• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar günaydın bu gün biraz evhamlı uyandım sanki hamilelik belirtilerim kayboluyor gibi geliyor.belirti kaybı dediğim de zaten belirtim yoktu göğüs hassasiyeti vardı o da azalmaya başladı. Birde çok okuyorum forumları vs bu haftalarda belirti kaybı olup bebeğin anne karnında ölmesinden falan bahsedilmiş. Randevuma 4 gün var; inşallah bir sorun yaşamam .
Arada gidiyor canım belirtiler bi ara benimde göğüs ağrım geçmişti sonra aniden fena başladı şuan gene azaldı bendede hiç belirti yok

Gidince hepsini göreceksin büyük rahatlık olacak belki ama şimdiye kadar yaptırman gereken kan ve idrar testlerin vardı belki dikkat etmen gereken önemli bir değerin çok yüksek yada çok düşük dikkat etmek gerekir.Yinede senin kararın hayırlısı olsun hepimiz için.
Canım keseyi görmeye gittiğimde yaptı doktorum bı tsh için ilaç birde omega 3 ilacı verdi. O yüzden rahatım ilaçlarımı kullanıyorum çok şükür. Sadece kalp atislarina gitmedim ona da cuma günü gidecem .

Kızım 11.haftada kemik yapısından bilinmişti cinsiyeti dra göre değişiyor doçentti 18 e kadar kimse bilemedi sonra
subhanAllah 😊 ben çok korkuyorum ama ya ya bebeğim bırakırsa beni 😔 nokta kadar kan gördüm şimdide oysaki kahverengiden sarıya dönmüştü bu neydi şimdi 😭

subhanAllah 😊 ben çok korkuyorum ama ya ya bebeğim bırakırsa beni 😔 nokta kadar kan gördüm şimdide oysaki kahverengiden sarıya dönmüştü bu neydi şimdi 😭
Korkma canım devam ederse doktora gözükürsün bu haftalarda olabiliyor ilaç verdi mi progestan onlara devam et🙏

Merhabalar herkese.
Benim sat 27 eylul. Tahmini dogum tarihi 04.07.2021
Ultrasona gore 28.06.2021
Yaş 34, ilk gebelik, istanbul

Bugun ilk kez kendi doktoruma gitmis olduk, alttan muayene ile bakti ve bebegin kalbini dinledik. Erken yumurtlamadan dolayi 1 hafta ondeymis. Normalde 5+6 ama ulttasona gore 6+5.
Cok korkarak gecti 2 3 hafta, bir de erken ogrenmek tam hazir olamamak cok zor. Bir de beta cok hizli yukselmisti. Doktorum her seye normal dedi. Canimi sikan kafama takilan seyleri direkt unut dedi.
İnsaallah hayirlisi olur hepimiz
Sizinle
Merhabalar herkese.
Benim sat 27 eylul. Tahmini dogum tarihi 04.07.2021
Ultrasona gore 28.06.2021
Yaş 34, ilk gebelik, istanbul

Bugun ilk kez kendi doktoruma gitmis olduk, alttan muayene ile bakti ve bebegin kalbini dinledik. Erken yumurtlamadan dolayi 1 hafta ondeymis. Normalde 5+6 ama ulttasona gore 6+5.
Cok korkarak gecti 2 3 hafta, bir de erken ogrenmek tam hazir olamamak cok zor. Bir de beta cok hizli yukselmisti. Doktorum her seye normal dedi. Canimi sikan kafama takilan seyleri direkt unut dedi.
İnsaallah hayirlisi olur hepimiz
Sizinle son adet tarihimiz aynı benim de 27 eylül 😊

Ayaklarını uzat dinlen inşallah geçecek burada bu sıkıntıyı yaşayıp atlatan cok arkadaş oldu
Benım de adet sancısı gıbı sancım var bugun, hafif hafif yokluyor, dedikleri gıbı adet zamanı o sancılar olurmus, 2. adet haftasındayım su an

Benım de adet sancısı gıbı sancım var bugun, hafif hafif yokluyor, dedikleri gıbı adet zamanı o sancılar olurmus, 2. adet haftasındayım su an
Aynen regl döneminde yine öyle ağrılar oluyor canım vücut hatırlıyor sanki senin randevun ne zaman güzel haberler getir yine inşallah 🥰

Ben şu an 8.haftanin içine girdim ilk zamanlar çok kasım ağrım vardı ama şu an ağrım falan yok kalp atışı için randevum salı günü korkuyorum acaba gelisimi falan mi durdu diye bulantı halsizlik sürekli uyku hali var ama kasım ağrım geçince tedirgin oldum niyese . karnına dokununca var kasiklarimda acıma tarzı bisi ama genelde yok normal midir ki ??

Bir de bu aralar bas ağrım olmaya başladı az da olsa başımda agri Var 2 3 gündür

Ben şu an 8.haftanin içine girdim ilk zamanlar çok kasım ağrım vardı ama şu an ağrım falan yok kalp atışı için randevum salı günü korkuyorum acaba gelisimi falan mi durdu diye bulantı halsizlik sürekli uyku hali var ama kasım ağrım geçince tedirgin oldum niyese . karnına dokununca var kasiklarimda acıma tarzı bisi ama genelde yok normal midir ki ??
Bazen geçip gelebilir ağırlar her zaman olması daha sıkıntı zaten inş duyarsın kalbini rahatlarsın

Back