2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
yok canım devam ediyor oyle boyle degil parçalı kesin düşük kabullendim. Sağlık olsun artık. bebek sağlıklı değilse olmuyor demekki ben elimden geleni yaptım olmadimi olmuyor
İnşallah kısa zamanda eşine kavuşur tekrar hamile olursun kısa zamanda dualarımdasın

Yaa tuz neden yasak acaba ödem yaptığı için mi?? İnşallah bebege zararı yoktur. Zira ben bu gebelikte tuzu o kadar seviyorum ve tuketiyorum ki suya bile tuz atıp icesim var
Ben de tuzu cok seviyorum tuzduz hic bisey yiyemezdim. Ancak doktorum uyardi. Tuzdan kaynakli hamileligin 20. Haftasinda tansiyon meydana gelme riski cok fazla. Preeklempsi deniyo galiba. Bu gec fark edilirse anne ve bebege zarar veriyor. Ablam hamileliginde tuz tuketmiyordu ancak doktoru kordondan tuz tukettigini anladi ve yedigi listeyi verdiginde soda ve ayran tuketiminden oldugu anlasildi. Bu nedenle tuz onemli. Bana verseler kasik kasik yerim o kadar seviyorum. Hatta tuzu elimi dokup yiyordum bununla ilgli 1 sene once doktora gitmistim

İnşallah cnm insallah oyle olur, en azından umudum var hala bi kese var içimde

Ayyy coook sevindim sizin adiniza uzun zamndir takip edemiyodm insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bizle beraber burda bilgi alisverisi yapariz❤

Artık çok daha dikkatli olacağım çok teşekkür ederim uyariniz icin❤

Ya normalde de tuz çok severim ama gebelikte sevgimi üçe katkandi bilmeden yasak diye cazip geliyormus demekki artik ayran soda da icmemeliyim yani çok teşekkür ederim artık daha dikkatli olacagim❤

Ya çok şükür öyle olacak Allahin izniyle küçük mucizen sana bi şaka yaptı ve gecti artık o da seninle çarşamba günu çok daha güzel haberler alacağın bi gün olsun insallah

Kızlar günaydın bu gün biraz evhamlı uyandım sanki hamilelik belirtilerim kayboluyor gibi geliyor.belirti kaybı dediğim de zaten belirtim yoktu göğüs hassasiyeti vardı o da azalmaya başladı. Birde çok okuyorum forumları vs bu haftalarda belirti kaybı olup bebeğin anne karnında ölmesinden falan bahsedilmiş. Randevuma 4 gün var; inşallah bir sorun yaşamam .

Canım kendini böyle üzme Allah korusun bebeğe bir şey olur dua et bol bol her şey iyi olacak öyle düşün yukarıda bir kaç arkadaş yazmıştı hiç belirti yaşamayanlar çok var

Başka bir sıkıntınız varsa burada insanlara yüklenmeye çalışmayın durduk yere bence.yoksa her söylediğiniz hatalı ve yanlış.herkrs bebek düşürmez.zsten bebek dusurmekle ilgili de en ufak bir yorum yok yazdiklarimizda.ne alakası var???burada insanların moralini bozmaya çalışmayın boş yere.diger yazdıklarınızı da cevap vermeyeceğim.yalniz konuşmaları ortasından alıp anlamadığımız konuya alınganlık edip bu derece büyük tepki vermeniz oldukça ilginc.psikopat kelimesine takıldıniz ama ilk kullanan cevap verdiğim kişiydi ona hitaben espri yapıldı fakat ona bir şey dememissiniz.yani benim diğer yazdiklarima alınıp o kelimeyi bahane ettiniz.gereksiz bir tartışma içine girdiniz.muhattap olmayacaksınız en başından olmayacaktiniz madem çok ayipladiniz.ofkenizi başka yerlerden çıkarın lütfen.iyi gunler

Ayrıca herksin sizin kadar aklı var demişsiniz ama son bir kaç mesajınıza baktım,insanlara folik asit önermiş siniz,doktor unutmuştur sen iç demişsiniz.folik asitin bin bir cesidi var.o kişi sizin yüzünüzden yanlış bir vitamin de alabilir vucuduna.ne kadar yanlış bir davranış!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…