum herşeyi carcabucak![]()
Benimde aynı öyle ama ne bilim 16.haftadan sonra belli olur diyorlar bizimki erken çıktı demekkiGaz olsa karın şiş durur ama benim demek istediğim vajinanın hemen üstü. yatınca değilde ayaktayken baya belli