2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım ateşim den 2 gün önce bacağımın arkası kaşınmaya başladı, çok büyük tam yuvarlak şeklindeydi Meğer ateşimi ne çıkarmış biliyormusun, Sivrisinek sokmuş beni eczaneye kaşıntı kremi alacağımda eczacı bakmak istedi ve baktı, bak sivrisinek tükrüğünü bırakmış dedi.
Herşey üstüse geliyor, ateş 38.4 e çıkınca ben çok korktum. Neyseki panadol içince ve sineğin ısırdığı yeri sıkarak suyunu çıkarttık rahatladım.

oh ne güzel canım böyle seylerde olabiliyor demekki inşallah bebege birşey olmamıştır ne Kadar kaldı adetine

oh ne güzel canım böyle seylerde olabiliyor demekki inşallah bebege birşey olmamıştır ne Kadar kaldı adetine
Yok canım daha bebek ortada yok bu topikte öyle takılıyorum, sağolsun kızlar yardımcı oluyor, sorularımı yanıtlayabiliyorlar, araştırmalarıma göre bebek varsada bişey olmazmış çünkü ateşim 3-4 saat yüksek kaldı sonra düştü. Bata 7 gün var daha.

ayseee sevndm iğneyle ilgili bi durum olmamasına ama o sivrisinek de neymiş öyle tükürmüş pis pis :/ geçmiş olsun canım haftaya bebek var mı yok mu belli olur hadi guzel haberler ver bize haftaya

benim 2 güne yakın kaldı oyüzden ben bu aydan ümidimi kestim

ayseee sevndm iğneyle ilgili bi durum olmamasına ama o sivrisinek de neymiş öyle tükürmüş pis pis :/ geçmiş olsun canım haftaya bebek var mı yok mu belli olur hadi guzel haberler ver bize haftaya
Hiç sorma ya bula bula beni bulmuş, helede böyle bir zamanda hamileler sivrisineğe dikkat etsin yazıyor. Bendeki hafif anlatılmış haliymiş canım, önemsiz gibi aman sinek ne olacak diyeceğimiz ama çok sorunlara yol açabiliyormuş. Hatta Google ye bi yaz, sivrisinek en çok kime gelir diye, hamilesin sen dikkat et ısırdıktan 2 gün ve 14 gün kuluçka dönemi varmış. Okudum bunları ve artık sivrinekten çok korkuyorum.

Neden ümidini kestin canım ya, kan testi yaptınmıki ?
yok canım yapmadım bir yıl once kasımda diş gebelik gecirdim 2 aylık evliydim 5 ay korundum iğneden dolayı bu ay 5. ay deniyoruz doktora gittim hiç birsey cıkmadı ikidir böyle ateşlenince dedim ki vücudum hamileliği istemiyor herhalde

ayşecim ben bi hbr okumştm sinekle ilgii 4 yıl önce o gün bgndür çok korkarım ztn :/ seninki de gelmş geçmş olsn canım :*

yok yapmadım canım ovülasyondan sonra 11. gün bugün gecikme olmadan yapmam büyük ihtimal gecen ay yaptıpımda hayalet çizgi cıkmıştı ama adet oldum onada güvenim kalmadı
kimyasal olmştr belki cnm bnm de öle oldu, silik bi çizgi çıktı kanda 30u gördk bi hafta snra adet olmştm. ümidini kesme bi test yap kan ver öğren bence

Çok üzüldüm anne olmak isteyenlerin başına böyle bişeyler gelince kötü oluyorum Ama hala test yapmadın ve adet olmadın, ümidin olsun. Dış gebeliği kürtajlamı aldılar, yoksa iğneylemi düşürdüler canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…