• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Oyle tabıkı kuzum, bu duyguları yasamak bıle benım ıcın hayaldi, 2bucuk yıl bekledım ben dile kolay, her ay adet oldugumda hıckıra hıckıra aglardım, ne ıyı sizler anlarsınız benı, zaten derdımi de bi tek size anlatabiliyorum.. İyi ki bu platform var da birbirimize destek olabılıyoruz, benı merak eden herkese sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum, iyiki varsınız ❤️🙏🏻
:KK19: :KK36:duygular karsilikli canim benim azicik acili biraz yorgun uykulu uykusuz ama cok tatli hamis topigiz masallah bizlere nazardan korusun Rabbim gece gece aseriyorum tatli aci falan benzetmeler basladi

Oyy kuzum sinirlenme dur, çok daha iyiyim şimdi ☺️gercekten o kadar cok kısı destek oldu kı bana burada iyiki varsınız, kımseye anlatamadıgımı burda sıze anlattım🙏🏻 benım endişem aşılama olmamdı, gunu belli saatı bellı, ama hemsıre cıkarken sey dedı, spermler bırakıldıktan 2 3 gün ıcın de dollendıyse su an gerıden gelmesı cok normal dedı, kafam karıstı o yuzden
Aynen canım sonuçta tüp bebek değil Rahime yerleştirmiyorlar sonradan olduysa onun için geç olacaktır

Kızlar az önce yine pembemsi bir kanama yaşadım acile gidiyoruz ağrım falan yok ama çok endişeliyim lütfen dua edin birşey olmasın🙏😔

:KK19: :KK36:duygular karsilikli canim benim azicik acili biraz yorgun uykulu uykusuz ama cok tatli hamis topigiz masallah bizlere nazardan korusun Rabbim gece gece aseriyorum tatli aci falan benzetmeler basladi
Aynen şu an herkes her belirtiyi yasıyor, hatta bız onun yasadıgını yasamıyoruz, neden neden dıyıp ıcımız ıcımız yıyor 🥰 ama güzel kalabalık bi topik olduk ❤️

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.. sizlerden küçük bir ricam olucak dün bir kaza sonucu 57 yaşındaki biricik babamı kaybettim acısı çok fazla bugün defnettik acım çok dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor .defin öncesi kanamam başladı doktora gittim şuan sağlıklı ama düşük tehlikesi olmuş progesteron verdi heran herşey olabilir dikkatli ol dedi babamın acisinami yanayım yavrumami yanayim.. sizlerden ricam hem gencecik kaybettigim babama , hem tehlikede olan torununa aklınıza dilinize gelen her duayı bagislarmisiniz ? Yer gök dua ile demişler Allah'ım sizlere böyle acılar yaşatmasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin dua ettim .

Kızlar az önce yine pembemsi bir kanama yaşadım acile gidiyoruz ağrım falan yok ama çok endişeliyim lütfen dua edin birşey olmasın🙏😔
İnşallah canım bi şey olmaz bebeklerine gerekli müdahale yapılır ciddi bir şey yoktur 🤲

Son düzenleme:
Ederiz tabi canim ins sorunsuz mutlu donersin canim fazla stres yapma oda arttirir lekelenmeyi kotu birsey olsa agri siddetli olurmus endise etme

Kızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Ben 😆 9.haftama girdim hala lekelenme de yok mide bulantim da 😆 haftaya kontrole gidecegim bakalim 🥰 herkeste olacak diye bir sey yok diyerek kendimi telkin ediyorum🤗

İnşaallah hayırlı haberlerle dönersin kuzum ben okudum Rabbim seni ve bebislerini korusun

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.. sizlerden küçük bir ricam olucak dün bir kaza sonucu 57 yaşındaki biricik babamı kaybettim acısı çok fazla bugün defnettik acım çok dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor .defin öncesi kanamam başladı doktora gittim şuan sağlıklı ama düşük tehlikesi olmuş progesteron verdi heran herşey olabilir dikkatli ol dedi babamın acisinami yanayım yavrumami yanayim.. sizlerden ricam hem gencecik kaybettigim babama , hem tehlikede olan torununa aklınıza dilinize gelen her duayı bagislarmisiniz ? Yer gök dua ile demişler Allah'ım sizlere böyle acılar yaşatmasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden
Babanıza Allah rahmet eylesin, size ve bebişinize sağlık versin inşallah. Zor durum sabırlar dilerim

Gercekten cok uzuldum Rabbim mekanini nur eylesin peygamverimize komsu eylesin babacini :( torununu da saglikla sihhatle dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah canimm 🤲😔

Canım haber ver bize. Ne durumdasın merak ettim. Inşallah Bir sorun yoktur

Kızlar kanamadan dolayı acile gittim doktor kese sezaryen yerine yakın yerde çok riskli dedi acil kürdaş olman gerektigini söyledi ben yapmadım çıktım yatışını yapalım sabah sonlandırmamız gerekdigini söyledi kese var ama daha bebek oluşmamış yanlış yanlış yerde büyürse sezaryen yerin patlar söyledi çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum 😢

Kızlar kanamadan dolayı acile gittim doktor kese sezaryen yerine yakın yerde çok riskli dedi acil kürdaş olman gerektigini söyledi ben yapmadım çıktım yatışını yapalım sabah sonlandırmamız gerekdigini söyledi kese var ama daha bebek oluşmamış yanlış yanlış yerde büyürse sezaryen yerin patlar söyledi çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Allah Allah saçma ya bence hiç duymadım ne kadar oldu sezaryen olalı kese aşağida mi demek istedi en iyisi sen farklı doktorlara gözük kulak asma

Back