Evet değer yükselince tamam 1 haftaya kalmaz kese gözükür dedim, düşünce hayal kırıklığı, eşim ise ağladığımı farkına varırsa benim için çok üzülür, oda geçer Allah büyük hayırlı buymuş ufakta olsa Bi ümidim varYaa canım tutma kendini nie eziyet ediosun ağlamak geliosa içinden ağla, ben de üzülmediğim halde ağlamştm, bi garip oluo insan değerin yükselmesini beklerken düştüğünü görünce :/ eşini de üzmezsin ona bilimsel açıklamasıyla anlat her şeyi eminim o daha güçlü olup erkek mantıklılığıyla o güldürür seni
Hiç ufak olmasın ümidin koskocaman olsunEvet değer yükselince tamam 1 haftaya kalmaz kese gözükür dedim, düşünce hayal kırıklığı, eşim ise ağladığımı farkına varırsa benim için çok üzülür, oda geçer Allah büyük hayırlı buymuş ufakta olsa Bi ümidim var
Çok geçmiş olsun rabbim inşallah sağlilikla tekrarını nasip etsinEvet değer yükselince tamam 1 haftaya kalmaz kese gözükür dedim, düşünce hayal kırıklığı, eşim ise ağladığımı farkına varırsa benim için çok üzülür, oda geçer Allah büyük hayırlı buymuş ufakta olsa Bi ümidim var
Çok teşekkür ederim ama halen umudum varÇok geçmiş olsun rabbim inşallah sağlilikla tekrarını nasip etsin
Kaç saattir eşime antıyom anlamıyorHiç ufak olmasın ümidin koskocaman olsunbnm öle nitekim Eşler öleler ama mantıklılar da aynı zmnda Biz daha duygusalız yer yer iyi yer yer kötü bi özellik işte
senin duygusallığının geçmesine sevindm. ümidiniz yüksek olsn duam sizinle olcak bnm deKaç saattir eşime antıyom anlamıyoronun ümidi benden daha çok, duygusallığım öğrendiğim zamandı şimdi hiç umursamıyorum
ama yine konu sahibi sen olmşsun şuaaannnLesaM konu sahibi son kez değiştirilmiştir isteiğiniz reddedilmiştir demişler :/
Şuan konu sahibi benim zatenLesaM konu sahibi son kez değiştirilmiştir isteiğiniz reddedilmiştir demişler :/
Ay ne güzel bir haber . Rabbim tamamına erdirsin inşallahSelam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum
Çarşamba akşamı testim pozitif çıktı
Birinci bebeğimi 2018 de tüp bebek ile kucağıma aldım
Hamile kalabileceğimi hiç düşünmüyordum
Ama Rabbim ol der olur kendiliğinden hamile kaldım şükür
Evet ben de ocean mummy kullanıyorum içinde ihtiyacınız olan tüm mineral ve vitaminler var. Tavsiye ederimEczanelerde biraz pahalı oluyor internettende bak istersen fiyatlara. Bide Orzax Ocean Mummy diye yine hamileler için yapılmış bi ürün var onu da araştır istersen bu markanın d vitamini çok iyi ama diğer ürünleri hakkında çok bilgim yok
Bende hiç anlamıyorum başka gruptan konu sahibine sor istersenKizlar ben tabloyu düzenleyemiyorum. Heralde telefondan girdigim için. Bilseydim hiç konuyu ben açmazdım ya olmazsa konuyu kapatalim bilen birisi tekrardan açsın. Çünkü sürekli yeni birileri gelecek. Ilk mesaj şu şekilde görünüyor ben düzenleyemiyorum.
Bilgisayardan girmek lazimmis canım telefondan olmuyor. Ben konuyu bildirdim kapatırlarsa bilen biri acar ordan devam ederiz.Bende hiç anlamıyorum başka gruptan konu sahibine sor istersen
Tamam canım en baştan böyle olması daha iyi kalabaliklasmadan toparlanır ama kim biliyor buradan o hemen şimdi bile açabilir oradan devam ederiz burasıda kapanırBilgisayardan girmek lazimmis canım telefondan olmuyor. Ben konuyu bildirdim kapatırlarsa bilen biri acar ordan devam ederiz.
Bilgisayardan girmek lazimmis canım telefondan olmuyor. Ben konuyu bildirdim kapatırlarsa bilen biri acar ordan devam ederiz.
Konuyutelefondan da olur ama siz text olarak ayarlamışsınız çıkan ekranda sarı çark gibi bir şey var ona basıp gelişmiş editöre geçseniz kolayca yapabilirdiniz. her ne ise konuyu editöre atadım. Zira 1 haftada 4 kez konu sahibi değiştirdiniz şaka yaptığınızı düşündük. Konuyu sahibi olmak isteyen varsa bize mesaj atarsa ona konuyu atayabiliriz.