2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayırlı olsun cok sevindim bende salı girecegm Insallah

Reactions: H E
Benm çıkar mi ki 20 temmuz bayram 13 haziran gorunuyor ya gec gelirse ucu ucucna belki cikar
Aa evet senin 1-2 günle kaçırma ihtimalin var
Benım 8 Haziran gözükğyo geç gelse bile en fazla 1 hafta veriyo zaten doktorum sonra artık suni muni bi şekilde çıkarır
Ben 40 gezmemizi İzmire yapmayı planlıyorum bakalım inşllah herşey yolunda giderse

Insallah cnm

H E canım darısı bizim başımıza. senin adına sevindim. sıkıntısız atlatmak hepimize nasip olur inşallah.❤

Sizin aldıklarınız büyük duruyor ya bizimkiler minicik Ebebekte büyük parça almıcam için fazla alacağım şey yok. Kıyafet girer mi indirime bende beğenmedim hastane çıkışlarını.

Sizin aldıklarınız büyük duruyor ya bizimkiler minicik Ebebekte büyük parça almıcam için fazla alacağım şey yok. Kıyafet girer mi indirime bende beğenmedim hastane çıkışlarını.
Bende hastane çıkışı alacağım oğlumdan kalan büyükler var bayağı..Hediye de gelir zaten

Ben de bira bebek toparlanana kadar yatsin diye aldim canim hem kucukmus park yatak duruyor bizim paketledim ihtiyaci olan birine verecegim kullanmayi dusunmuyorum kaba duruyor ayni zamanda bebege ait hic esya konmuyor o kabaligina gore mobilya tipi kucuk boyu en azindan cekmeceli oluyor diye kisa dogru ondan alirim bos yere simdi yatak odami hepten daraltmayim zaten cok genis degil birde kizim var hala yatak odamda bazasi ona ayri oda yaptiracagim nisanda

Aynen bende kiza alisik oldugum icin erkek bebek beni kararsiz yapiyor renk dede modeldede ama sen guzel renkler sekmissin ben mavi renk pek almayi dusunmuyorum kahve sari beyaz yesil renkler alacagim cogunluk agiz mendili cok lazim oluyor bebek terlerken sirtina gosune koyurum ben tek agiz silmek icin kullanmiyorum ebebek de 10 ve 15 li var onlari sepete ekledim birtane hastane cikisi aldim 5 li daha almayabilirim seninki gibi boyle tekli alabilirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…