Hayırlı olsun cok sevindim bende salı girecegm InsallahSelam kızlar :)
Bugun beklenen gündü ..
detaylı ultrason günümüz:)
Çok şükür sağlıklı bir bebeğimiz var ..
bunun yanı sıra harika fotolarda verdi her be kadar oğlunun suratı asık olsa da :)
Aynı ablası :)
Sanırım kızımı tekrar doğurucam..
Darıısı sizlerin başına inşallah ..
sizlerde hayırlı haberlerle gelin
Seninde çok az kalmıs .Hayırlı olsun cok sevindim bende salı girecegm Insallah
Amin ama devlet guzel poz yakalayıp foto verirmi bilmem verir insallah iyi olsunda bebegimSeninde çok az kalmıs .
hadi Allahın izniyle sende güzel haberlerle ve güzel pozlarla gel :)
Ya o işin eğlencesi .Amin ama devlet guzel poz yakalayıp foto verirmi bilmem verir insallah iyi olsunda bebegim
Evet az kaldi insallah kurban bayramini bebeklerimizle geçireceğizYa o işin eğlencesi .
en önemli olan sağlıklı olması :)
Zaten şurda ne kaldı en fazla 15-20 haftaya görücez
Ah evettt 40 mız çıkmış bile olucak Allahın izniyleee :)Evet az kaldi insallah kurban bayramini bebeklerimizle geçireceğiz
Benm çıkar mi ki 20 temmuz bayram 13 haziran gorunuyor ya gec gelirse ucu ucucna belki cikarAh evettt 40 mız çıkmış bile olucak Allahın izniyleee :)
Aa evet senin 1-2 günle kaçırma ihtimalin varBenm çıkar mi ki 20 temmuz bayram 13 haziran gorunuyor ya gec gelirse ucu ucucna belki cikar
Insallah cnmAa evet senin 1-2 günle kaçırma ihtimalin var
Benım 8 Haziran gözükğyo geç gelse bile en fazla 1 hafta veriyo zaten doktorum sonra artık suni muni bi şekilde çıkarır
Ben 40 gezmemizi İzmire yapmayı planlıyorum bakalım inşllah herşey yolunda giderse
Sağol canım çok teşekkür ederimH E maşallah çok sevindim senin adına tatlım
Teşekkür ederim canımÇok güzel hepsi. Güle güle giysin
Amin inşallahH E canım darısı bizim başımıza. senin adına sevindim. sıkıntısız atlatmak hepimize nasip olur inşallah.❤
Sizin aldıklarınız büyük duruyor ya bizimkiler minicikEki Görüntüle 2773020 Bende bunları aldim civilden kizlar birde 10lu ağız bezi almıştım. E bebek indiriminden de biseyler bakmak istiyorum. 10lu hastane çıkışı guzel bulabilirsem alirim ondan değilse internetten alirim. Kiz bebek kıyafetlerine alışık olduğumuz için erkek garibime gidiyor ne alacağımı bilemiyorum
Bende hastane çıkışı alacağım oğlumdan kalan büyükler var bayağı..Hediye de gelir zatenSizin aldıklarınız büyük duruyor ya bizimkiler minicikEbebekte büyük parça almıcam için fazla alacağım şey yok. Kıyafet girer mi indirime bende beğenmedim hastane çıkışlarını.
Hamak anakucağı alıcamda banyo bakım reflü yatağı öyle şeyler var çoğu ihtiyaç kıyafet zaten kac yok olmus siz iyi muhafaza etmişsinizBende hastane çıkışı alacağım oğlumdan kalan büyükler var bayağı..Hediye de gelir zaten
Ben de bira bebek toparlanana kadar yatsin diye aldim canim hem kucukmus park yatak duruyor bizim paketledim ihtiyaci olan birine verecegim kullanmayi dusunmuyorum kaba duruyor ayni zamanda bebege ait hic esya konmuyor o kabaligina gore mobilya tipi kucuk boyu en azindan cekmeceli oluyor diye kisa dogru ondan alirim bos yere simdi yatak odami hepten daraltmayim zaten cok genis degil birde kizim var hala yatak odamda bazasi ona ayri oda yaptiracagim nisandaBunlardan bende kizimda ilk 5 ay kullandim. Baya kullanışlıydi sonra koyacak yer yok diye sattım. Yine böyle mi alsam diyorum bazen. Yatak odamız geniş olsaydı mobilya besigi kurardık. Yeni bi besige de masraf etmezdik ama mecbur sığacak bisey lazim yanımıza. Ben p. tesi e bebeke gidip bi bakayım bari nasılmış bu park yataklar .
Aynen bende kiza alisik oldugum icin erkek bebek beni kararsiz yapiyor renk dede modeldede ama sen guzel renkler sekmissin ben mavi renk pek almayi dusunmuyorum kahve sari beyaz yesil renkler alacagim cogunluk agiz mendili cok lazim oluyor bebek terlerken sirtina gosune koyurum ben tek agiz silmek icin kullanmiyorum ebebek de 10 ve 15 li var onlari sepete ekledim birtane hastane cikisi aldim 5 li daha almayabilirim seninki gibi boyle tekli alabilirim bendeEki Görüntüle 2773020 Bende bunları aldim civilden kizlar birde 10lu ağız bezi almıştım. E bebek indiriminden de biseyler bakmak istiyorum. 10lu hastane çıkışı guzel bulabilirsem alirim ondan değilse internetten alirim. Kiz bebek kıyafetlerine alışık olduğumuz için erkek garibime gidiyor ne alacağımı bilemiyorum