2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bebişiniz hayırlı olsun çok belirgin 2.çizgi...tebrik ederim...benimde batım 6 ekim bende test yaptım ama tek çizgi çıktı.(Benimde ovülasyonum 12 ev 13 eylüldü...)
COK TEŞEKKÜR EDERİM,UMARİM BOS DEGİLDİR VE REGL OLMAM DA O SİLİK CİZGİ NETLEŞİR İNSALLAH SİZDE DE VARDİR İNSALLAH

COK TEŞEKKÜR EDERİM,UMARİM BOS DEGİLDİR VE REGL OLMAM DA O SİLİK CİZGİ NETLEŞİR İNSALLAH SİZDE DE VARDİR İNSALLAH
Bende çok teşekkür ederim. inşallah bende çok istiyorum. ancak testte çıkmaıp çıkmayıp en son gün çıkan varmıdır.. çünkü ovülasyonum 12si ve 13ü.. hayırlısı artık... siz bana güvenin kesinlikle var... çok net .. sizin yerinizde olsam 3 güne test alırdım ve yavaş yavaş koyulaşmasını izlerdim:)) hoşuma giderdi... :)))

10tane test almıştım 4kaldi o yüzden tedarikli kullanıyorum

Merhaba, bende Haziran annesi listesinde yer almak isterim bir tüp bebeK annesiyim Sat 10.09.2020 yaşım 32 ilk bebeğim tahmini doğum tarihi 15.06.2020 olarak gözüküyor Kanda görüldü şükür ki☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kankssss

Günaydın arkadaşlar 1er dk. arayla bukadar değişiyor daha fazlası yok kaç gündür bir tık daha fazla kizarmiyor MEMUR54

Eklentiler

• IMG_20201004_082033.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20201004_081926.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20201004_081818.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın arkadaşlar 1er dk. arayla bukadar değişiyor daha fazlası yok kaç gündür bir tık daha fazla kizarmiyor MEMUR54
Merhaba , bende kızımda 7 gün önce öğrendim . O gün gün kızarmıştı .
inşallah sizinde öyle olur

Gözün aydın canım,darısı başıma bat gününe varmiydi seninde 27.8 çıktı?
Ben aşılama oldum aşılamanın 12.günü bu sekılde cıktı, bat 6 ekım aslında.. Pazartesi sonucum artarsa gruba gelmeyı dusunuyorum kan testı yaptırın

Merhaba , bende kızımda 7 gün önce öğrendim . O gün gün kızarmıştı .
inşallah sizinde öyle olur
Amin inşallah,3gun kaldı bat'a

Reactions: H E
Ben aşılama oldum aşılamanın 12.günü bu sekılde cıktı, bat 6 ekım aslında.. Pazartesi sonucum artarsa gruba gelmeyı dusunuyorum ❤ kan testı yaptırın
Olmazsa pazartesi yaptırım diyorum,ya da günüm geçsin beklerim çok heyecan yapmayayım diyorum bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…