2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
iğneyle sonlandırdılar canım ilk küretaj oldum sonra iğne 10 gün hastanede kaldım

ben de test yaptm pozitif kan verdm o da tamam ama kese ve kalp atışına kdr ben de nötrüm işte :) yaa geçmiş olsn kaybın için düşük müoldu ? benle tanışcaın varmış senin ondan korunamadnz D:
Ben şuan karantina altındyım 13 gün sonra btiityo o yüzden hiçbirşey yapaamıcam maalesef
ilk bebeğimin kalbi durdu canım kıızmdan önceydi kürtajoldum sonra hemen kızıma hamile kaldım

ay inşallah bize de olsun kız duana kat bizi de ne var kiii
Katmazmıyım bi yola çıkıyoruz Allahın izniyle sonuna kadar birlikte oluruz inşallah.
Ekim anneleriyle güzel bir dostluğumuz oldu 2 yıldır konusuyoruz . Yüzyüze görüşmekte nasip oldu

Düşünüyorum acaba ilk kim doğuracak bu grupta
Benim kızım 35 haftalık dogdu. Tekrar erken doğum yaparım diye korkuyorum Allahım esirgesin
Hanımlar ilk belirtileriniz nelerdi sohbet edelim adet öncesi belirtileri merak ediyorum
bende belirti olmadı ara ara hafif adet sancisi gibi oldu ilk başta sonra olmadı birde bende göğüs kaşıntısı oluyor bazen
bulantı hiç olmaz umarım berbat birşey. Bende hastaneden geldim.bobreklerime baktılar bir sorun yokmuş. Hafif enfeksiyonun var ona da ilaç yazmaya gerek yok dediler. 10gun sonra diğer kontrol

Katmazmıyım bi yola çıkıyoruz Allahın izniyle sonuna kadar birlikte oluruz inşallah.
Ekim anneleriyle güzel bir dostluğumuz oldu 2 yıldır konusuyoruz . Yüzyüze görüşmekte nasip oldu
Aaa canim gecmis olsn covid temaslisi msn? Allah sifa versin ins Sukur kizina saglikla kavusmussun. Bu sefer de vardr ins ona da saglikla kavus canim. Ben 4yil oncesinin ekim annesiyim ben de ordaki kizlarla bulusmustum gercekten guzel oluo es zmnli cocuk buyutmek haberleserek Bizlere de nasip olsun ins haziran anneleri olarak

Reactions: H E
Hanımlar ilk belirtileriniz nelerdi sohbet edelim adet öncesi belirtileri merak ediyorum
Bata tam 1 hafta kala dudağımda uçuk çıktı,
ertesi gün aşırı yorgunluk, sırt ve bel ağrısı, üşüme oldu,
bata 2 gün kala göğüs uçlarımda ağrı ve kaşıklarımda ağrı oldu

Günaydın benim çok hafif bulantım var. Şu adet sancısına benzeyen ağrıdan da ara ara giriyor kasıklarıma dün çok sık oldu diğer günlere göre

Eşimin tesadüf ederi pozitif olduğunu öğrendik ama hüçvir belirtimiz yok çok şükür

Merhaba bende hamileyim sanırım daha doktora gitmedim evde test yaptım pozitif çıktı

Bırakaydın daha dursaydı çocuğu yerinden etmişsin

Inşallah zamaninda saglikla gelir

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…