Canım keseyi görmeye gittiğimde yaptı doktorum bı tsh için ilaç birde omega 3 ilacı verdi. O yüzden rahatım ilaçlarımı kullanıyorum çok şükür. Sadece kalp atislarina gitmedim ona da cuma günü gidecem .
Merhaba canım bak kaderde aynı yerde tekrar konuşmak varmış
Ben gebeligimi 3 haftalik öğrendim verdiği vitamin regenasis diye bı hap baya memnunum hatta eşime de aldım oda kullanıyor
Merhaba canım bak kaderde aynı yerde tekrar konuşmak varmış
Ben gebeligimi 3 haftalik öğrendim verdiği vitamin regenasis diye bı hap baya memnunum hatta eşime de aldım oda kullanıyor
Aman maşallah. İlla belirti olmasına gerek yok arkadaşlar. Bende bulantı halsizlik sürekli uyku hali bel ağrısı doldu da doldu birçok belirti. Evde mal gibi dolanıyorum
Benimde 5 haftalarda 10 gün falan sürdü leke progestan kullandigim halde bile geldi çok şükür şimdi geçti dr kan görmemişti ama lekelenme gözüküyor demişti inşallah seninde geçer sürekli dinlen
Aman maşallah. İlla belirti olmasına gerek yok arkadaşlar. Bende bulantı halsizlik sürekli uyku hali bel ağrısı doldu da doldu birçok belirti. Evde mal gibi dolanıyorum
O bel ağrısı bendede bazen hafifliyor bazen artıyor herhalde kilomdan da kaynaklı artık alıscaz bebek büyüdükçe bel agrisida çoğalır aman büyüsün sağlıklı olsunda varsın belim ağrısı
8+1 im benimde 7 haftata başladı o belirginlik eşim görümcelerim hepsi diyor gobegin belirginleşti diye ama ben gazdan falandır diyorum biraz çabuk şişti sanki
8+1 im benimde 7 haftata başladı o belirginlik eşim görümcelerim hepsi diyor gobegin belirginleşti diye ama ben gazdan falandır diyorum biraz çabuk şişti sanki
[/QUOTE
Kızlar internetten araştırma yapmıştım geçenlerde pilates topuna oturup açma germe hareketleri yapılırsa doğumda kolaylık oluyormuş sanırım doktora sormadım daha ama bugün markette gördüm bi tane pilates topu aldım kendime aranızda bu konuda bilgisi olan var mı ilk bi kaç ay düşük tehlikesinden dolayı herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum açıkçası ama sonrasında yaparım diyodum
Hastaneye gittim geçenki alttan muayene de çok acı çekmiştim bu muayeneyi kabul edemedim vajinismusum yeniden mi oluyor diye çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu hiç iyi değilim normal ultrason baktı kalp atışı vardı ama hiç bişey anlaşılmıyormuş canım çok sıkkın ya anlamadım vajinismustum yeni yendim Diyorum zorla bacaklarımdan tutup koymaya çalıştılar sonra öteki geldi bağırdı kalk başka hastaneye git o zaman dedi sana terapi mi verelim dedi iyice ruhsal çöktüm ben haklılar işleri zorlaşıyor ama üstüne basa basa 22 eylülde yendim daha bu hastalığı dememe rağmen kötü davrandılar özele gidecem yarın
Benimde 5 haftalarda 10 gün falan sürdü leke progestan kullandigim halde bile geldi çok şükür şimdi geçti dr kan görmemişti ama lekelenme gözüküyor demişti inşallah seninde geçer sürekli dinlen
Canım uzun zamandır seni takip ettim İnan o kadar üzüldüm ki ilk yazdıklarına buraya kendimle alakalı hiçbir şey yazmak istemedim ama bu habere çok sevindim inşallah her şey güzel ilerler bende ankaradayım ve sağlıkçıyım tavsiyem bir iki doktora bağlı kalmaman
Arkadaşlar bugün 8+2 oldum çok şükür ama çok fazla sırt ağrım ve günde 3-4 kezde çok fazla bel ağrım oluyor bu sorunu yaşayan var mı benim gibi bu arada bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim doktorum 3 hafta sonra gel dedi bir sorun varsa diye çok endişeleniyorum