• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.. sizlerden küçük bir ricam olucak dün bir kaza sonucu 57 yaşındaki biricik babamı kaybettim acısı çok fazla bugün defnettik acım çok dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor .defin öncesi kanamam başladı doktora gittim şuan sağlıklı ama düşük tehlikesi olmuş progesteron verdi heran herşey olabilir dikkatli ol dedi babamın acisinami yanayım yavrumami yanayim.. sizlerden ricam hem gencecik kaybettigim babama , hem tehlikede olan torununa aklınıza dilinize gelen her duayı bagislarmisiniz ? Yer gök dua ile demişler Allah'ım sizlere böyle acılar yaşatmasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden
Başın sağolsun canim mekanı cennet olsun inşallah rabbim sizlere sabırlar versin 🤲🏻 yarın yasin okurum baban icin ismini yazarsan ismine gönderirim

Kızlar şimdi biraz saçma olacak normalde bu konuşmaların üzerine paylaşmayacaktım
ama biraz korkuyorum. Şimdi şöyle benim birkaç saat önce bir kanamam oldu ama adet kanaması gibiydi ve pembe falan değildi bildiğiniz kırmızıydı ve bir pedi batıracak kadar vardı öyle birkaç damla değildi yani ilk önce çok korktum sonra peceteye sildikçe pembeleşmeye başladı bende hastaneye gitmedim çünkü hiçbir şekilde ağrım yoktu. Biraz daha zaman vermeye karar verdim ( kendimi ve bebeklerimi tehlikeye attığımın farkındayım ama ne bileyim işte bir rahatsızlık olmayınca) Bir ped koyup bekledim az önce tekrar baktım bir damla bile kan gelmemiş peceteye silince bile gelmiyor bu bir düşük belirtisi miydi eğer öyleyse niye hiç ağrım yoktu ve parça falan da yoktu.
Tekrar gelmemesi çok iyi ama bi doktorunuzu mu arasanız.. haber verin en azından böyle oldu ne yapayım diye bence bi kontrole gitmekte fayda var.. bol su içip dinlenin.. geçmiş olsun..

Tekrar gelmemesi çok iyi ama bi doktorunuzu mu arasanız.. haber verin en azından böyle oldu ne yapayım diye bence bi kontrole gitmekte fayda var.. bol su içip dinlenin.. geçmiş olsun..
Çok teşekkürler. Bende şu an aramayı düşünüyorum büyük ihtimalle yarın çağırır hemen..

Evet çok rahatlayacak. pembe olsa veya az olsa o kadar önemsemem belki ama kırmızı olunca bide baya da vardı🙁
Canım gitsen iyi olur bence. Allahım esirgesin ne olur ne olmaz önlem almakta fayda var yarin kontrol ettirmeyi tavsiye ederim
Çok kötüyüm kanamam hala devam ediyor 😢
Inşallah sorun olmadan sağlıklı gebelik geçirirsin 😔
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.. sizlerden küçük bir ricam olucak dün bir kaza sonucu 57 yaşındaki biricik babamı kaybettim acısı çok fazla bugün defnettik acım çok dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor .defin öncesi kanamam başladı doktora gittim şuan sağlıklı ama düşük tehlikesi olmuş progesteron verdi heran herşey olabilir dikkatli ol dedi babamın acisinami yanayım yavrumami yanayim.. sizlerden ricam hem gencecik kaybettigim babama , hem tehlikede olan torununa aklınıza dilinize gelen her duayı bagislarmisiniz ? Yer gök dua ile demişler Allah'ım sizlere böyle acılar yaşatmasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cennetin en güzel köşesinde ağırlasin Rabbim :( bebeğin de saglikla ilerler inşallah kuzum.
Tekrardan başınız sağolsun. Üzülme desem de ne fayda :(

Canim benim bazilari keseyi bile 6 da zor goruyor gayet normal gec duyulmasi dollenme gec oluyor geriden gidiyor kese her ihtimal varken olumsuz olani secme icinden bazen 8 hafdada bile kalp atisi alinmiyor 9 haftada cikiyor cok insan var boyle seyler yasayan sen inan veren Allah alan Allah bebegin var o emanet sende sukur gerisini fazla takma kafana tabi uzuleceksin ama hemen neden gorunmedi diye yorumlayip uzulme dr olumsuz derse haklisin ama hamile sin yazik sana kendine bu uzuntuyu yasatma sakin kizacagim sana:sinirli: da banada yazik hamile insan sinirlendirilmez:KK19:
Oyy kuzum sinirlenme dur, çok daha iyiyim şimdi ☺️gercekten o kadar cok kısı destek oldu kı bana burada iyiki varsınız, kımseye anlatamadıgımı burda sıze anlattım🙏🏻 benım endişem aşılama olmamdı, gunu belli saatı bellı, ama hemsıre cıkarken sey dedı, spermler bırakıldıktan 2 3 gün ıcın de dollendıyse su an gerıden gelmesı cok normal dedı, kafam karıstı o yuzden

Bana doktorum 7+1 gel garanti olsun demişti cuma günü 7+1 oluyorum kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah. Bı arkadaşım 7+5 te duydu. Ümitsiz olma bu kadar hamile kadın birbirimize dua ediyoruz inanıyorum ki sağlıkla alicaz bebişlerimizi kucagimiza Allah'ın izniyle 😍 Bol bol dua et
İnşallah canm, herkesın gelişimi farklı oluyormus evet, ama ben bugun 6+6yım diye baya bi ümitle hevesle gittim, ben aşılama oldum, embriyo ya göre 6+6olması gerek, sata göre 6+2, yumurta yaşı onemlı dedı, o yuzden 6+2 diye dusundu ler, insallah cuma günü kalp atıslarını,sadece yok mu diye sorabıldım doktora kese var yolk var dedi, nutkum tutuldu resmen, ekrandan gösterdi, ne bılım cok tuhafım.. Allah razı olsun o kadar cok kişi mesaj yazdı ki, destegınız gercekten bana umut oldu ❤️

Başın saolsun cnm bnm, mekanı cennet olsun insallah, ben de babamı kaybettim 6 yıl once, bambaşka bi duygu, Allahım sabrını artırsın insallah, bebeğin için kendıne nolur dıkkat et 🙏🏻

Canim bende 6+2 de ki ultrasona gore 6+2 idi son adete gire daha ilerde olmasi gerekiyordu vajinal bakti ama cok cok derinden duyduk kalp atisini. O yuzden senin icin erken bence. Panikleyip bebegide kendini de strese sokma. Bi sonraki hafta gittiginde duyarsin insallah.
İnşallah canm ama bana da Vajinal bakıldı, insallah geriden geliyordur da cuma gunu duyabılırz

Başınız sağolsun çok zor 😔 dualarımdasınız.. inşallah bebişe sağsağlım kavuşursunuz🙏🙏

Kızlar, biraz toparlandım 😔kalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Moralini bozma annesi cuma günü güzel haberler bekliyoruz..

Back