• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar kalp atışından sonra önümüzdeki ay görüşürüz dedi doktorum. Sizler de durum nedir geç mi acaba 😕
Ben de bugün gittim 1ay sonra görüşürüz ,2li test yapicaz dedi
Aynennn benimde doktorum 1 ay sonra gel dedi 😑 insan sabırsızlanıyor yaa bi an önce görmek istiyorum bebişi 🤣🤣
Acaba bı daha gidisimizde cinsiyet söyler mi ben de ona sabırsızim 👶🏻😋

Doktorlar da yanılıyor demek istedim aslinda.bir çok doktorun gebelik olmadan once buradaki bir çok kadına folik asit icirdigini biliyoruz.ayrica düşük olmasın diye de gereksiz takviye verildigini de biliyorum.karaciger 1adet var ve iyi davranmak lazim.alinan her gereksiz vitamin karaciğer düşmanıdır.kansere yol açtığına dair de bir haber okudum yakın zamanda.buradan takviye psikopati olanlara duyurulur 🤣
Söz konusu bebek olunca kimse psikopat olmaz ne gerekiyorsa onu alır. Aynı vitaminler olan takviye alınırsa tabi zararı olur. Onu biraz pimpirikli hastalar yapıyor bence.

Söz konusu bebek olunca kimse psikopat olmaz ne gerekiyorsa onu alır. Aynı vitaminler olan takviye alınırsa tabi zararı olur. Onu biraz pimpirikli hastalar yapıyor bence.
Pimpirikli demek istedik zaten,espri yapıldı o kısımda karşılıklı.bebek olunca kimse psikopat olmaz kısmıni da anlayamadım.bebek rahme düştüğünde birdenbire Allah tarafından insana otomatik yeni bir bilinç mi yukleniyor ki psikopat olmuyor bebegi olacak kişi?bilinçsiz kişi her halükarda bilinçsiz davranir.gebe de normal insan nihayetinde.

Ya ben korkudan gidemedim bile bile 9. Haftayı bekliyorum. Erken mi küçük mu yolk kesesi ki yok vs. Bunları düşünmemek için geç gitmek istedim. Cumaya gidecem inşallah . Olusmustur inşallah kalp atışı hafta tam cuma günü 9 haftalık olacak
Gidince hepsini göreceksin büyük rahatlık olacak belki ama şimdiye kadar yaptırman gereken kan ve idrar testlerin vardı belki dikkat etmen gereken önemli bir değerin çok yüksek yada çok düşük dikkat etmek gerekir.Yinede senin kararın hayırlısı olsun hepimiz için.

Kızlar ben geri geldim ❤️
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedı ❤️ zehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı 🙏🏻
Çok şükür 😍 gerçekten bugün aldığım en güzel haber dualarimiz karşılıksiz kalmadı ❤ aramıza tekrar hosgeldin güzel anne çok mutlu oldum bebeğini kucağına alana kadar bi daha ayrılma inşallah aramizdan👐 hatta hiç birimiz ayrilmayalım. Bu süreci eksiksiz hep beraber fikir alışverişi yapa yapa tamamlayalim👐

Merhaba ben sut bana dokunuyor diye icmiyordum ancak hamile kaldiktan sonra sut icmeye basladim ama laktozsuz sut icmeni tavsiye ederim gaz sancisi yapmamakta. Bunun disinda carsamba gunu doktorum sut icmeme cok sicak bakmadi onu yerine yogurt ve peynir yememi soyledi. Ayran ise hazir hic bir sekilde tuketmemi, onun yerine yogurt ile ayran yapmami soyledi. Hazir ayranlarin icinde bir madde ve tuz varmis. Tuz hamilelikte kesinlikle yasakmis. Yemegin icine koyabilirsin ancak onun disinda asla dedi. Bilgi amacli sizinle de paylastim:)
Yaa tuz neden yasak acaba ödem yaptığı için mi?? İnşallah bebege zararı yoktur. Zira ben bu gebelikte tuzu o kadar seviyorum ve tuketiyorum ki suya bile tuz atıp icesim var 🙈

Varsayalım ben sizin deyiminizle psikopatlik yapıyorum! kime ne . Kendinizce yaptığınız espiri çok itici duruyor. Evet burda güzel güzel danışıp destek oluyoruz ama böyle irite edici kelimelerde gönül kırmamak en güzeli bence. Umarım dogrulariniza uymayan durumlarda empatiyle yaklaşabilirsiniz.

düşük riskin vardı doktora gittim zaten zor muayene buldum bu devlet hastanesinde doktor alttan bakacam dedi hemen bende karında baksaniz olmaz mı dedim. adam bana git kendine başka bir doktor bul kendine gore bir doktor bul dedi muayene bile etmedi bana ultrason gün verdi ki oda pztsi. bugün eve geldim hafifi kanama oldu bende acile kadin doğumcuya gittim progestan kullanmam önerdi ne yapacağımı şaşırdım bulunduğum yerde ailemde kims eyok kaynanalar da torun bakmak için farklı şehirde esimde mudur göreve yolladı durumu bile bile. benim için dua edin umarim birsey olmaz
Canım Allah yardımcın olsun insallah Nasıl oldun kanaman durdu mu

evet fiyat da konuştuk. Kendisi 10bin alıyormuş. Hastane 5-6 arası alıyormuş. Bir de ebe ücreti varmış. Evet sizin durumunuzda şartlar zorlanabilir hatta zorlanmalı da zor bir şey yaşamışsınız ilk çocukta. konum olarak da yakınsa mantıklı bir seçim. Kesisiz dikişsiz doğal bir doğum fikri çok güzel geliyor. ❤️❤️
Geri dönüşün için çok teşekkür ederim. Belirttiğin meblağ baya yüksekmiş. Yol yakınken başka Dr bakayım . Umut fakirin ekmeği 😊belki bulurum.

Canım Allah yardımcın olsun insallah Nasıl oldun kanaman durdu mu
yok canım devam ediyor oyle boyle degil parçalı kesin düşük kabullendim. Sağlık olsun artık. bebek sağlıklı değilse olmuyor demekki ben elimden geleni yaptım olmadimi olmuyor

yok canım devam ediyor oyle boyle degil parçalı kesin düşük kabullendim. Sağlık olsun artık. bebek sağlıklı değilse olmuyor demekki ben elimden geleni yaptım olmadimi olmuyor
Nasip kuzum esin evdemi peki yada sen bi taksiyle falan bi acile gidemez misin bi baktirsan belki yapılabilcek bişey vardır eger yoksada dediğin gibi demekki sağlıklı değildi Rabbim en kisa ve en hayırlı zamanda insallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin👐

Ben önce sağlık ocağında yaptırmıştım tahlil orada doktor 3.37 çıkmış 2.5 olmalı zaten hastaneye gittiğinde doktorun söyler dedi. Ama doktor birşry demedi hatta aşırı yorgunluk halsizlik vs var dedim normal şeyler dedi bunlar bende doktorun yaptığı tahlilde normal çıktı sonuçlar sandım ama e nabızdan baktım aynıymış. Bunun için tekrar gidip tahlil yaptırmaya gerek varmıdır ki bu sonuçlarla dahiliyeyemi gitmeli siz ne yapacaksınız?
Dahiliyeye gideceğim yinede çoğu doktor vermiş ilaç nolur nolmaz sizde gidin

Canım geçmiş olsun Hayırlısı budur belki rabbim sana en kısa sürede sağlıklı bir bebek versin inşallah bunları unuttursun amin 🙏

Yaa bunu bildiğim çok iyi oldu çok teşekkür ederim bu bilgi için ben Tüzün düşüge sebeb olacağını hiç duymamistim🙈
''Hamilelikte vücut sıvılarının dağılımı değişir ve fazla tuz tüketilmesi ortaya çıkar. Aşırı tuz kullanımı sonrasında gebelerde tansiyon yükselmesi olur, el, yüz ve ayaklarda şişlik meydana gelir ve idrarda protein bulunur. Bunların sonunda ortaya çıkan gebelik toksemisi, anne ve bebek ölümlerinin önemli nedenleri arasında yer alan ciddi bir hastalıktır. Fazla miktarda tuz tüketimi, gebelik döneminde bu nedenle sakıncalıdır.''

Karaciğer enzimlerim; referans aralığı 33müş benim ki 35 çıkmış. Doktorumla telefonda konuştum ama neden yüksek çıkmış bir bilgim yok. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? 😔

Pimpirikli demek istedik zaten,espri yapıldı o kısımda karşılıklı.bebek olunca kimse psikopat olmaz kısmıni da anlayamadım.bebek rahme düştüğünde birdenbire Allah tarafından insana otomatik yeni bir bilinç mi yukleniyor ki psikopat olmuyor bebegi olacak kişi?bilinçsiz kişi her halükarda bilinçsiz davranir.gebe de normal insan nihayetinde.
Siz psikopatlığı kendinize yakıştırıyorsanız devam edin kimseye deme hakkınız yok herkesin sizin kadar aklı var lafı çevirmeyin şimdi onu demek istedik diye bilinçsizce kullanıcak değil kimse .böyle bi başlıkta ithamlarınıza kullandığınız kelimelere dikkat edin birde olabilir deyip kendinizle çelişmişsiniz neden bu kadar içerlediğinizide anlamadım neyse tavrınızla muhattabım olmayacağınızı anladım.

Son düzenleme:
Ayrıca üstün bilgi birikiminiz karşısında şoklardayım ruhsal bi durumdan bahsetmedim sizin bahsettiğiniz sanırım unuttuğunuz; psikopat takviye konusuna değindim herkes bebeğini düşünür araştırır doğrusunu uygular önce ne söylediğinizi hatırlar, onun üstünden konuşursanız anlam karmaşası yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Back