Bende folicus kullanıyorum içinde b12 falan da var 45tlye aldık bizdeDoktor verdi bir ilaç ama 90 tl fiyatibugun sordum cokgeldiher her ay 90tl vermek ne yapayım diye düşünüyorum sen ne kullaniyorsun
Balık yağı destekli dedi haftada 3 gün balık yeniyorsan balık yağı katkılı almalıymışım ya da balık yapmalıymışımBende folicus kullanıyorum içinde b12 falan da var 45tlye aldık bizde
Onun sağlığı herşeyden önemli sonuçta biz herşeye katlanırız herzaman...şu folik asit işi cok kafami karıştırdı. Düşündüm balık alsam normal folik asit alsam daha mı iyi olur acaba hem evdeki herkes balık yemiş olurM merve_eymen uyuyup duruodu Allah vermesin bisi olsa anlamam die mecburen cikarttik pasamikizlar ben de folidoce tablet kullaniorm o da 40-50 civari bisi eczaci da gayet iyi dedi
Balık yağı destekli folic asit hiç görmedimBalık yağı destekli dedi haftada 3 gün balık yeniyorsan balık yağı katkılı almalıymışım ya da balık yapmalıymışım
Aman balık yağı dediğime bakma omega3 işte pregnom diye bir takviye bana verdiğiBalık yağı destekli folic asit hiç görmedimama doktorun dediyse vardır bir bildiği benimkinde b6 b12 iyot var.baligi da kendimiz yaparız
Haftada 3-4balik yersen kotarir ama sanki zor o kdr sık balık yemekOnun sağlığı herşeyden önemli sonuçta biz herşeye katlanırız herzaman...şu folik asit işi cok kafami karıştırdı. Düşündüm balık alsam normal folik asit alsam daha mı iyi olur acaba hem evdeki herkes balık yemiş olur
Hoşgeldn canım ben çok duyuorm tüp bebek ardından doğal hamilelik hatta bi arkadaşım ikiz doğurdu bilio msn o yüzden sana da çok sevndmSelam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum
Çarşamba akşamı testim pozitif çıktı
Birinci bebeğimi 2018 de tüp bebek ile kucağıma aldım
Hamile kalabileceğimi hiç düşünmüyordum
Ama Rabbim ol der olur kendiliğinden hamile kaldım şükür
Seninki hamileler için yapılan karışık vitaminlerden sanırım onda başka vitaminlerde vardır ondan pahalı muhtemelenAman balık yağı dediğime bakma omega3 işte pregnom diye bir takviye bana verdiği
Bende mollers var oğluma veriyorum sordum olmaz dedi neden bilmiyorumHaftada 3-4balik yersen kotarir ama sanki zor o kdr sık balık yemek ☺ Möllers mi alsam die düşünüorm ben de folik asitle birlikte
Evet bir çok vitamin var içinde ama alırım heralde başka baktım omega olanlar hep pahalıSeninki hamileler için yapılan karışık vitaminlerden sanırım onda başka vitaminlerde vardır ondan pahalı muhtemelen
Aaa ben de oğluma veriorm o çok beğenio die alcktm ama henuz dr a gtmedm soramadmdı du ben de gidince bi sorim bakim durumuBende mollers var oğluma veriyorum sordum olmaz dedi neden bilmiyorum
Bazıları balık karaciğerinden yapılıyormuş ve içinde balık yağından çok a vitamini var bu sebepten bebeğe zararı olabilirmiş. Gerçek balık yağı bulmak lazım ama benim bildiğim son 3 ayda bebeğe daha çok faydası oluyormus. Sen en iyisi al doktorun dediginiBende mollers var oğluma veriyorum sordum olmaz dedi neden bilmiyorum
Sor bakalım ne diyecek sana haber ver banaAaa ben de oğluma veriorm o çok beğenio die alcktm ama henuz dr a gtmedm soramadmdı du ben de gidince bi sorim bakim durumu
Eczanelerde biraz pahalı oluyor internettende bak istersen fiyatlara. Bide Orzax Ocean Mummy diye yine hamileler için yapılmış bi ürün var onu da araştır istersen bu markanın d vitamini çok iyi ama diğer ürünleri hakkında çok bilgim yokEvet bir çok vitamin var içinde ama alırım heralde başka baktım omega olanlar hep pahalı