• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
canım doktoruna muahkkak danıs bu durumu ,riske atma lütfen ,
Bilmiyorum ve çok korkuyorum eğer yine gelirse direkt gideceğim. ikiz gebelik tehlikeli düşük riski daha fazla olur demişti doktor inşallah meleklerime birşey olmaz

Kızlar şimdi biraz saçma olacak normalde bu konuşmaların üzerine paylaşmayacaktım
ama biraz korkuyorum. Şimdi şöyle benim birkaç saat önce bir kanamam oldu ama adet kanaması gibiydi ve pembe falan değildi bildiğiniz kırmızıydı ve bir pedi batıracak kadar vardı öyle birkaç damla değildi yani ilk önce çok korktum sonra peceteye sildikçe pembeleşmeye başladı bende hastaneye gitmedim çünkü hiçbir şekilde ağrım yoktu. Biraz daha zaman vermeye karar verdim ( kendimi ve bebeklerimi tehlikeye attığımın farkındayım ama ne bileyim işte bir rahatsızlık olmayınca) Bir ped koyup bekledim az önce tekrar baktım bir damla bile kan gelmemiş peceteye silince bile gelmiyor bu bir düşük belirtisi miydi eğer öyleyse niye hiç ağrım yoktu ve parça falan da yoktu.
Çok geçmiş olsun canım yaa öyle bir durum olsaydı devam ederdi heralde üstüne görme denilen bi durum olabilir mi yine de haber et olmadi kontrole gidersiniz

Çok geçmiş olsun canım yaa öyle bir durum olsaydı devam ederdi heralde üstüne görme denilen bi durum olabilir mi yine de haber et olmadi kontrole gidersiniz
Olabilir canım belki ama 7. Haftada oluyormuydu ki. Bir daha gelirse gideceğim direkt zaten şimdi dinlenme ve durumu takip etme aşamasındayım🙏

Kızlar, biraz toparlandım 😔kalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Biraz daha büyüyecektir kuzucuk. İnşallah cuma günü duyarsınız kalp pıt pıtlarını💜

Kızlar şimdi biraz saçma olacak normalde bu konuşmaların üzerine paylaşmayacaktım
ama biraz korkuyorum. Şimdi şöyle benim birkaç saat önce bir kanamam oldu ama adet kanaması gibiydi ve pembe falan değildi bildiğiniz kırmızıydı ve bir pedi batıracak kadar vardı öyle birkaç damla değildi yani ilk önce çok korktum sonra peceteye sildikçe pembeleşmeye başladı bende hastaneye gitmedim çünkü hiçbir şekilde ağrım yoktu. Biraz daha zaman vermeye karar verdim ( kendimi ve bebeklerimi tehlikeye attığımın farkındayım ama ne bileyim işte bir rahatsızlık olmayınca) Bir ped koyup bekledim az önce tekrar baktım bir damla bile kan gelmemiş peceteye silince bile gelmiyor bu bir düşük belirtisi miydi eğer öyleyse niye hiç ağrım yoktu ve parça falan da yoktu.
İnşallah bir şey yoktur canım ama sen yinede doktoruna bir danışsan iyi olabilir

6+ larda genelde herkes duydugu ıcın buyuk Bı beklentıyle gittim, inşallah geriden geliyordur, cuma duyabılırım 🙏🏻cok tesekkur ederım herkese destegınızden oturu, Allah razı olsun ❤️🙏🏻
Canim benim bazilari keseyi bile 6 da zor goruyor gayet normal gec duyulmasi dollenme gec oluyor geriden gidiyor kese her ihtimal varken olumsuz olani secme icinden bazen 8 hafdada bile kalp atisi alinmiyor 9 haftada cikiyor cok insan var boyle seyler yasayan sen inan veren Allah alan Allah bebegin var o emanet sende sukur gerisini fazla takma kafana tabi uzuleceksin ama hemen neden gorunmedi diye yorumlayip uzulme dr olumsuz derse haklisin ama hamile sin yazik sana kendine bu uzuntuyu yasatma sakin kizacagim sana:sinirli: da banada yazik hamile insan sinirlendirilmez:KK19:

ayy gercekten mı ,ozaman 6.haftanın bası ıcın normal olabılır mı bu durum
Bana doktorum 7+1 gel garanti olsun demişti cuma günü 7+1 oluyorum kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah. Bı arkadaşım 7+5 te duydu. Ümitsiz olma bu kadar hamile kadın birbirimize dua ediyoruz inanıyorum ki sağlıkla alicaz bebişlerimizi kucagimiza Allah'ın izniyle 😍 Bol bol dua et

Benim arkadaşım 2 kere adet olmuştu gebeligin ilk aylarında halamda aynı şekilde sürekli adet gibi kanaması olmuş ama düşük riski olabilir diye ilaç vermişler iğne vermişler sende dr na bir görün canım ben en ufak kahverengi lekede stresten kafayı yiyorum

İ
İyi akşamlar
Kızlar o kadar kötüyümki anlatamam bu gün doktora gittim keseyi görmeye doktor dedi kese sağlıksız görünüyo hem iki hafta geriden geliyor 5+4 benim hesabım doktor dedi üç buçuk haftalık haftaya yine gel dedi böyle devam ederse kürdaş edecekmiş çok geriden geliyor 😢

Bir doktora görünseniz içiniz rahatlar diye düşünüyorum. Ağrı sancı yoksa önemli olmayabilir ama bunu bir doktordan duysanız daha faydalı olur

Kızlar o kadar kötüyümki anlatamam bu gün doktora gittim keseyi görmeye doktor dedi kese sağlıksız görünüyo hem iki hafta geriden geliyor 5+4 benim hesabım doktor dedi üç buçuk haftalık haftaya yine gel dedi böyle devam ederse kürdaş edecekmiş çok geriden geliyor 😢
Umarim iyi olur biraz daha bekle bi dr daha gidersin

iyi aksamlar canim bugun dr gidecekdin nasil oldun dr ne dedi

Back