2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Amin insaallah.
Sat 27 eyluldu dedigjm gibi.ben 26 gunde bir adet oluyorum. 21 ekimde 318di beta hcg. 25 ekimde 3800 kusurdu. 27 ekimde ise 14200 civariydi.
Bende polip var ama kucuk, esimde de morfoloji %1 normal cikmisti ekim basinda doktora gitmistik artik bebek istiyoruz diye.
İnsaallah bisey olmaz, doktor bisey olmaz dedi ama hayirlisi.
Hakkimizda hayirlisi insaallah.

Kızlar tam kan sayımı yaptırın ve BENCE vitamin olayını doktora sorun ve içmeye çalışın. Benim doktorum ilk hamilelikte bana hicbir ilaç yazmadı. Bütün arkadaşlarım vitamin kan ilacı vs alırken bana senin değerlerin iyi dedi hiçbişey vermedi. Ama ben onun acısını sonra çok çektim. Hâlâ saçlarım dökülüyor mesela baya avuç avuç. Kızımı emzirirken disim ağrıdı ve 1disimden oldum bunlar kendini sonradan gosteriyor.
Şuan viciumd3 diye bir vit kullanıyorum doktor verdi bebek sizin depolardan alıyor şuan ama farkında olmuyorsunuz. Bir de virüsten dolayı korunmak adına bile kullanmak lazım. Hamilelikte bağışıklık düşüyor.
Benim tavsiyem doktora mutlaka sorun bu durumu ha yok ben hiçbişey kullanmak istemiyorum diyorsanız siz bilirsiniz tabi.

Son düzenleme:
Cnm benimde öyle oldu cok geçmiş olsun bol bol yat dinlen düşük önleyici iğne yaptılar mı sana bana onu yaptılar Bir gün içinde kanım koyulaştı hemen kahveye döndü şu anda progesteron kullanıyorum bol bol dinlen

İyi yükselmiş peki benim yukselmem nasıl

İnşallah Rabbim hepimizin karnındaki yavruları sağlıklı eylesin inşallah

Ben önce sağlık ocağında yaptırmıştım tahlil orada doktor 3.37 çıkmış 2.5 olmalı zaten hastaneye gittiğinde doktorun söyler dedi. Ama doktor birşry demedi hatta aşırı yorgunluk halsizlik vs var dedim normal şeyler dedi bunlar bende doktorun yaptığı tahlilde normal çıktı sonuçlar sandım ama e nabızdan baktım aynıymış. Bunun için tekrar gidip tahlil yaptırmaya gerek varmıdır ki bu sonuçlarla dahiliyeyemi gitmeli siz ne yapacaksınız?

Canım bana şimdilik folik asit al dedi sadece sonra demir vs ekler heralde sen folik asitin hangi marka vitamin olarak ne kullanıyorsun

Ya ben korkudan gidemedim bile bile 9. Haftayı bekliyorum. Erken mi küçük mu yolk kesesi ki yok vs. Bunları düşünmemek için geç gitmek istedim. Cumaya gidecem inşallah . Olusmustur inşallah kalp atışı hafta tam cuma günü 9 haftalık olacak

Canım bana şimdilik folik asit al dedi sadece sonra demir vs ekler heralde sen folik asitin hangi marka vitamin olarak ne kullanıyorsun
Folik asit folicus plus canım vitamin de viciumd3 verdi emzirme sonuna kadar kullanacaksın dedi bunu. Geçen hafta yine dişlerim ağrımaya başladı doktora söyledim meğer hamilelikte magnezyum eksikliginden oluyormus. Şimdi ağrısı geçti kullanınca. Bir de omega verdi ama onu daha almadım.

benim bebekte gelişim yok canım. hormon testlerinde azalma var zaten 4 doktorda gelişim göremedi.

Oslo formula vermişti önceki dr içemiyorum dedim alma dedi bide multivitamin bitirmiştim yakında folik asit kesip Demir verirler heralde canım o zaman ben hatırlatayım tesekkür ederim

Kızlar kalp atışından sonra önümüzdeki ay görüşürüz dedi doktorum. Sizler de durum nedir geç mi acaba
İstersen 10 gün içinde git :)
Ücretsiz muayene hakkını kullan . Ben hep gidiyorum doktorumda takipte kalırız iyi yapıyorsun diyor

Oslo formula vermişti önceki dr içemiyorum dedim alma dedi bide multivitamin bitirmiştim yakında folik asit kesip Demir verirler heralde canım o zaman ben hatırlatayım tesekkür ederim
Ya evet vitaminler kocaman oluyor bende zor yutuyorum ama iyi geliyor. 12.haftadan sonra da demire başlatırlar.
Birde benim b12 ve dvit çok düşük çıktı

Ay
Ya evet vitaminler kocaman oluyor bende zor yutuyorum ama iyi geliyor. 12.haftadan sonra da demire başlatırlar.
Birde benim b12 ve dvit çok düşük çıktı
nen canım b12 ve d3 kullandığın için yakın zamanda yükselir inşallah

Ooo merak etme o zaman kadar bayağı iyi görürsün ben tam 8 de gittim çok net karından görüldü küçük değil yani bayağı görülüyor

Doktorlar da yanılıyor demek istedim aslinda.bir çok doktorun gebelik olmadan once buradaki bir çok kadına folik asit icirdigini biliyoruz.ayrica düşük olmasın diye de gereksiz takviye verildigini de biliyorum.karaciger 1adet var ve iyi davranmak lazim.alinan her gereksiz vitamin karaciğer düşmanıdır.kansere yol açtığına dair de bir haber okudum yakın zamanda.buradan takviye psikopati olanlara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…