2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kaçıncı bebeğin canım ilk mi?

Evet allahim nasip ederse ilk bebegimiz olucak subatta 2 aylikken düsük yaptim. Simdi biraz tedirginim ondan. Senin kacinci cancan ??
Canım benim, iyi düşün iyi olsun, iyi enerjini şuanda bile hissediyorum minik fasülyen :) benim ikinci canım, Allah bağışlarsa 22 aylık oğlum var. Planlı gebelik değil benimkisi ama bedenimi çok iyi tanırım yanılmıyorsam bu ay bende hamile çıkabilirim. Bulantılar ilk hamileliğimde 3 ayda başlamıştı ama kasık ağrıları yatırdı beni batıyor içim çekiliyor.. hayırlısı bakalım haftaya belli eder varsa nasip diyelim

Allah bagislasin canim. Umarim hamilesindir Herseyin hayirlisi.

Evet allahim nasip ederse ilk bebegimiz olucak subatta 2 aylikken düsük yaptim. Simdi biraz tedirginim ondan. Senin kacinci cancan ??
seni çok iyi anlıorm, ben geen ay kimyasal gebelik yaşadım aynı tedirginlik var o yüzden hamileyim bile diemiorm şuan çok erken olduğu için :/

Merhaba , hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah Bende sanırım ekimden sonra Haziran annesi olucam

Merhaba , hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah ♥ Bende sanırım ekimden sonra Haziran annesi olucam ♥
H E aaa canım hoşgeldin :) geçen aydan sonra bu ay inşallah yüzümüz gülsün yalnız ben de önceden ekim annesiydim baya tesadüflerle buluşuoruz senle :)

Reactions: H E
Benimde bulantı ya da herhangi bir şey yok sadece arada kaşık ağrısı o kadar ve bugün sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim tüm değerlere falan bakılacak folik asit başladınız mı

ayy ben de 40+5 te doğurdum ama suni sancıyla 2gündeeee
Ayyy benimki ilk hissetmemle kucağına almam 14saat sürdü ki zaten ilk zamanları hiç saymamak lazım çok hafifti seninki çok fena olmuş hiç açılma olmadı da suni sancı mi verdi

H E aaa canım hoşgeldin :) geçen aydan sonra bu ay inşallah yüzümüz gülsün yalnız ben de önceden ekim annesiydim baya tesadüflerle buluşuoruz senle :)
Ben test yaptım bu sefer baya pozitif ama işte kalp atışına kadar nötr m birde benım ilk kaybettiğim bebeğim doğsaydı oda Haziran da doğucaktı baya tesadüf oldu . Biz geçen aydan sonra 1 yıl daha korunalım dedik tam korunamamışz

Ayyy benimki ilk hissetmemle kucağına almam 14saat sürdü ki zaten ilk zamanları hiç saymamak lazım çok hafifti seninki çok fena olmuş hiç açılma olmadı da suni sancı mi verdi
yani ilk günü sancı olmadığı için saymazsak bnmki de totalde 6 saat sürdü sancılı kısım ama dediğin gibi fena oldu o süreç :/ evet hiç açılmam sancım vs hiç bişeyim yoktu bzmki yerinden epey memnundu hiç gelesi yoktu

ben de test yaptm pozitif kan verdm o da tamam ama kese ve kalp atışına kdr ben de nötrüm işte :) yaa geçmiş olsn kaybın için düşük müoldu ? benle tanışcaın varmış senin ondan korunamadnz D:

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…