- 16 Şubat 2020
- 555
- 434
- 33
- 34
Canim ikizler de uyku oluyor kuzenim çok uyurduTabiki normal sen bide bana soracaksın bugün 10 saat uyudum yine de çok zor uyandım gün içinde de yorgunum sürekli:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ikizler de uyku oluyor kuzenim çok uyurduTabiki normal sen bide bana soracaksın bugün 10 saat uyudum yine de çok zor uyandım gün içinde de yorgunum sürekli:)
Sıkma canını hepsi olur İnşallahKızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
![]()
Insllah uyursunŞu uyku ve uyuma halinden bende istiyorum ya geceleri 12 den önce uyuyamiyorum sabah ezanla kalkıyorum uyumam 8 i buluyor sonra 10 gene ayandayım dahada uyku yok![]()
3 haftalıkken kese gözükmez kiKızlar o kadar kötüyümki anlatamam bu gün doktora gittim keseyi görmeye doktor dedi kese sağlıksız görünüyo hem iki hafta geriden geliyor 5+4 benim hesabım doktor dedi üç buçuk haftalık haftaya yine gel dedi böyle devam ederse kürdaş edecekmiş çok geriden geliyor![]()
Kabus falan mı görüyorsun ondan falan mı acaba ben çok rüya görüyorum hem de saçma sapan hepsi mantıksız ama uyumamı hiçbir şekilde engellemiyor uyandıktan sonra da ne saçma rüyalar görmüşüm diye iki saat gülüyorumŞu uyku ve uyuma halinden bende istiyorum ya geceleri 12 den önce uyuyamiyorum sabah ezanla kalkıyorum uyumam 8 i buluyor sonra 10 gene ayandayım dahada uyku yok![]()
Evet hep yorgunum her an uyuyabilecek durumdayım:)Canim ikizler de uyku oluyor kuzenim çok uyurdu
Aynen bende çok güzel rüyalar görmüyorum arada görüyorum güzel ama genede uyku çok tutmuyorKabus falan mı görüyorsun ondan falan mı acaba ben çok rüya görüyorum hem de saçma sapan hepsi mantıksız ama uyumamı hiçbir şekilde engellemiyor uyandıktan sonra da ne saçma rüyalar görmüşüm diye iki saat gülüyorum
Umarım benim hiç uykum olmaz bıraksan sabaha kadar otururum sabahta uyumam öyle zombi gibi gezerimInsllah uyursunnormalde adet zamanları benim uykum hep olurdu
Bende uykum var ama uyuyamıyorumŞu uyku ve uyuma halinden bende istiyorum ya geceleri 12 den önce uyuyamiyorum sabah ezanla kalkıyorum uyumam 8 i buluyor sonra 10 gene ayandayım dahada uyku yok![]()
Başınız sağolsun Rabbim size sabırlar versin, mekanı cennet olsun babanızınKızlar hepinize hayırlı akşamlar.. sizlerden küçük bir ricam olucak dün bir kaza sonucu 57 yaşındaki biricik babamı kaybettim acısı çok fazla bugün defnettik acım çok dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor .defin öncesi kanamam başladı doktora gittim şuan sağlıklı ama düşük tehlikesi olmuş progesteron verdi heran herşey olabilir dikkatli ol dedi babamın acisinami yanayım yavrumami yanayim.. sizlerden ricam hem gencecik kaybettigim babama , hem tehlikede olan torununa aklınıza dilinize gelen her duayı bagislarmisiniz ? Yer gök dua ile demişler Allah'ım sizlere böyle acılar yaşatmasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden
Rabbim sabr versin babanın mekanı cennet olsun en sevdiğin kaybetmek nedir bilirim 2 kere evlat acısıyla yandım rabbim sana annene sabrlar versin kardeşim rabbim evladını sana bağışlasın cok zor en sevdiğini kaybetmekKızlar hepinize hayırlı akşamlar.. sizlerden küçük bir ricam olucak dün bir kaza sonucu 57 yaşındaki biricik babamı kaybettim acısı çok fazla bugün defnettik acım çok dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor .defin öncesi kanamam başladı doktora gittim şuan sağlıklı ama düşük tehlikesi olmuş progesteron verdi heran herşey olabilir dikkatli ol dedi babamın acisinami yanayım yavrumami yanayim.. sizlerden ricam hem gencecik kaybettigim babama , hem tehlikede olan torununa aklınıza dilinize gelen her duayı bagislarmisiniz ? Yer gök dua ile demişler Allah'ım sizlere böyle acılar yaşatmasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden
bende senin gibiyimm.. uyumak istiyirum ama uyku kaçtım girmiyorŞu uyku ve uyuma halinden bende istiyorum ya geceleri 12 den önce uyuyamiyorum sabah ezanla kalkıyorum uyumam 8 i buluyor sonra 10 gene ayandayım dahada uyku yok![]()
başınız sagolsun. Allah sabır versin.Rabbim sabr versin babanın mekanı cennet olsun en sevdiğin kaybetmek nedir bilirim 2 kere evlat acısıyla yandım rabbim sana annene sabrlar versin kardeşim rabbim evladını sana bağışlasın cok zor en sevdiğini kaybetmek
Asilamada dollenme gerektiren birsey ise sorun yok canim bakalim kac gunde dollleniyor minnak bi geriden gelir bir bakarsin bir kac gun ileri den gider cik sukur kese var bebek gelisimi icin icide dolu beterin beteri var hic uzme tatli canini hamileligin keyfini cikar aser birseyler ye ayaklarini uzat ben hamileyim de cok sukur kuzum cuma gunude sen kalp atisini duyacaksin bende o gun kesem gelismismi hersey yolundami diye gidecegim iyiki sizde varsiniz cok desdek oldunuz bana bu surecde seninle diye topikden buraya geldik hamdolsun bu ralara kadar gelmek nasip olduOyy kuzum sinirlenme dur, çok daha iyiyim şimdigercekten o kadar cok kısı destek oldu kı bana burada iyiki varsınız, kımseye anlatamadıgımı burda sıze anlattım
benım endişem aşılama olmamdı, gunu belli saatı bellı, ama hemsıre cıkarken sey dedı, spermler bırakıldıktan 2 3 gün ıcın de dollendıyse su an gerıden gelmesı cok normal dedı, kafam karıstı o yuzden
İnşallahh canımsınMoralini bozma annesi cuma günü güzel haberler bekliyoruz..
Oyle tabıkı kuzum, bu duyguları yasamak bıle benım ıcın hayaldi, 2bucuk yıl bekledım ben dile kolay, her ay adet oldugumda hıckıra hıckıra aglardım, ne ıyı sizler anlarsınız benı, zaten derdımi de bi tek size anlatabiliyorum.. İyi ki bu platform var da birbirimize destek olabılıyoruz, benı merak eden herkese sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum, iyiki varsınızAsilamada dollenme gerektiren birsey ise sorun yok canim bakalim kac gunde dollleniyor minnak bi geriden gelir bir bakarsin bir kac gun ileri den gider cik sukur kese var bebek gelisimi icin icide dolu beterin beteri var hic uzme tatli canini hamileligin keyfini cikar aser birseyler ye ayaklarini uzat ben hamileyim de cok sukur kuzum cuma gunude sen kalp atisini duyacaksin bende o gun kesem gelismismi hersey yolundami diye gidecegim iyiki sizde varsiniz cok desdek oldunuz bana bu surecde seninle diye topikden buraya geldik hamdolsun bu ralara kadar gelmek nasip oldu
Dualarim sizlerle inşallah bebeğin seninledir canımİnşallah canım şuan çok kötüyüm kanamam devam ediyor
Yarın doktora bi gözük için rahat eder evham hep var ne oldu ne olacak derken hepimiz yapiyoruz ama inşallah her şey yolundadırEvet ya belkide ondandır az önce tekrar baktım birşey gelmemiş neyse ki:) Bu arada geçmiş olsun canım benim ağrı veya pıhtı yok çok şükür de annelik= evham işte
Başın sağolsun acının tarifi yoktur eminim ama dualarımdasın bi an önce toparlarsın inşallahKızlar hepinize hayırlı akşamlar.. sizlerden küçük bir ricam olucak dün bir kaza sonucu 57 yaşındaki biricik babamı kaybettim acısı çok fazla bugün defnettik acım çok dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor .defin öncesi kanamam başladı doktora gittim şuan sağlıklı ama düşük tehlikesi olmuş progesteron verdi heran herşey olabilir dikkatli ol dedi babamın acisinami yanayım yavrumami yanayim.. sizlerden ricam hem gencecik kaybettigim babama , hem tehlikede olan torununa aklınıza dilinize gelen her duayı bagislarmisiniz ? Yer gök dua ile demişler Allah'ım sizlere böyle acılar yaşatmasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden