• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar kanamadan dolayı acile gittim doktor kese sezaryen yerine yakın yerde çok riskli dedi acil kürdaş olman gerektigini söyledi ben yapmadım çıktım yatışını yapalım sabah sonlandırmamız gerekdigini söyledi kese var ama daha bebek oluşmamış yanlış yanlış yerde büyürse sezaryen yerin patlar söyledi çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Mersiven alti drlar gibi bişiler saçmalamiş pratisyen sanirim yanliş yerde büyürse derken ben de sezaryen oldum aynı yerde büyüyor nasil patlatacak durumda olabilirmiş hayretlik durumlar ya cidden sen kendini düşün maalesef herkes doğru söylemiyor uygun tedavi uygulamıyor

Son düzenleme:
Mersiven alti drlar gibi bişiler saçmalamiş pratisyen sanirim yanliş yerde büyürse derken ben de sezaryen oldum aynı yerde büyüyor nasil patlatacak durumda olabilirmiş hayretlik durumlar ya cidden sen kendini düşün maalesef herkes doğru söylemiyor uygun tedavi uygulamıyor
Özelerde gittim oda öyle söyledi sezaryen yerine çok yakın yani dikiş olan yerde döllenmiş büyürse patlar diye sağlıklı gebelik değil diyorlar ne yapacagımı bilmiyorum aşırı kanamam var bu böyle sürer diyorlar

Özelerde gittim oda öyle söyledi sezaryen yerine çok yakın yani dikiş olan yerde döllenmiş büyürse patlar diye sağlıklı gebelik değil diyorlar ne yapacagımı bilmiyorum aşırı kanamam var bu böyle sürer diyorlar
Çok zor bi durum anlıyorum ama sağlıklı gebelik değilse yapılacak fazla birşey kalmıyor maalesef kendinide düşün.. yarın sabah başka bir doktordan daha görüş al oda aynı şeyleri söylerse ona göre karar verirsin 😔

Anladim bilmiyodum üniversite hastanesi riskli gebelik bölümüne felan mi gitsen eğer senin için kötü olacaksa en doğrusunu kendin için sen bilirsin canım rabbime sığınalim inşallah iyi olur biz dua ederiz gerisi ona kalmiş ama çok zor biliyorum senin içind e hakkinda hayirlisi olsun

Çok zor bi durum anlıyorum ama sağlıklı gebelik değilse yapılacak fazla birşey kalmıyor maalesef kendinide düşün.. yarın sabah başka bir doktordan daha görüş al oda aynı şeyleri söylerse ona göre karar verirsin 😔
Canım saglıklı yerde döllenmemiş sezaryen yerine çok yakın zaten öyle olunca bebekte gelişmiyor ilerde çok sorun olacak doktor beni bırakmadı kötü söyledi imza attım çıktım

Canım saglıklı yerde döllenmemiş sezaryen yerine çok yakın zaten öyle olunca bebekte gelişmiyor ilerde çok sorun olacak doktor beni bırakmadı kötü söyledi imza attım çıktım
😔😔 hakkında hayırlısı olsun canım

Kızlar ben bugün kan sonuçlarımı almaya gitmiştim biraz troidim yüksek çıktı dahiliyeye gidip ilaç kullanman lazım dedi. Sizlerde var mı böyle birşey ilk hamileliğim merak ettim
Beta hcgden sonra benden hiç kan alan olmadı hep ultrasona girip çıkıyorum 🙄

Kizlar selam size bir sorum olacak. Ben 5+1 haftadayim. Haftaya kalbini duymak icin gidecegim. Ancak ben 10.haftaya kadar kalp sesinin dinletilmesini istemiyorum. Cok zararli oldugu yaziyor. Normal ultrasonla kalp atisi gorulebiliyormus. Sadece attigini gorsem yeter. Kalp sesi ise dopler diye birseyle duyuluyormus. Bu dopler dedigi bizim normal alttan muayene olurkenki ultrason cihazindan farkli mi? Yoksa sesi de o klasik ultrasonla mi duyuyoruz?

Kızlar az önce yine pembemsi bir kanama yaşadım acile gidiyoruz ağrım falan yok ama çok endişeliyim lütfen dua edin birşey olmasın🙏😔
Ceyda ne yaptın canım. Ben akşam erken uyumuşum şimdi okudum yazılanları. İnşallah bebişlerde sende iyisindir.

Gunaydin kizlar sabah bir uyandım cok yoğun bir kanamam var aklim basimdan gitti de aradim dr yat dinlen dedi yarına randevu verdi yarim saatte kesilmesi gerek kalbi atan bebek kolay kolay düşmez dedi ama içimde bir korku var😞😭

Hayırlı sabahlar herkese , yorumları oku oku bitiremedim neler oluyor ya düşük tehlikesi yada kanaması olan arkadaşlarıma üzüldüm hayırlısı olsun hakkınızda.. Kızlar gebeliğin ilk zamanları biraz hassas olduğunu düşünüyorum ben 3 ay kimseye söylemeyeceğim Nazarı unutmayın .. insanların gözü değebilir..
babası rahmetli olan arkadaşım mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin 🥺🥺🥺

Kizlar selam size bir sorum olacak. Ben 5+1 haftadayim. Haftaya kalbini duymak icin gidecegim. Ancak ben 10.haftaya kadar kalp sesinin dinletilmesini istemiyorum. Cok zararli oldugu yaziyor. Normal ultrasonla kalp atisi gorulebiliyormus. Sadece attigini gorsem yeter. Kalp sesi ise dopler diye birseyle duyuluyormus. Bu dopler dedigi bizim normal alttan muayene olurkenki ultrason cihazindan farkli mi? Yoksa sesi de o klasik ultrasonla mi duyuyoruz?
Dr lar bir sakıncası yok diyor ama zaten 6 haftayı geçince normal karından ultrasonla dinliyorlar kalbini vajinalden degil

ilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
ahh sohrabb inşallah bir sonraki gidişine duyacaksın dua etmekten başka çaremiz yok biraz daha sabredelim sonu güzel olsun inşallah
Aahh ahh neler yasattı bana 😔 inşallah Bosuna üzülmüşümdür
Geçen hafta benim yaşadığım gibi bir şey olmuş sende de :( öyle anlamsız bakmalar sorular gidip başka doktoru çağırıp göstermeler falan :( ALLAH ım her şeyin hayırlısını versin sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.. sizlerden küçük bir ricam olucak dün bir kaza sonucu 57 yaşındaki biricik babamı kaybettim acısı çok fazla bugün defnettik acım çok dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor .defin öncesi kanamam başladı doktora gittim şuan sağlıklı ama düşük tehlikesi olmuş progesteron verdi heran herşey olabilir dikkatli ol dedi babamın acisinami yanayım yavrumami yanayim.. sizlerden ricam hem gencecik kaybettigim babama , hem tehlikede olan torununa aklınıza dilinize gelen her duayı bagislarmisiniz ? Yer gök dua ile demişler Allah'ım sizlere böyle acılar yaşatmasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden
Ramazan amcamın ruhuna Fatiha bağışladım kardeşim nasıl dayan denilir bilmiyorum ama yavrun için sabretmeye çalış bu günler de geçecek ALLAH ım mekanını cennet eylesin yavrunu sana sizlere bağışlasın inşallah
Kızlar kanamadan dolayı acile gittim doktor kese sezaryen yerine yakın yerde çok riskli dedi acil kürdaş olman gerektigini söyledi ben yapmadım çıktım yatışını yapalım sabah sonlandırmamız gerekdigini söyledi kese var ama daha bebek oluşmamış yanlış yanlış yerde büyürse sezaryen yerin patlar söyledi çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum 😢
bi kaç doktor aynısını dediyse doktora güven :( ALLAH korusun sana bi şey olmasın

Bana direk alttan baktı canm ilerleyen haftalarda karından bakıyormuş 😔senın kacıncı hafta da oldu bunlar cnm
tatlım benım 5-5bucuk haftaydı 17 ekımde gıttım o zaman goremedı alttan bakıalım dedı o zaman zar zor gorduk normalde alttan bakmasaydı ıkı hafta sonra gormeye gıtcektık

Canım Allah yardımcın olsun ilk defa duyuyorum böyle bişey:(

Back