Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalr daha 4gun varmış inşallah daha da belirginleşir hayırlısı olsun insallahMerhaba,eğer tutarsa bende Haziran annesi olacağım inşallah 35 yaşındayım ve 1 oğlum var.ilkkez ovulasyon testi yaptım(18eylul yumurtlamayı gördüm ve 3gun değerlendirdik) bekliyorum bakalım,7ekim bat.göguslerimde azıcık hassasiyet ve dolgun hissediyorum,başka hiç birseyim yok bugün fotoğrafını eklicem ,hem gebelik hemde ovulasyon testi yaptım.ATTİGİM TESTLERİN EN ÜSTTEKİ GEBELİK TESTİ DİGERLERİ OVULASYON,GEBELİK 3GUNDUR GÖLGELİ CİKİYOR DAHA BELİRGİNLESMİYOR.)
Benim özelde ki doktorum öyle yaptırıyor. İlk oğlumda da instagramında yazıyordu gelmeden önce sağlık ocağında yaptırılacak kan testleri onları alıp 7-8 haftada gelin diye yazmış şimdi de olursa öyle yaparımKizlar ben ilk tahlillerimi devlette yaptırdım. Kalp atışına vs diğer rutin kontrollere ozele gideyim diyorum. Ama tahlilleri devlette yaptırayim çünkü artık çok pahalı özeller. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben kızımda tamamen ozele gitmistim ama o zaman girişte verdiğimiz paranın içine her şey dahildi. Artık öyle değil adım başı para istiyorlarBenim özelde ki doktorum öyle yaptırıyor. İlk oğlumda da instagramında yazıyordu gelmeden önce sağlık ocağında yaptırılacak kan testleri onları alıp 7-8 haftada gelin diye yazmış şimdi de olursa öyle yaparım
Evet canım ben 2 sene önce herşeye ayrı ayrı ödedim şuanda dahada pahalı maalesefkiBen kızımda tamamen ozele gitmistim ama o zaman girişte verdiğimiz paranın içine her şey dahildi. Artık öyle değil adım başı para istiyorlar
Ben devlete gitmeyi düşünüyorum duruma göre memnun kalmazsam falan özele geçerim, gerçekten özeller para koparmak için ne yapacağını şaşırmış durumdaKizlar ben ilk tahlillerimi devlette yaptırdım. Kalp atışına vs diğer rutin kontrollere ozele gideyim diyorum. Ama tahlilleri devlette yaptırayim çünkü artık çok pahalı özeller. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben devlete gittim bu 2sefer işte. Doktora soru da sorulmuyor. Birşey soruyorsun tersler gibi konuşuyor. Iyi bi doktor vardı orda ama ona da en erken 20 ekimde randevu alınıyordu. Bi dahakine ona giderim inşallah.Ben devlete gitmeyi düşünüyorum duruma göre memnun kalmazsam falan özele geçerim, gerçekten özeller para koparmak için ne yapacağını şaşırmış durumda
Tabi gebelik sonrası bu kdr uygun olmayablr 4sene önce oglumu o sekilde 3600e doğurmştmTss (tamamlayıcı sağlık sigortası) yaptırablrsnz kızlar bi araştrın derim. Ben gebelik öncesi yaptrdm 3250tl ödedm %20sini vergi iadesi olarak alıorum. Totalde 2600gibi bişeye mal olck tüm doğum paketi
Hadi ya öyle olursa bende özele geçerim muhtemelen. Allah doktorunda hayırlısıyla karşılaştırsınBen devlete gittim bu 2sefer işte. Doktora soru da sorulmuyor. Birşey soruyorsun tersler gibi konuşuyor. Iyi bi doktor vardı orda ama ona da en erken 20 ekimde randevu alınıyordu. Bi dahakine ona giderim inşallah.
Gebelik öncesi yapılıyor onlar sanırım hatta taahhüt veriliyor diye duymuştum mesela en az 2 ay vardı 2 aydan önce hamile kalırsan indirimli olmuyorduTabi gebelik sonrası bu kdr uygun olmayablr 4sene önce oglumu o sekilde 3600e doğurmştm
adetinden bir iki gün önce yaptırman yeterli. gebelik için gittiğinde muayeneye son adet tarhini girdikleri için sisteme sorun olmuo ben öyle yaptırdm. gebelik sonrasında yapanlarda özele gitmk isteyenler için gayet avantajlı bence değerlendirmeye değer die düşündüğümden paylaştım.Gebelik öncesi yapılıyor onlar sanırım hatta taahhüt veriliyor diye duymuştum mesela en az 2 ay vardı 2 aydan önce hamile kalırsan indirimli olmuyordu
Aaa sonrasında yapılabildiğini hiç duymamıştım, teşekkürleradetinden bir iki gün önce yaptırman yeterli. gebelik için gittiğinde muayeneye son adet tarhini girdikleri için sisteme sorun olmuo ben öyle yaptırdm. gebelik sonrasında yapanlarda özele gitmk isteyenler için gayet avantajlı bence değerlendirmeye değer die düşündüğümden paylaştım.
Ben eliza ve toxoplazma özelde yaptirdim hiç araştirmadim uğraşmak istemedim baya da pahali tuttu devlette toxo yapiyorlar mi bilmiyorum ilkin de bana yapmamişlardiKizlar ben ilk tahlillerimi devlette yaptırdım. Kalp atışına vs diğer rutin kontrollere ozele gideyim diyorum. Ama tahlilleri devlette yaptırayim çünkü artık çok pahalı özeller. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Toxoyu yanılmıyorsam 8. Haftada yapıyor devlet. Doktora sordum onun zamanı var daha demistiBen eliza ve toxoplazma özelde yaptirdim hiç araştirmadim uğraşmak istemedim baya da pahali tuttu devlette toxo yapiyorlar mi bilmiyorum ilkin de bana yapmamişlardi
Benım sağlık sigortam olduğu için hepsi ücretsiz .Kizlar ben ilk tahlillerimi devlette yaptırdım. Kalp atışına vs diğer rutin kontrollere ozele gideyim diyorum. Ama tahlilleri devlette yaptırayim çünkü artık çok pahalı özeller. Siz nasıl yapıyorsunuz?
İlk gebelikte 7. Haftada istemişti o toxoyu ve diğer kan tahlillerini . Evimde kedi olduğu içinde 5. Ayda tekrarlaymıştıToxoyu yanılmıyorsam 8. Haftada yapıyor devlet. Doktora sordum onun zamanı var daha demisti
Bebişiniz hayırlı olsun çok belirgin 2.çizgi...tebrik ederim...benimde batım 6 ekim bende test yaptım ama tek çizgi çıktı.(Benimde ovülasyonum 12 ev 13 eylüldü...)Merhaba,eğer tutarsa bende Haziran annesi olacağım inşallah 35 yaşındayım ve 1 oğlum var.ilkkez ovulasyon testi yaptım(18eylul yumurtlamayı gördüm ve 3gun değerlendirdik) bekliyorum bakalım,7ekim bat.göguslerimde azıcık hassasiyet ve dolgun hissediyorum,başka hiç birseyim yok bugün fotoğrafını eklicem ,hem gebelik hemde ovulasyon testi yaptım.ATTİGİM TESTLERİN EN ÜSTTEKİ GEBELİK TESTİ DİGERLERİ OVULASYON,GEBELİK 3GUNDUR GÖLGELİ CİKİYOR DAHA BELİRGİNLESMİYOR.)