iğneyle sonlandırdılar canım ilk küretaj oldum sonra iğne 10 gün hastanede kaldımÇok üzüldüm anne olmak isteyenlerin başına böyle bişeyler gelince kötü oluyorumAma hala test yapmadın ve adet olmadın, ümidin olsun. Dış gebeliği kürtajlamı aldılar, yoksa iğneylemi düşürdüler canım?
Ben şuan karantina altındyım 13 gün sonra btiityo o yüzden hiçbirşey yapaamıcam maalesefben de test yaptm pozitif kan verdm o da tamam ama kese ve kalp atışına kdr ben de nötrüm işte :) yaa geçmiş olsn kaybın için düşük müoldu ? benle tanışcaın varmış senin ondan korunamadnzD:
Katmazmıyım bi yola çıkıyoruz Allahın izniyle sonuna kadar birlikte oluruz inşallah.ay inşallah bize de olsun kız duana kat bizi de ne var kiii
İnşallah bu ay hamile kalırsın canım, eğer adet olursan rahim filmi çektir bence.iğneyle sonlandırdılar canım ilk küretaj oldum sonra iğne 10 gün hastanede kaldım
Benim kızım 35 haftalık dogdu. Tekrar erken doğum yaparım diye korkuyorum Allahım esirgesinDüşünüyorum acaba ilk kim doğuracak bu grupta
bende belirti olmadı ara ara hafif adet sancisi gibi oldu ilk başta sonra olmadı birde bende göğüs kaşıntısı oluyor bazenHanımlar ilk belirtileriniz nelerdi sohbet edelim adet öncesi belirtileri merak ediyorum
bulantı hiç olmaz umarım berbat birşey. Bende hastaneden geldim.bobreklerime baktılar bir sorun yokmuş. Hafif enfeksiyonun var ona da ilaç yazmaya gerek yok dediler. 10gun sonra diğer kontrolGünaydin haziran AnneleriNasilsiniz bugün ? Kizlar bulantilariniz basladimi ?? Ne gibi agrilariniz var ? Benim sadece arada adet sancisi gibi ama azaldi gecen haftaya göre. Bide oturup kalktigim zaman kasiklarim çekiliyor gibi. Simdilik bu kadar, bulantim daha yok.
inşallah canım çok yıpratıcı bir sürec oldu mu olmadı mı diye beklemekİnşallah bu ay hamile kalırsın canım, eğer adet olursan rahim filmi çektir bence.
Aaa canim gecmis olsn covid temaslisi msn? Allah sifa versin insKatmazmıyım bi yola çıkıyoruz Allahın izniyle sonuna kadar birlikte oluruz inşallah.
Ekim anneleriyle güzel bir dostluğumuz oldu 2 yıldır konusuyoruz . Yüzyüze görüşmekte nasip oldu
Bata tam 1 hafta kala dudağımda uçuk çıktı,Hanımlar ilk belirtileriniz nelerdi sohbet edelim adet öncesi belirtileri merak ediyorum
GünaydınGünaydin haziran AnneleriNasilsiniz bugün ? Kizlar bulantilariniz basladimi ?? Ne gibi agrilariniz var ? Benim sadece arada adet sancisi gibi ama azaldi gecen haftaya göre. Bide oturup kalktigim zaman kasiklarim çekiliyor gibi. Simdilik bu kadar, bulantim daha yok.
Eşimin tesadüf ederi pozitif olduğunu öğrendik ama hüçvir belirtimiz yok çok şükürAaa canim gecmis olsn covid temaslisi msn? Allah sifa versin insSukur kizina saglikla kavusmussun. Bu sefer de vardr ins ona da saglikla kavus canim. Ben 4yil oncesinin ekim annesiyim ben de ordaki kizlarla bulusmustum gercekten guzel oluo es zmnli cocuk buyutmek haberleserek ☺ Bizlere de nasip olsun ins haziran anneleri olarak
Gecms olsn cok umarim saglikla gecsin gtsnEşimin tesadüf ederi pozitif olduğunu öğrendik ama hüçvir belirtimiz yok çok şükür
Amin çok sağol canımGecms olsn cok umarim saglikla gecsin gtsn
Allah şifa versin, inşAllah sorunsuz atlatırsınızEşimin tesadüf ederi pozitif olduğunu öğrendik ama hüçvir belirtimiz yok çok şükür
Amin çok teşekkür ederimAllah şifa versin, inşAllah sorunsuz atlatırsınız
Plânlı olunca öncesinden başlamak dogrusuEvet canim 1 ay once basladim ben
Bırakaydın daha dursaydı çocuğu yerinden etmişsinyani ilk günü sancı olmadığı için saymazsak bnmki de totalde 6 saat sürdü sancılı kısım ama dediğin gibi fena oldu o süreç :/ evet hiç açılmam sancım vs hiç bişeyim yoktu bzmki yerinden epey memnundu hiç gelesi yoktu
Aynen canim sen basladinmi peki ?Plânlı olunca öncesinden başlamak dogrusu
Inşallah zamaninda saglikla gelirBenim kızım 35 haftalık dogdu. Tekrar erken doğum yaparım diye korkuyorum Allahım esirgesin
bende belirti olmadı ara ara hafif adet sancisi gibi oldu ilk başta sonra olmadı birde bende göğüs kaşıntısı oluyor bazen
bulantı hiç olmaz umarım berbat birşey. Bende hastaneden geldim.bobreklerime baktılar bir sorun yokmuş. Hafif enfeksiyonun var ona da ilaç yazmaya gerek yok dediler. 10gun sonra diğer kontrol
Doktor verdi bir ilaç ama 90 tl fiyatibugun sordum cokgeldiher her ay 90tl vermek ne yapayım diye düşünüyorum sen ne kullaniyorsunAynen canim sen basladinmi peki ?