2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Balık yağlarının hepsi karaciğerden yapılıyor yani gerçek balık yağı öyle olur diye biliyorum ve o yüzden yok demiştir çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim

Hoşgeldin. Tup bebekten sonra doğal yoldan hamile kalan çok insan var. Heralde bir kez yolu açılınca diğer gebelikler rahat oluyor. Gozunuzaydin
Merhaba kızlar bende 4+4 hamileyim daha keseyi gormedim salı günü inşallah gorcez kızlar ilk ayda adet olacakmış gibi ağrılarınız var mi bel ağrısı arada oluyor sizde de oluyor mu
Merhabalar ben de 4arti3um bugün. Bende pek ağrı olmuyor herkeste etkisi farkli

Hoşgeldn canım ben çok duyuorm tüp bebek ardından doğal hamilelik hatta bi arkadaşım ikiz doğurdu bilio msn o yüzden sana da çok sevndm
Teşekkür ederim canım evet benimde çevremde çok var tedavi sonrası hamile kalan
Bu arada ne bilgisi verelim tabloya katılmak için

Reactions: H E
Teşekkürler canım

Balık yağlarının hepsi karaciğerden yapılıyor yani gerçek balık yağı öyle olur diye biliyorum ve o yüzden yok demiştir çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim
Evet işte bunları hamilelerin kullanması uygun değilmiş. Çocuklara kullanıyoruz tabi ama. Gerçek balık yağı da balik gibi kokmazmış. Benim de bilgim bu kadar

Teşekkür ederim canım evet benimde çevremde çok var tedavi sonrası hamile kalan
Bu arada ne bilgisi verelim tabloya katılmak için
Yaş, SAT, kaçıncı çocuk, durum ve tahmini doğum tarihi bilgileri gerek

İster istemez tedirgin oluyorum dün yoktu bugün var umarım güzel şeyler oluyor siz keseyi ne zaman goreceksiniz

Yaşım 28 sat 31 ağustos

Benimkisi galiba kimyasal değerim hiç yükselmemiş değerim 200lerde olması gerekirken 80 lerde
Yaa geçmiş olsun üzmeyin kendinizi, geçen ay ben de yaşadım aynısını, gelecek ay yepyeni umutlar

Yaa geçmiş olsun üzmeyin kendinizi, geçen ay ben de yaşadım aynısını, gelecek ay yepyeni umutlar
Ben zaten keseyi görmeden hamileyim diyemem demiştim, Ama halen bekliyorum pazartesi doktora gidecem bakalım, işin kötüsü okadar dolmuşu ki ağlayamıyorum işteyim eve gidinceye eşim üzülür diye sahte gülüşler atıyorum

Yaa canım tutma kendini nie eziyet ediosun ağlamak geliosa içinden ağla, ben de üzülmediğim halde ağlamştm, bi garip oluo insan değerin yükselmesini beklerken düştüğünü görünce :/ eşini de üzmezsin ona bilimsel açıklamasıyla anlat her şeyi eminim o daha güçlü olup erkek mantıklılığıyla o güldürür seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…