- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 33
Valla hala için tuhaf insan korkuyor herşeydenÇiğ ette mikrop olduğu için öyle söylemiştir. Yıkadıysan merak etme canım
Inşallah bir daha olmaz dalgınlık işte alışmamışım eldivene falanbenim kizim da 34 aylik
etten geçen bakteriler bebeğe zarar verebiliyormuş tabi bu eskiden daha çokmuş şimdilerde o kadar değildir ama. Eti çiğ yememek ve dokunmamak lazım.
Benim bir oğlum var canım 21 aylık onda bunu hatırlamıyorum onda adetime bir hafta kala bulantım olmuştu fakat daha önce böyle birşey yaşamadım adet olacakmışım gibiyim aynıMerhaba canım benim de tarihlerim seninle aynı ve inanılmaz göğüs hassasiyetim var artık damarlarım görünüyor sanki. Çok az ara ara da kasıklarıma bıçak batıyor sanki. İlk denemem olduğu için açıkçası ben de pek bilmiyorum ama bu kadar erken belli eder mi ki kendini ?
Keseyi görmene çok sevindimCanım geldim doktordan verdi ilacımı 25mg euthroyrox diye bi ilaç. Keseyi de gördük şükür
Amin inşallah sizlerin de güzel haberini alirizKeseyi görmene çok sevindimdarısı hepimize
İnşaAllahAmin inşallah sizlerin de güzel haberini aliriz
kuzum benim de adete 10 gün var ama inanılmaz şişkin dediğim gibi mosmor damarlarım göğsümde. Adete yakın zaman 1 hafta kala olurdu göğüs acısı ama bu kadar yoğun olduğunu pek hatırlamıyorumBenim bir oğlum var canım 21 aylık onda bunu hatırlamıyorum onda adetime bir hafta kala bulantım olmuştu fakat daha önce böyle birşey yaşamadım adet olacakmışım gibiyim aynı
Bakalım ne çıkacak bizden çok merak ediyorum :) bat nezaman canım seninkuzum benim de adete 10 gün var ama inanılmaz şişkin dediğim gibi mosmor damarlarım göğsümde. Adete yakın zaman 1 hafta kala olurdu göğüs acısı ama bu kadar yoğun olduğunu pek hatırlamıyorum
11 ekim canım senin ne zamannBakalım ne çıkacak bizden çok merak ediyorum :) bat nezaman canım senin
13-14 Ekim canım benimde11 ekim canım senin ne zamann
hemen hemen yakın bakalım nolcak ay çok heyecanlıı13-14 Ekim canım benimde
Ben ilkinde hep dokundum yemekleri biz yapiyoruz mecbur dokunacaz gene dokunuyorum ama kesme tahtasini falan ayri kullanmaya ozen gosteriyorum.. dikkatli oldugumuz surece bisey olmazYıkadım hatta citiledim yani süngerle falan bile alışkanlık hiç insanın aklına gelmiyor valla
Ne bileyim korkuyor insan yaaaBen ilkinde hep dokundum yemekleri biz yapiyoruz mecbur dokunacaz gene dokunuyorum ama kesme tahtasini falan ayri kullanmaya ozen gosteriyorum.. dikkatli oldugumuz surece bisey olmaz
İnşaAllah herkes zamanında doğurur. Benim ilk oğlum 33 haftalık erken doğduDüşünüyorum acaba ilk kim doğuracak bu grupta
benimde yumurtlamadan 10 gün sonra yap Ateşim çıkıyor geçen ay 37.6 çıktı Sonra yavaş yavaş düştü Adete kadar bu ay da 38.5 lere kadar çıktı yine ovülasyondan 10 gün sonra başladı Ben de Parol içtim bugün 37.2 ye kadar düşürebildmCanım ateşimin dereceleri gönderdim bugün, 3 ilaç yazdı, 1 fitilmiş.
Aşılma yaparken enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi yada döllenme oluşmuş ise vücut direncin düşük olduğu için vücut şu an ilk hormon değişikliği olacağı için onu bi virüs gibi algılayıp savaş haline geçiyor diyede olabilir dedi. C vitamini tüket dedi, bol su iç dedi,İlaçları kullan yarına kadar ateşin düşmezse gel bazı testler yapalım dedi.
Eki Görüntüle 2698508
ben de merak ediorm :)Düşünüyorum acaba ilk kim doğuracak bu grupta